- 05 Ιαν 2018, 09:34
Όντως θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα....
Και όντως στην Ελλάδα επειδή είναι ένα ακριβό παιχνίδι προς στιγμήν ίσως το κοινό για μεταπώληση να είναι πάλι λίγο ... ή να έχει τη δυνατότητα επιλογή να πάρει το πιο καινούργιο της εποχής...
Λοιπόν :
Υπάρχουν δύο αυτοκίνητα :
Βασικός εξοπλισμός
Protonic Blue, Ένδειξη πίεσης Ελαστικών, Κιτ επισκευής Ελαστικών , προειδοποιητικό τρίγωνο και κιτ πρώτων βοηθειών, Απενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού, κλήση έκτακτης ανάγκης, teleservices (δεν ξέρω τι είναι), Remote servces (επίσης δεν ξέρω), ψυκτικό υγρό (άλλο πάλι και τούτο.)
Προαιρετικός εξοπλισμός που είναι ίδιος και στα δύο αυτοκίνητα :
Bmw I ζάντες 19" σε σχήμα τουρμπίνας (άσχημο) σχέδιο 429, Αντιηλιακά Κρύσταλλα, Βελούδινα ταπέτα, πιστοποίηση μπαταρίας, ταχεία φόρτιση DC, Schnell-Laden Wecheselstrom mehrphasing, Υποβραχιόνιο εμπρός, Αισθητήρας βροχής και αυτόματος έλεγχος φώτων οδήγησης, πακέτο αποθηκευτικών χώρων (δεν ξέρω τι περιλαμβάνει), Ποτηροθήκη, Εσωτερικός και εξωτερικοί καθρέπτες με λειτουργία αυτόματης σκίασης (πλευρά οδη) , τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, Ενδείξεις ταμπλό στα Ελληνικά (αλήθεια το χρεώνουν αυτό στα καινούργια;;;) αυτόματος κλιματισμός, Cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, προβολείς LED, σύστημα πλοήγησης Professional, Υπηρεσίες connected drive (δεν ξέρω αν δουλεύουν στην Ελλάδα) .
Διαφορές σε προαιρετικό εξοπλισμό:
αυτοκίνητο α) : αντικλεπτικά μπουλόνια, Traffic Jam assistant (δεν ξέρω αν δουλεύει στην Ελλάδα... ούτε τι είναι ακριβώς) , Driving assistan plus (ενεργό cruise , ίσως διαβάζει και λωρίδες και δεν ξέρω τι άλλο) , όλο μαύρο εσωτερικό ...
Αυτό υποτίθεται καινούργιο έβγαινε 47.474 . Έχει 8100 χιλιόμετρα και η πρώτη τιμή ήταν 38000 και τώρα 34500 ευρώ .
αυτοκίνητο β) :
Σύστημα άνετης πρόσβασης (το έχει το Prius του 2004 και ακόμα και το citroen ) , Θέρμανση καθισμάτων οδηγού συνοδηγού, Interieuroberfchen Abdesit dunkel matt (δεν καταλαβαίνω γρι) , αντλία θερμότητας (βοηθάει στη θέρμανση χωρίς τόση κατανάλωση.... βλέπετε οι κινητήρες εσωτερικής καύσης... έχουν λυμένα κάποια θέματα, αφού εκλύουν θερμότητα) , Ηχοσύστημα Harman Kardon , Σύστημα ανοικτής ακρόασης με USB και εκτεταμένη συνδεσιμότητα, και δίχρωμο εσωτερικό λευκό μαύρο) .
Αυτό υποτίθεται έβγαινε καινούργιο 45108. Έχει 6000 χιλιόμετρα η πρώτη τιμή ήταν καισε αυτό 38000 αλλά τώρα είναι 35500 !!!
Και στις δύο περιπτώσεις δίνουν μαζί και τον ταχυφορτιστή που φορτίζει σε 3,5 ώρες αντί για 9-10 .
Το δεύτερο έχει εξοπλισμό που σε άλλα αυτοκίνητα είναι πλέον standard , αλλά μου αρέσει τόσο η εύκολη πρόσβαση, τόσο το Harman Kardon και ίσως και η διχρωμία εσωτερικού που δεν ξέρω πως θα γίνει με τα παιδιά . Το πρώτο έχει αυτό το driving assist που μάλλον είναι καλό για την ασφάλεια.
Τι προτείνεται ;;
Η αγορά του αυτοκίνητου αυτού μου φαίνεται πιο τρελή και από της 911.
Τελευταία επεξεργασία από vagmag και 05 Ιαν 2018, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά