Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#470732 Αστα :(

Παμε στο θεμα του Μπιχλα να χαρουμε λιγο..Να τον δεις και με μασκα!
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Δόκτορες για πείτε, έχουμε ένα ετήσιο check up δωρεάν που καλύπτει τα παρακάτω:

Παρέχεται ένα check-up ετησίως για τους κυρίως ασφαλισμένους, το οποίο θα
πραγματοποιείται στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ.
Για άνδρες έως 40 ετών: Παθολογική εξέταση, Α/Α Θώρακος, Γενική Αίματος, Γενική
Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Κρεατινίνη,
ΤΚΕ, SGOT, SGTP, γ-GT.

Λέω από βδομάδα που θα χω κάνει μία σχετική αποχή από αλκοόλ και μάσα, να πάω να το κάνω. Υπάρχει τίποτα άλλο να τους πω να κοιτάξουν?
Ρίξε και μια εξέταση για βιταμίνη D.

Ίσως εκπλαγείς.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470776 Τι του λέω δηλαδή? Τσέκαρε μάστορα και τη D γιατί έχω περάσει τα χλμ?

Γιατί να εκπλαγώ? Προβλέπεις έλλειψη ή υπερπληρότητα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#470782 Κάπως έτσι. :lol:

Έλλειψη, επειδή συνήθως θεωρούμε στην Ελλάδα ότι λόγω ηλιοφάνειας δεν έχουμε έλλειψη ενώ μάλλον οι βόρειοι λαοί με τα λιπαρά ψάρια που τρώνε είναι σε καλύτερη μοίρα.

http://www.iefimerida.gr/news/366035/50 ... itaminis-d

γενικά ένα ψάξιμο δεδομένης της σημασίας της D δεν είναι κακό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470785 Μάστα. Καμιά άλλη εξέταση που να κοιτάει συκώτια κτλ υπάρχει ή αρκούν οι προβλεπόμενες που έβαλα πάνω?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:Κάπως έτσι. :lol:

Έλλειψη, επειδή συνήθως θεωρούμε στην Ελλάδα ότι λόγω ηλιοφάνειας δεν έχουμε έλλειψη ενώ μάλλον οι βόρειοι λαοί με τα λιπαρά ψάρια που τρώνε είναι σε καλύτερη μοίρα.

http://www.iefimerida.gr/news/366035/50 ... itaminis-d

γενικά ένα ψάξιμο δεδομένης της σημασίας της D δεν είναι κακό.

στην ελλάδα υπάρχουν πάμπολα "πλάσματα" θα τα αποκαλέσω εγώ που ούτε ψάρια τρώνε ούτε πάνε στη θάλασσα :hmmm:

εγώ πάντως χθες κάθισα και πήρα τον ήλιο μου ένα δίωρο και ήταν αναζωογονητικό :inlove:
μου κάνει εντύπωση που πολλοί δεν νιώθουν την ανάγκη να λιαστούν, ειδικά αν τις ώρες που έχει ήλιο είσαι κλεισμένος σε ένα γραφείο δεν σε πιάνει στέρηση;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:
Λέω από βδομάδα που θα χω κάνει μία σχετική αποχή από αλκοόλ και μάσα, να πάω να το κάνω. Υπάρχει τίποτα άλλο να τους πω να κοιτάξουν?

Αυτό είναι το λάθος πολλών.
ΌΧΙ.
Αύριο πρωί θα πας.
Εξετάσεις κάνεις στα "χειρότερά" σου, όχι με δίαιτες, κομμένα γλυκά κλπ, λες και είναι έλεγχος τριμήνου μαθητή Δημοτικού για να πάρει ΑΑ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470791 Ναι ρε δεν είπα θα κάνω νηστεία 40 μέρες για να πάω μετά να κάνω εξετάσεις αλλά δεν έχει και νόημα να έχω φάει ένα κουβά KFC και καπάκια μισή μπουκάλα βότκα γιατί οι μετρήσεις δε θα είναι ενδεικτικές την επόμενη μέρα. Απλά λίγο να φύγουν γιορτές και αυτό το ΣΚ και πάω μετά σε νορμάλ κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#470792 Εγω μια μερα πριν από εξετασεις τρωω ελαφρα μεχρι τις 3 και μετα μονο νερο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Ναι ρε δεν είπα θα κάνω νηστεία 40 μέρες για να πάω μετά να κάνω εξετάσεις αλλά δεν έχει και νόημα να έχω φάει ένα κουβά KFC και καπάκια μισή μπουκάλα βότκα γιατί οι μετρήσεις δε θα είναι ενδεικτικές την επόμενη μέρα. Απλά λίγο να φύγουν γιορτές και αυτό το ΣΚ και πάω μετά σε νορμάλ κατάσταση.

Όχι. Αύριο πρωί να πας.
Αν έχεις φάει ένα κουβά KFC και έχεις πιει μια μπουκάλα, δεν θα επηρεάσει παρά ελάχιστα.
Μην αφήνεις τις μέρες να παιρνούν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470797 Δεν είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για ξύπνημα. Πρώτα πρέπει να κανονίσω άδεια και μετά να κλείσω ραντεβού. Να πάω μεσημεράκι σαν άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#470799 Πρωι γινονται αυτά για να σαι νηστικος.
Να πας και τα πρωτα τσισα :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Εγω μια μερα πριν από εξετασεις τρωω ελαφρα μεχρι τις 3 και μετα μονο νερο :lol:

48 ωρες πριν πρεπει. :s_smile

Σοβαρα τωρα, μην το κανετε.
Δεν πατε να δωσετε εξετασεις οπου ο χαμηλοτερος βαθμος κερδιζει.
Ισα- ισα, καλυτερο ειναι να υπερβαλεις λιγο πριν πας για να δεις πως αντιδρα ο οργανισμος, παρα το αντιθετο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#470804 Εχει μια βαση αυτό που λες νικο.
Αλλα εγω χεζομαι λιγο..
(Αλλα τις μαλακιες μου τις τρωω)
:rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470805 Πάντως τα γιατρουδάκια λένε προσεκτικά σε ποτό και φαϊ πριν τις εξετάσεις. Για 1-2 μέρες προφανώς, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλιώς μετά χάνουν και την αντικειμενικότητά τους τα αποτελέσματα.