Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#468951 Η πεθερά μου σήμερα είχε ένα μικρό τρακάρισμα, έπεσε ένα Chevrolet πίσω στο bora της.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί μου έκανε εντύπωση το επίπεδο ζημιών στο Chevrolet σε σχέση με το bora.

Σκυλί ρε σεις, απίστευτο!ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468954 Πάντα το εμπρός μέρος θα πάθει πιο μεγάλη ζημιά, έχει περισσότερα πράγματα που θα υποχωρήσουν. Λογικά και στο Bora, θα υπάρχει ζημιά μόλις βγει ο προφυλακτήρας. Να βεβαιωθείς πως θα το μετρήσουν σωστά μετά, ακόμη και να μην φαίνεται τώρα, βεβαιώσου πως το μεταξόνιο παραμένει το ίδιο και δεν έχει πάρει ο πίσω άξονας.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#470335 Κρήτη + πειραγμένο αγροτικό + γιορτές + ...και ως συνήθως σε όλες τις μ@λ@κίες έχουμε τα παιδιά μας για δικαιολογία

"Κατάθεση 44χρονου οδηγού στα Χανιά: 'Δεν σταμάτησα γιατί είχα τον γιο μου στο αμάξι'"
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/katathesh-44xronoy-odhgou-sta-xania-den-stamathsa-giati-eixa-ton-gio-moy-sto-amaksi.5012445.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget
Άβαταρ μέλους
By drdino
#470602 To funto πρέπει να γύρισε και να χτύπησε στο πλάι το 307... Οι νεκροί στο πρώτο;
Άβαταρ μέλους
By theo13
drdino έγραψε:To funto πρέπει να γύρισε και να χτύπησε στο πλάι το 307... Οι νεκροί στο πρώτο;

Μεταξύ τους χτύπησαν;; Δε πολυκατάλαβα απ το άρθρο.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#470629 δεν είναι σαφές τί έγινε, τουλάχιστον από αυτά που διάβασα εγώ, αλλά το σημείο είναι από τα δύσκολα, στενό ανηφορικό, στροφή το πολύ για 60, καμία ορατότητα, είσοδοι και έξοδοι από χωματόδρομους
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#470636 Στο σημείο αυτό είχα δει από το απέναντι κοπελίτσα να φεύγει πάνω στη στροφή και να σκάει στον τοίχο δεξιά της, χωρίς καμία προσπάθεια διόρθωσης.
Τραγικοί οδηγοί (ανίκανοι να κατανοήσουν τα όρια αυτού του - απαράδεκτου για την εποχή - δρόμου).
Εδώ έγινε το δυστύχημα. Προφανώς αυτός που κατέβαινε (κατεύθυνση Ηράκλειο) συνέχισε ευθεία απέναντι.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#470659 To Πούντο τσάκισε όλο μέχρι τον ουρανό, όταν οι λαμαρίνες ( η σχεδίαση και τα υλικά ) είναι για 2-3 αστέρια και πέρνουν 4-5 με διάφορα γκατζετάκια στο σαλόνι αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#470665 Δεν παίρνει 4-5 αστέρια το Punto.
Ούτε καν 2-3:
https://www.euroncap.com/en/results/fiat/punto/29849
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#470680 Σε κάθε περίπτωση δεν πήρε 5 αστέρια λόγω γκάτζετ -το αντίθετο.