Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#470386 μου αρεσε η καφεδαρα με φιλαρακια στον προγραμματιστη μου σημερα.Καβλαντοκουβεντα χωρις τελος. :yahoo:
φτιαξαμε και gear based πιεση,και σηκωνει πλεον τεζα πιεση και απο την 1η. :metalo:
μου αρεσε το γενικο πλυσιμο που εκανα στον Μητσο.Αστραψαν μοτερ,απο κατω τα παντα ολα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#470390 @gianik

Το "δίνω μηδαμινές πιθανότητες" ήταν λάθος από μεριάς μου και έχεις δίκιο ότι πρόκειται για τσουβάλιασμα. Δεν το είχα σκοπό. Στο μυαλό μου το είχα σαν "αρκετές πιθανότητες" και μου βγήκε λάθος στο γραπτό (τώρα που το επισήμανες το πρόσεξα).
Στα υπόλοιπα εμμένω.
Πάμε παρακάτω...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Άβαταρ μέλους
By glf
#470431 Μου αρέσει που ξεκίνησα το ξεκοκάλισμα σε ενα τουμπαρισμένο 106 που πήρα για τα ανταλλακτικά. Το ήξερα το αυτοκίνητο, ένα τελείως εργοστασιακο 106, ολόιδιο με το δικό μου.
Ήδη πούλησα προφυλακτήρα και καθίσματά.
Μοτερ, σαζμάν, πλεξούδα τα κρατάω..ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#470434 καλη φαση αν εχεις χωρο να τα αποθηκευσεις,και εχεις σκοπο να κρατησεις τον ραλλο. Ενα ολοκληρο αυτοκινητο ανταλλακτικα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#470444 Έλα Γιώργη , λίγο επικίνδυνα τα ραλλάκια εε ;

on-topic
Μ'άρεσε η χθεσινή μεταμεσονύχτια βόλτα στην παραλία , με την πανσέληνο να φωτίζει τόσο δυνατά που σε έκανε να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε άλλον πλανήτη ή κάπου στον αρκτικό κύκλο εκείνες τις μέρες που δε νυχτώνει ποτέ. Κερασάκι στην τούρτα , οι αστραπές μιας καταιγίδας μακριά στον ορίζοντα , ανάμεσα σε Σαμοθράκη και Λήμνο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:Γερμανικό το μοτέρ; :shifty:
Caterpillar αμερικανικο.

Σε κάποιο από τα λεγόμενα Θηρία (Λέων, Ιέραξ, Πανθηρ, Αετός) υπηρέτησε μάλλον.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#470585 Στη τελευταία μου επίσκεψη Ελλάδα εχω την ευκαιρία να οδηγήσω περισσότερο απο ποτέ σε αστικό περιβάλλον

+ φοβερά φτιάχτικο το να μπορείς να «ανοίξεις» σε αστικούς δρόμους μέχρι τα 80+
+ ελαστικότητα και άνεση στο Short Term παρκάρισμα όπου νάναι , κατεβαίνω να πάρω καφέ κτλ
+ άπειρα μαγαζάκια με μάστορες αξεσουάρ κτλ μπορείς να πας να πιάσεις ψιλό κουβέντα και να βρεις λύση εύκολα γρήγορα και οικονομικά σε μικρό προβλήματα

- έλλειψη σαβουάρ βιβρ, πχ σε αφήνω να περάσεις κτλ
- βενζίνη 1.5€ ...
-κίνηση , πολυ κίνηση
- μηχανάκια να περνάνε δίπλα σου, δεξιά και αριστερά σε δρόμο με μιάμιση λωρίδα .. ειδικά με τα διπλοπαρκαρισμένα (βλέπε πιο πάνω) οδηγεί σε bottlenecks που πρέπει να προσεχείς
- πολυ λακκούβα και μπαλώματα στο δρόμο ... σε συνδιασμο με το αυτοκίνητο που οδηγάω εδώ πέρα που δεν ειναι C5 αλλά εχει και ηιακαμπτο χάλια, κατεβαίνω ζαλισμένος έπειτα απο μικρές διαδρομές
-Αρυθμιστα φώτα με μεγάλη συχνότητα
-μεγάλες ταχύτητες εντός πόλης , αδικαιολόγητα
- αρκετά αυτοκίνητα συντρίμμια , είτε με πολλα ορατά καυσαέρια είτε σε γενική κατάσταση που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη
-έλλειψη αστυνόμευσης στο δρόμο - patrols (μήπως να το βάλω στα θετικά;;;)...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
KiloMeater έγραψε:- πολυ λακκούβα και μπαλώματα στο δρόμο ... σε συνδιασμο με το αυτοκίνητο που οδηγάω εδώ πέρα που δεν ειναι C5 αλλά εχει και ηιακαμπτο χάλια, κατεβαίνω ζαλισμένος έπειτα απο μικρές διαδρομές

Πφφφ , δεν είσαι Π.Ο σαν τον Σ.Χ που του άρεσε το yaris. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
edmond έγραψε:Γερμανικό το μοτέρ; :shifty:
Caterpillar αμερικανικο.

Σε κάποιο από τα λεγόμενα Θηρία (Λέων, Ιέραξ, Πανθηρ, Αετός) υπηρέτησε μάλλον.

< >

Mιαουλης Αντιτορπιλικο.
Καζανια Babcock and Wilcox,και στροβiλοι General Electric.
60.000 χορσα σε 3.500 τονους. :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 04 Ιαν 2018, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#470812 Μου άρεσε διάλογος στη δουλειά προ 5 λεπτών μέσω τηλεφώνου:

- Μάρκο, ρε 'συ... θυμάσαι αν έχουμε το τάδε ανταλλακτικό, ας είναι και χαλασμένο, για το Χ αεροπλάνο;
- Όχι δεν έχουμε, σίγουρα.
- Κάτι σαν να θυμάμαι πως έχουμε...
- Όχι λαίμε! :shifty: Σίγουρα! Το μόνο που έχουμε είναι το αντίστοιχο δείνα για το Ψ αεροπλάνο (άλλος τύπος, άλλο Part number). Τι το θέλετε;
- Ένας μηχανικός θέλει να δει κάτι για ένα λεπτάκι.
- Δεν του κάνει το δείνα;
- Όχι, θέλει το τάδε.
- Σίγουρα; Σχεδόν ίδια είναι...
- Σίγουρα. Και τι να κάνουμε τώρα; :hmmm:
- Πεσ'του να βάλει να δει κανένα βυζί στο ίντερνετ, γιατί δύσκολο τον βλέπω να κοιτάει το τάδε... :rtfm: :twisted: :lol:
- :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εκεί έκλεισα τη γραμμή και άφησα τον άλλον να εξηγήσει στον βούλγαρο μηχανικό γιατί λύθηκε στα γέλια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#470876 Δεν μου αρέσει η ανάμνηση που έχει η πλειονότητα των σχολιαστών από την θητεία τους.
Δεν μου αρέσει που εν πολλοίς φταίνε τα στελέχη για αυτό και κυρίως τα διοικητικά. Επίσης όμως φταίει και το βυσματοτηλέφωνο...
Μου αρέσει που δεν είναι παντού έτσι. Δεν μου αρέσει που σε πολλά μέρη είναι.
Μου αρέσει που με συναντάνε τυχαία παλιοί στρατιώτες μου και με αγκαλιάζουν αντί να με φτύνουν. Μάρκο τον έναν τον ξέρεις, είναι ο μπάρμπαν στο μπαράκι που πάμε στο Πλαγιάρι.

Αν κάτι σου "μαθαίνει" η θητεία πάντως είναι ότι θα συναντήσεις πολλούς και διάφορους τύπους στην ζωή, από πυρηνικούς επιστήμονες (είχα τέτοιον), μέχρι μαχαιροβγάλτες. Η τέχνη έγκειται στο πως θα συναναστραφείς με τον κάθε ένα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#470887 Μου άρεσε η 6μηνη θητεία μου στην παραμεθόριο :inlove: (Μάιο - Οκτώβριο μάλιστα :ninja: )
Μου άρεσε που φύλαγα το φρέσκο τότε AN/TPS-70 και τα rheinmetall σαν τα μάτια μου :s_devil
Δε μου άρεσε που εβδομάδα παρά εβδομάδα γυρνούσα Αθήνα επειδή ο τότε νομικός σύμβουλος του υπουργού με ήθελε κοντά του :x
Δε μου άρεσε ο φθόνος στα μάτια των άλλων κ@λοφάνταρων που θεωρούσαν πως έκαναν τις υπηρεσίες μου :s_laughat

Και στον ΜΛΑΤ πάντως καλά περάσαμε μετά :inlove:

Βέβαια, το απίστευτο χάσιμο χρόνου είναι αναμφισβήτητο (20 μήνες θητεία :thumbsdown:)