Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:Με τα λεφτά που δίνεις πάντως για καινούριο Πάντα 1,3 ντήζελ 4κίνητο (κανένα 16-17άρι) παίρνεις και suzuki SX4 S-Cross 4x4 ντήζελ (μεταχειρισμένο προφανώς, αλλά όχι πολύ). Νομίζω πολύ ανώτερο αμάξι από το Πάντα (όχι ότι το Πάντα δεν είναι ωραιότατο σε όλα του, απλά το θεωρώ overpriced σε αυτή την έκδοση). Μέχρι χθες ή προχθές είχα δει στο car.gr αγγελία από εγγυημένο έμπορο στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πούλησε μάλλον, γιατί δεν το βρίσκω σήμερα...

edit: Για το ντάστερ κάτι είχε πιάσει το μάτι μου περί χαμηλής αξιοπιστίας (ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος)... :hmmm:
Στα λεφτά του Panda παίρνεις το καινούριο Duster και με καλό εξοπλισμό.
Καλύτερους χώρους, καλύτερο εκτός δρόμου, πιο άνετο, καλύτερο diesel μοτέρ.
Γνώμη μου είναι να το κοιτάξει σοβαρά. Για μεταχειρισμένα δεν λέω, προφανώς υπάρχουν πολλά και καλά, αλλά το καινούριο έχει την εγγύηση και πολλά άλλα καλά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#470325 Εννοείται ότι ειδικά το καινούργιο Duster είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει.
Το Panda στη συγκεκριμένη έκδοση είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ :help:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#470326 19Κ για Panda? Τοσο εχει η εκδοση που κοιταει ο Jim Clark

Οταν με 16400 παιρνεις το Duster? Diesel, 110 αλογα και καλο εξοπλισμο + χωρους + πατημα + + +

Edit. Ακυρη η τιμη. 17350€ εχει, αλλα και παλι.......

https://www.car.gr/12148276-dacia-duste ... i-sportive
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470327 Ναι σιγά μην έχει και 52Κ το Αρκούδι. :lol: Με 15-16Κ το παίρνεις. Εννοείται βέβαια ότι αν θες παραπάνω χώρους κοιτάς Duster το οποίο δείχνει αρκετά αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση σε σχέση με τη σαπίλα του προηγούμενου. Βέβαια για να το πάρεις με οθόνες κτλ θα ζητάει κάνα 20αρι.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 03 Ιαν 2018, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#470328 17.350 κάνει το Duster 4Χ4 και μάλλον το καινούργιο θα είναι κάνα χιλιάρικο πάνω, αλλά, ναι, δεν έχει καμιά σχέση με το Panda.
18.550 έχει το Panda με την έκπτωση (19.300 αρχική :help: )
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Asimov έγραψε:17.350 κάνει το Duster 4Χ4 και μάλλον το καινούργιο θα είναι κάνα χιλιάρικο πάνω, αλλά, ναι, δεν έχει καμιά σχέση με το Panda.
18.550 έχει το Panda με την έκπτωση (19.300 αρχική :help: )

Εδώ πάντως 15.5Κ λέει το αρκούδι.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Deleted User 1 έγραψε:Στυλιστικές και εξοπλιστικές διαφορές βλέπω. Έχουν κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά? Πχ κάνα διαφορικό που κλειδώνει ή μεγαλύτερο ground clearance? :hmmm:

Στο cross κλειδώνει ηλεκτρονικά η κατανομή στους δύο άξονες. Δεν ξέρω εάν έχει κεντρικό διαφορικό
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470337 18K για Panda είναι πάρα πολλά κι ας κάνει παπάδες στο off roading. 16Κ από την άλλη είναι ΟΚ. Vfm σίγουρα όχι αλλά τουλάχιστον παίρνεις κάτι εξαιρετικά δοκιμασμένο που δύσκολα θα σε προβληματίσει.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#470338 H βασική διαφορά είναι ότι αυτό θέλει ο άνθρωπος:

JimClark έγραψε:Κατα προτίμηση cross, λογω εξοπλισμού
Άβαταρ μέλους
By fot
#470341 Εγω ψηφίζω αρκούδι, αφού σου αρέσει κιόλας. Ο 1.3 με τα 95 στο ταξίδι είναι μια χαρά. Δεν θα λείψει ποτέ δύναμη. Ίσα ίσα με την ροπή που έχει και το μικρό βάρος σε ανηφόρες πετάει.

Το μόνο θέμα που εχω εγω με το δικό μου αρκούδι (όχι 4x4), είναι το πορτ μπαγκαζ. Με δυο μεσαίες βαλίτσες βγαίνει off. Αντε και κανενα μπακπακ στριμωχτα. Μετά παίζεις με πράγματα στην καμπίνα.

Επίσης το duster βγάζει μια μελαγχολία. Πολύ μίζερη αίσθηση αλλά και εμφάνιση. Ξεπερασμένο.

< >