markvag έγραψε:Με τα λεφτά που δίνεις πάντως για καινούριο Πάντα 1,3 ντήζελ 4κίνητο (κανένα 16-17άρι) παίρνεις και suzuki SX4 S-Cross 4x4 ντήζελ (μεταχειρισμένο προφανώς, αλλά όχι πολύ). Νομίζω πολύ ανώτερο αμάξι από το Πάντα (όχι ότι το Πάντα δεν είναι ωραιότατο σε όλα του, απλά το θεωρώ overpriced σε αυτή την έκδοση). Μέχρι χθες ή προχθές είχα δει στο car.gr αγγελία από εγγυημένο έμπορο στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πούλησε μάλλον, γιατί δεν το βρίσκω σήμερα...Στα λεφτά του Panda παίρνεις το καινούριο Duster και με καλό εξοπλισμό.
edit: Για το ντάστερ κάτι είχε πιάσει το μάτι μου περί χαμηλής αξιοπιστίας (ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος)...
Καλύτερους χώρους, καλύτερο εκτός δρόμου, πιο άνετο, καλύτερο diesel μοτέρ.
Γνώμη μου είναι να το κοιτάξει σοβαρά. Για μεταχειρισμένα δεν λέω, προφανώς υπάρχουν πολλά και καλά, αλλά το καινούριο έχει την εγγύηση και πολλά άλλα καλά.

Με 15-16Κ το παίρνεις. Εννοείται βέβαια ότι αν θες παραπάνω χώρους κοιτάς Duster το οποίο δείχνει αρκετά αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση σε σχέση με τη σαπίλα του προηγούμενου. Βέβαια για να το πάρεις