Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#469795 Προφανως και το αρκουδι ντιζελ ειναι ανωτερη επιλογη γι αυτη τη χρηση απο τον ασθενικο ατμοσφαιρικο του Ignis.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JimClark έγραψε:Επίσης, θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο ένα αποδεδειγμένο 1.3 multijet σε βάθος 8-10ετίας όσον αφορά αξιοπιστία από ένα μικρό βενζίνης.

Εγώ πάλι θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο το ατμοσφιαρικό βενζινοκινητήρα, ειδικά όταν μιλάμε για ιαπωνικό!!!

JimClark έγραψε:Επισης σε πολλές φώτο / δοκιμές φαίνεται οτι το αμάξι θα ήθελε βελτίωση στην αντοχή κάποιων μερών του για τέτοια χρήση

Δεν βλέπω να υπερτερεί το Fiat ούτε σε γωνίες, ούτε σε clearance.

JimClark έγραψε:Δεν αρέσει στη γυναίκα.

Υπερατού. :lol:

Deleted User 1 έγραψε:Προφανως και το αρκουδι ντιζελ ειναι ανωτερη επιλογη γι αυτη τη χρηση απο τον ασθενικο ατμοσφαιρικο του Ignis.

Ενώ ο πανίσχυρος Mjet... :s_sarcastic
Θέμα κλιμάκωσης είναι το off roading. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#469814 http://www.newsbomb.gr/images/news/2017 ... ko2017.pdf

Δεν μου αρέσει που δεν έπιασα ούτε το λήγοντα.
Του χρόνου πάλι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.newsbomb.gr/images/news/2017/12/31/kratiko2017.pdf

Δεν μου αρέσει που δεν έπιασα ούτε το λήγοντα.
Του χρόνου πάλι.

ααα αγορασα και εγώ μια πεντάδα , πρέπει να είχα καμία 20αρια χρόνια να αγοράσω λαχείο!
Και ήμουνα σίγουρος οτι θα κερδίσω αυτη τη φορά.... :-)
Άβαταρ μέλους
By elvet
JimClark έγραψε:Νομιζω δε θα χρειαστεί. Ήδη υπηρχαν οι σκέψεις από το 2013.

Μικρό για να το οδηγαει και η γυναικα
Μικρό γιατί είμαστε μινιμαλιστες κ μαλλον δε βλεπουμε άλλο τεκνό στη οικογένεια.
Ντηζελ γιατί χιλιόμετρα.
4χ4 γιατι πολλά βουνά αφησαμε απάτητα.

Ε δεν υπάρχουν κ πολλά που αφήνουμε στη φαντασία.

Μπορεί να μην ανοιχτεί τοπικό για τη νέα αγορά, λίγο πολύ αναμενόμενο από αυτά που έχεις πει εδώ και αλλού :iconcool: , αλλά μπορούμε να ανοίξουμε τοπικό για τα πιθανά αυτοκίνητα που θα σου ταίριαζαν :lol:
Χωρίς περιορισμούς στο χρήμα, και στο χρόνο :innocent: και άλλα τέτοια πεζά, εγώ σε φαντάζομαι οτι θα οδηγούσες κάποιο από τα παρακάτω
1. Εικόνα
2.Εικόνα
3. Εικόνα
4Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#469978 https://www.car.gr/12148276-dacia-duste ... i-sportive

Θα κοίταζα και αυτό, αν ήθελα 4χ4.
Σε τιμή κοντά στο αρκούδι, σαν αυτοκίνητο πολύ καλύτερο κατά την γνώμη μου.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#470304 Τα απειρα χιλιόμετρα απαιτούν και πατσετ για να τα κάνεις.

Τα περι τσιμινιέρας στο αντίστοιχο αλφα τοπικό παρακαλώ :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By markvag
#470306 Με τα λεφτά που δίνεις πάντως για καινούριο Πάντα 1,3 ντήζελ 4κίνητο (κανένα 16-17άρι) παίρνεις και suzuki SX4 S-Cross 4x4 ντήζελ (μεταχειρισμένο προφανώς, αλλά όχι πολύ). Νομίζω πολύ ανώτερο αμάξι από το Πάντα (όχι ότι το Πάντα δεν είναι ωραιότατο σε όλα του, απλά το θεωρώ overpriced σε αυτή την έκδοση). Μέχρι χθες ή προχθές είχα δει στο car.gr αγγελία από εγγυημένο έμπορο στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πούλησε μάλλον, γιατί δεν το βρίσκω σήμερα...

edit: Για το ντάστερ κάτι είχε πιάσει το μάτι μου περί χαμηλής αξιοπιστίας (ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος)... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Έλα μωρέ τώρα που θα βάζει μωρό παιδί στην τσιμινιέρα. Με τόσα άπειρα χλμ θέλει καινούριο αμάξι, να χεις το κεφάλι σου ήσυχο για κάποιο καιρό.

+1

Χιλιομετροφάγο ψάχνει.

Θα κοιτούσα πάντως και Octavia Scout 4x4.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#470317 Καλά βασικά με τα μισά του panda, παίρνεις πολύ καλά αυτοκίνητα σε μεταχειρά, αλλά ας μην λέμε τα ίδια...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#470319 Άλφα Ρομεο 147. :iconcool: Τιμή χώμα, τιμουναρα,bella machina, squadra antzura, espresso lungo. Στο μπατζετ σου πάρε 4 - 5 να έχεις απόθεμα πρώτων υλών.

Μην ψαρώνεις με τετρακινησεις και ψευδο suv look. Δεν θα σε πάει πουθενά παραπάνω από εκεί που πήγες με το φιέστα.