Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#469944 Μακροπρόθεσμα θα γλυτώσεις περισσότερα από τα 500€ πάντως , σκέψου το

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#469951 Τα 500€ από τι θα τα γλιτώσει? Καλό το detailing, έχω τρέλα μ' αυτά τα πράγματα, αλλά κακά τα ψέματα τα κέρδη είναι αισθητικά και όχι ουσιαστικά. Επίσης είμαι της άποψης ότι τα οφέλη μεγιστοποιούνται όταν το αμάξι είναι ήδη μιας ηλικίας και έχει την ανάλογη φθορά οπότε κάνεις και διόρθωση βαφής μαζί και έτσι διατηρείται ας πούμε για περισσότερο καιρό σε καλύτερη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#469953 Από μικρό γρατζουνιές , ακουμπηματακια, φθορές από κουτσουλιές , φθορές από κακό πλύσιμο κτλ κτλ.

Και θα γλυτώσει εννοώ αν μπει στην διαδικασία να τα φτιάξει/βάψει γιατί υπάρχει κόσμος που δεν μπαίνει σε αυτή την διαδικασία. Αλλά επειδή βλέπω ότι έχει καψούρα πιστεύω ότι θα είναι καλή επιλογή!

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#469957 Ναι οκ. Ως ένα βαθμό ισχύει. Αλλά όλα αυτά που λες διορθώνονται κι αν κάνεις το κεραμικό πχ σε 3 χρόνια και όχι from day 1. Τα πιο χοντρά είναι το θέμα από τα οποία δυστυχώς δεν προστατεύει κανένα κεραμικό. Οπότε αν θες η ιδέα μου φαίνεται καλύτερη περισσότερο ως συντήρηση παρά ως πρόληψη. IMO πάντα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Giuseppe Busso έγραψε:
belgarion έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
fot έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Μεγειά.

Θα σε κάνω να πάρεις και Leon. :shifty:

Βλέπεις τις καρτέλες μου; :hmmm:
https://www.car.gr/11789542-seat-leon-fr

Edit: στο ανδροίδ είμαστε ε; :offtopic:

Άσε το κινητό λοιπόν και τα λοιπά έξοδα.

Και πήγαινε εδώ με 20 και το πήρες. Το φρέσκο το καλό. Ίδιο με το δικό μου.
Διαφορές στα φρένα και στον κινητήρα μόνο και προφανώς στα ανάλογα περιφερειακά.

https://www.car.gr/11787930-seat-leon-fr-1-4-150hp-act
Γιάννη, αν δεν κάνω λάθος το δικό σου κοστίζει 22.000€? Εγώ πάντως για 1500-2000€ δεν θα έπαιρνα 30 άλογα λιγότερα και έστω ελαφρώς μεταχειρισμένο
https://www.car.gr/11430840-seat-leon-f ... p-full-led

< >

Από εδώ
viewtopic.php?p=469923#p469923

Belg βάλε 2, βάλε κι άλλα 2, ανεβαίνει το κασέ.
Στο δικό μου "παίρνεις" μαζί και τα υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα αλλά και τεκμήριο και φυσικά συντήρηση και κατανάλωση.

Από ό,τι βλέπω, η τιμή του εν λόγω, αυξήθηκε. :hmmm:
Μην κοιτάς την τιμή που το πήρα εγώ, διότι τους πήρα και μια 700ευρη έκπτωση.
Επίσης έχω μεταλλικό χρώμα που κοστίζει 500 ευρώ ενώ το λευκό της αγγελίας είναι στα 220. Σχεδόν 23 θες με ασφάλεια, ΤΚ, καύσιμο και το κλειδί στο χέρι που λέμε.

dimik έγραψε:Busso έφυγες όπως είσαι για κεραμικό.
Θα είναι τα καλύτερα λεφτά που έδωσες για το αυτοκίνητο.-

< >

Το σκέφτηκα στην αρχή. Μετά σκέφτηκα και τα 500 ευρώ που θέλει και μου πέρασε.
Γιάννη καλά έκανες και το συνεχισες εδώ. Δεδομένου ότι το FR 150 κάνει καινούριο 21.500, τα 20.500 για έστω και.ελάχιστα μεταχειρισμένο μου φαίνονται false economy. Προφανώς τα υψηλότερα τελη, τεκμήρια(κυρίως) και κατανάλωση προβληματίζουν αρκετό κόσμο για αυτό και η Σεατ τιμολογει τα +30 άλογα του δικού σου μόνο 500€. Έτσι και αλλιώς αυτό που έβαλες εσύ και το άλλο του fot παιζει να είναι και τα μόνα μεταχειρισμένα fr στο car, σαν το δικό σου νομίζω δεν υπάρχει.

< >
Άβαταρ μέλους
By fot
#469963 Συμφωνώ κ εγω πως αν φτάσω στα 20+ θα παω σε καινούργιο. Από την αλλη τα 17 του άσπρου, που εύκολα γίνονται 16, είναι αρκετά καλα για μτχ.
Ο 18αρης μετά σαν του Γιάννη, είναι εντελώς αλλη φάση σε απόδοση. Και είναι worth it για λίγα παραπάνω έξοδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
fot έγραψε:Ο 18αρης μετά σαν του Γιάννη, είναι εντελώς αλλη φάση σε απόδοση. Και είναι worth it για λίγα παραπάνω έξοδα.

< >

Ξεμπαζώνει :lipsealed: :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470164 Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρoνιά να έχετε όλοι !
Σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος ενός seat Leon fr 1.8 tsi
Έχω ξετρελαθει με το αυτοκίνητο και δεν ξέρω πως θα περάσουν οι 3 μήνες.Να πω και καλοτάξιδο στο παιδί που το αγόρασε πριν λίγο καιρό και να το χαίρεται όσο περισσότερο μπορεί.
Το αυτοκίνητο βγαίνει τελική τιμή 21950€ με έκπτωση 500€ .
Τα έξτρα που του έβαλα είναι:
Πακέτο Fr plus με ζάντες 18 ιντσών,κάμερα οπισθοπορείας,πανοραμική ηλιοροφή και φώτα full led :inlove:
Special red 650€
Convinience pack 150€ (που είναι αισθητήρες υαλοκαθαριστήρα και φώτων)
Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα αγοράσω και έχω τρελαθεί από την χαρά μου,τόσα χρόνια περίμενα αυτήν την στιγμή :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ευχαριστώ για την αποδοχή και συγνώμη αν σας κούρασα
Τελευταία επεξεργασία από thanasisr16 και 02 Ιαν 2018, 23:23, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#470165 με το καλο να το παρεις! Καλωσηρθες!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470177 Κάτι έχω καταλάβει,καλορίζικο κιόλας,το χρωμα φοβερό και του πάει πολύ.Μέχρι να έρθει κοιτάω το δικό σου και το απολαμβάνω :inlove: .Ειδα ακριβώς το ίδιο στο Σεφ και το χαζεβα κανένα μισάωρο.Πολύ επιβλητικό αμάξι και το καλύτερο που υπάρχει στα λεφτά του :yahoo: