Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#45140 και Ελλαδα ποσο τα βρισκεις?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#45157 Τσ συγκεκριμενα δεν τα εβρισκα καθολου Ελλαδα. Απο μια προχειρη αναζητηση σε ελληνικα sites , παπουτσι nike (που να ειναι ομορφο,οχι απλα να εχει το σημα πανω)
κατω απο 120 δεν βρηκα.
Αντε καλοριζικα dim :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#45189 Του Λαρισαίου εδώ του τα παρήγγειλα μεσημέρι και πριν λίγο μου ήρθε email ότι είναι shipped! :dizzy:

Ααα ρα τι φτιάνουν εκεί ρε??
Άβαταρ μέλους
By socratesn
pik. έγραψε:σκεφτομαι να αγορασω τα jordan future 2014... :lol:
για πειτε αν καποιος τα εχει αγορασει πως ειναι;

Μπορεις να δεις καποιες σελιδες πισω αποψεις μου.Τα ειχα παρει πριν κανα μηνα.
Γενικα : Ανετοτατα,ξεκουραστα και αρκετα "μουρατα".Μονο μειον οτι δε φοριουνται με τα παντα οσο ευκολα φοριεται ενα roshe π.χ .καθονται true to size.Αν κρινεις οτι πανε με τα ρουχα σου και το στυλ σου ορμα αφοβα,αλλιως ειναι λιγο εξτριμ :) Εγω θα τα ξαναπερνα παντως!

@stefan πολυ καλη επιλογη!Με το europesports δε θα χεις ποτε θεμα,ειναι αψογοι πραγματικα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#46065 Πραγματικά άψογοι εκεί στο Europesports. Σήμερα θα παραλάβω. Ζήτησα και tracking number επειδή άλλαξα γραφείο και μου έστειλαν στα καπάκια. Αντίστοιχα έπαιξε email επιβράβευσης και νέα παραγγελία με κάτι ψιλολοίδια, σορτς, κάλτσες κτλ. Γουστάρω να κάνω business με σωστούς επαγγελματίες. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#46072 Εκει ψωνιζα απο μικρος,πριν να εχει eshop κλπ,χαιρομαι που εισαι ικανοποιημενος ακριβως επειδη πρεπει να ανταμοιβονται οι σωστοι επαγγελματιες. :thumbsup:
Καλοφορετα τα X !
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#46080 Μου κάνει εντύπωση που δεν τον είχα ανακαλύψει 4 χρόνια στη Λάρισα. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο η τιμή 300€ για τα X και να τα δίνει 150€ είναι λίγο απάτη αλλά τέσπα. Πουθενά δεν τα έχω δει 300€ άρα η 50% έκπτωση είναι λίγο για το εφέ.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#46087 Αν δε κανω λαθος γυρω στα 280 βγαιναν και τα ειχα δει κ αλλου τοτε στα 300.Γενικα δε το συνηθιζουν αυτο που λες..Συνηθως εχουν την προτεινομενη ενδεικτικη τιμη και απο κατω μια εκπτωση απο 10€ εως μιση τιμη αναλογα την παλαιοτητα και το μοντελο..
Ειναι απο τα παλιοτερα καταστηματα της λαρισας ρε συ.aka "ευρωπη" οπως το λενε οι παλιοι στη Λαρισα :lol:
Δεν ειχε παντα τετοια ποικιλια,απο το 2007-8 αρχισε να φερνει πολυ πραμα και εκτοτε φερνει ο,τι δινει η nike στην ευρωπαϊκή αγορα και δε το εχει exclusive το footlocker.
Πολυς κοσμος απο Α1 ψωνιζει απο κει,γ αυτο και βλεπεις νουμερα μεχρι 52
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#46090 Α έλα ρε το Ευρώπη είναι? Τι μλκ. Τώρα που το πες το θυμήθηκα. Όντως καμία σχέση με αυτά που βλέπω τώρα να έχει. Μέχρι 2008 που ήμουν εγώ Λάρισα είχε πολύ περιορισμένη ποικιλία.

Αν είχε κι αυτό θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Εικόνα

Τσιρκοθεατρο!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#46109 Ναι η ευρωπη ειναι :lol:
Φιλε ειναι αψογο το παπουτσι..Και σε αποδοση και εμφανισιακα και κερδιζει ποντους λογο 'παλαιότητας" (δυο γενιες πισω --> always a good thing σε τετοια παπουτσια)
Ασταδιαλα,ζηλεψαα!
Άβαταρ μέλους
By pik.
socratesn έγραψε:
pik. έγραψε:σκεφτομαι να αγορασω τα jordan future 2014... :lol:
για πειτε αν καποιος τα εχει αγορασει πως ειναι;

Μπορεις να δεις καποιες σελιδες πισω αποψεις μου.Τα ειχα παρει πριν κανα μηνα.
Γενικα : Ανετοτατα,ξεκουραστα και αρκετα "μουρατα".Μονο μειον οτι δε φοριουνται με τα παντα οσο ευκολα φοριεται ενα roshe π.χ .καθονται true to size.Αν κρινεις οτι πανε με τα ρουχα σου και το στυλ σου ορμα αφοβα,αλλιως ειναι λιγο εξτριμ :) Εγω θα τα ξαναπερνα παντως!

@stefan πολυ καλη επιλογη!Με το europesports δε θα χεις ποτε θεμα,ειναι αψογοι πραγματικα

κοιτα θα τα αγορασω για να τα φοραω με τζινακι και πουκαμισο/πουλοβερ... :lol:
απλα εχω βαρεθει τα απλα sneakers και θελω να αλλαξω και αυτα μου αρεσουν.
Μην νομιζεις φια 2 φορες την εβδομαδα θα τα φοραω και αν. :oops:

Σουπερμαρκετ/IKEA και για περπατημα. :lol:

παλια ειχα πετυχει μια απιστευτη σειρα της Puma με δερματινα σνικερς μαυρα ...αλλα κατι μου λεει δεν υπαρχει πια... :thumbsdown: :sorry:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#46112 Αντί να μείνεις βέβαια σε αυτό που στο λέει μπορείς να μπεις εδώ και να δεις:

http://eu.puma.com/en_GR/home?locale=en_GR

:s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#46170 @pik. Για casual πιστευω ειναι πολυ δυνατη επιλογη,τα προτεινω ανεπιφυλακτα.Αν "περπατημα" εννοεις μια βολτα στα μαγαζια ή για καφε ειναι ο,τι πρεπει.
Αν περπατημα = προπονηση χιλιομετρων λογικα θα σε κουρασουν λογω μηδενικης στηριξης στο ποδι.Χωρια που θα χεις θεμα με την πολυ γρηγορη φθορα των ιδιων των παπουτσιων.
Σε ντυσιμο απλα θελει παντελονια που καταληγουν λιγο πιο στενα στον αστραγαλο,οχι τιποτα φαρδια,υποθετω ομως δε ντυνεσαι σαν τον 50cent. :lol:
Επισης αν εχεις πλατυ ποδι ,θα φαινεται ασχημο (σα να ξεχειλιζει το ποδι απο τα πλαγια του παπουτσιου) ,οποτε αν μπορεις δοκιμασε τα πριν ψωνισεις.Κ επισης ψαξε σε πολλα μαγαζιά ,σιγουρα θα τα βρεις καπου με εκπτωση.
Τι χρωμα σκεφτεσαι?Εγω εχω τα wolf grey,απο τους πιο ισορροπημενους χρωματισμους κατα τη γνωμη μου και πανε και με ολα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ αποκλείεται πάντως! Τα Χριστούγεννα πάλι και αν! Εκτός του ότι με το που μπεις το αμάξι για να πας είναι -100€ στην τράπεζα, έχει και τα παλιοΜακντόναλντς που είναι +2kg στη ζυγαριά! :s_tongue

Είναι πειρασμός τα ρημάδια... τα τίμησα προχθές :innocent: (πρόσφατα πρέπει να άνοιξαν... γμτ, είναι και κοντά) :offtopic: