Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#469816 25 λεπτά πυροτεχνήματα ούτε στην ΔΕΘ επί ΠΑΣΟΚ. Υπερπαραγωγή ήταν το χθεσινό!
Και για 10 λεπτά στην Τούμπα είχαν. Στην Αγία Βαρβάρα.

20 λεπτά ήταν από τον Ιβάν στον γάμο του γιου του και μιλούσαν για μέρες...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
PeterPan έγραψε:
gianik έγραψε:Έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Θέλουν μήπως υποχρεωτικά κάποια θεωρητικά μαθήματα; βάλε κ τα παράβολα μέσα, γιατρούς κ.λ.π
200 μου φαίνονται λίγα.

.

Κ εγώ έτσι το βλέπω

< >

Έτσι είναι. Μέχρι τα μέσα του 2013 δεν ήταν υποχρεωτικά τα μαθήματα, αν ήθελες διάβαζες και πήγαινες και έδινες μόνος σου. Πλήρωνες συνολικά 15 € για το βιβλιαράκι με την ύλη (αν δεν το έβρισκες αλλού), ένα 50άρικο στο λιμεναρχείο και 30-70 ευρώ για ιατρικά παράβολα παθολόγου/οφθαλμίατρου (ανάλογα αν τα προμηθευόσουν μόνος σου ή μέσω κάποιας σχολής).
Τώρα είναι υποχρεωτικά και τα μαθήματα. Βάλε την αμοιβή για αυτά, βάλε και το κέρδος της εκάστοτε σχολής, εξηγείται το νούμερο.
Είχα ακούσει και για 250 € αλλά ήταν τμήμα πακέτου με μαθήματα ναυαγοσωστικής.
Αν το ψάξεις ίσως βρεις παρόμοιο νούμερο, λιγότερο πολύ δύσκολο.

Τέλος, παρότι σίγουρα αν πέσεις σε καλό δάσκαλο θα μάθεις μερικά πράγματα, η εμπειρία στη θάλασσα είναι αναντικατάστατη.
Αν θες να αποκομίσεις ακόμη περισσότερες γνώσεις πάντως, και υπάρχει άνεση χρόνου, θα πρότεινα να κάνεις και μαθήματα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης.

Χρόνια πολλά!

Υ.Γ. οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις για σκάφη, θάλασσα, κλπ, ΠΜ :)
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#469839 Τα καλύτερα πυροτεχνήματα με διαφορά στην Θεσσαλονίκη, ήταν όταν ήμασταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 1997 και είχαν παρουσιάσει κάτι Κινέζοι ένα υπερθέαμα. Χαλαρά μισή ώρα πυροτεχνήματα! :thumbsup:

Εντωμεταξύ έβλεπα κάτι βιντεάκια στο Youtube από το Millenium στην Αθήνα... Για γέλια και για κλάματα, για το πως ήμασταν, ή για την ακρίβεια πως νομίζαμε ότι ήμασταν.

Για να μην θυμηθω τα δικά μας στα χρόνια του "Φτερωτού Γιατρού", με τον Ρουβά να κατεβαίνει με σχοινί στην εξέδρα για να τραγουδίσει! Τώρα Imam Baildi και πολύ μας είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#469864 Πολυ καλα στολισμένη η Θεσσαλονίκη φετος, πάρα πολυς κόσμος τις μερες της Πρωτοχρονιας που κυκλοφορησα και οι περισσοτεροι ξενοι,
Την ωρα των πυροτεχνηματων η παραλιακη απο πλατεια Ελευθεριας εως Αγ. Σοφίας ήταν πιτα στον κοσμο, σαν επιταφιος.
Διπλη σειρα παρκαρισμενα στην παραλια και τα ενδιαμεσα αυτοκινητα "ακινητα"

Εντύπωση μου εκανε και η εντονη αστυνομεσυση, Σαββατο εγραφαν αβερτα στην Ιωνος Δραγουμη και Βενιζελου, ενω στην Τσιμισκη ειχε τροχονομους ανα 50 μετρα για να μην παρκαρουν.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#469885 Καλά το Σάββατο είχε και την τρομερή πορεία των οπαδών του Σώρρα που ανακάτεψαν τον κέντρο... :omg:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
REALZEUS έγραψε:Ξέρεις πόσο κοστίζουν αυτά ε; :roll:

Κάτι βλήματα που θα πουλούσαμε στη Σαουδική Αραβία, να μην τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. :hmmm:

Φέτο απαρνηθήκαμε τη Καλαμαριά για να κάνουμε αλλαγή σε vantage point:
Εικόνα

St.Devote έγραψε:Εκτιμώ ότι πολύ λίγη δουλίτσα και διάθεση για γενικότερη συμμετοχή θα μπορούσε να γίνει μεγάλη τουριστική ατραξιον ...

Εγώ θα ήθελα να δω Red Bull Air Race στη παραλία. :superman:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Zorz έγραψε:Κάτι βλήματα που θα πουλούσαμε στη Σαουδική Αραβία, να μην τα αφήσουμε να πάνε χαμένα.

Σατανάς είσαι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#471028 Θεούσα ο συνάδελφος;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#471471 Δεν έχει να κάνει με παράπονα και γκρίνιες...
Απορώ αν στα τόσα χρόνια είναι το μοναδικό επεισόδιο εκεί..
Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά μια αντίστοιχη στάση του μετρό στα Εξάρχεια την ίδια ιστορία θα είχε!
Άβαταρ μέλους
By elvet
cosneo έγραψε:Δεν έχει να κάνει με παράπονα και γκρίνιες...
Απορώ αν στα τόσα χρόνια είναι το μοναδικό επεισόδιο εκεί..
Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά μια αντίστοιχη στάση του μετρό στα Εξάρχεια την ίδια ιστορία θα είχε!

+1
Ψάχνουμε να βρούμε κίνητρα ή εξήγηση γι΄αυτούς που πετάνε μολοτόφ σ' ένα εργοτάξιο;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#471889 Ενδιαφέρεται κανείς για παλιό pc hardware; :hmmm:

Καθαρίζω πατάρι/ντουλάπες κλπ, και υπάρχουν διάφορα κουτιά, dvd-rw drives, κάρτες γραφικών agp, καλώδια, αντάπτορες, στικάκια ram μπορεί να υπάρχει και κανένα τροφοδοτικό ή motherboard κλπ. Αν τα θέλει κανείς, δίνονται ως έχει, διαφορετικά θα τα αφήσω στο Δήμο για ανακύκλωση.