ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΙΑ;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

mirage έγραψε:Κι εγω πριν 10 χρονια εκανα το Ανκονα-Παρισι μονοκοπανια με ενα iPod συνδεδεμενο με κασετα Aux στο shuffle. Your point is?
Τα εχουμε πει αλλες απαιτήσεις εχει ο καθένας απο τα αμαξια του και φυσικα κοιτάς τι προσφέρει και ο ανταγωνισμός παραδίπλα. Υποψιν το υπαρχον αμαξι μου δεν εχει AD2P οπως θα ηθελα αλλα δεν με πειραζει τοσο.
< >
g8777 έγραψε:https://www.car.gr/12108766-opel-astra-dynamic-1-6-diesel-136ps
Τσόντα.

Nikos! έγραψε:Υπάρχει κανένας με 147 που να θέλει αυτά?
Έκανα μια εκκαθάριση στο πατρικό μου και βρήκα αυτά σε ένα συρτάρι από εποχής 147.
Προφανώς είναι άνευ αξίας.
< >
Focusman91 έγραψε:Εχμ... Μήπως μπερδεψες τον Νίκο με τον Βusso?
< Note >
vagmag έγραψε:
Τι ειναι αυτά ;
Προχθές ήταν Θεσσαλονίκη ο κουμπάρος μου κ του έλεγα για την αλλαγή που έκανες απο 147 στο Leon ... κ τη σπορ εικόνα της seat ... κλπ .
Έχει μια 147 νομίζω fl ( με το πορτμπαγκάζ που δεν έχει χειρολαβή ) ... μόλις έφτασε τα 100.000 χλμ ...
εχεις μήπως μπορείς να μας πεις τι πρέπει να προσέξει ; Τι να αλλάξει προληπτικά κλπ ;
Edit : νόμιζα τα έγραφα στον GB ...![]()
Δεν πειράζει ... όποιος έχει ιδέα τι να προσέξει κάποιος στην 147 ας ενημερώσει .
g8777 έγραψε:911 δεν θέλεις Μπουσσε; Ορίστε, την είχες πάρει από το 2008 αν σουτερνες το Μίτο.
![]()
Παρακαλώ Μπουσσε.
Giuseppe Busso έγραψε:
Μετά πονάει στα ψαλίδια τα οποία όσα γαμηστερά είναι στην οδήγηση, άλλο τόσο κακοσχεδιασμένα είναι
, βγάζουν off τα ψαλίδια τους με την ίδια ευκολία και συχνότητα. Οπότε if you ask me καλύτερα να πλερώνω αλλά τουλάχιστον να χω τιμονάρα και μπροστινό που ξυρίζει.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]