Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Διαφορετική εμπειρία θα μπορούσε να προσφέρει κι ένα ζόρικο τζιπ:

https://www.car.gr/11850401-jeep-wrangler-unlimited

Με άλλα 13-14 χιλιάρικα, καινούριο Up με φυσικό αέριο. Κόστος κίνησης 2.8 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα. Η καθημερινή μετακίνηση της συζύγου θα κοστίζει ψίχουλα, το τζιπ θα βγαίνει δύο φορές το μήνα και θα σπέρνει.

Το wrangler μου αρεσει πολύ !
Αλλα στο παρελθόν έχω ζήσει με το 2.4 TJ χειροκίνητο 2004 για 25.000 χλμ απο Μάιο μεχρι Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς χωρίς ac .... Καλη εμπειρία ... αλλα μου υποσχέθηκα να μην το ξανακάνω . :dizzy:

Επίσης έχω δυο αυτοκίνητα .... γιατι να τα κάνω τρία ;
Κανονικά η 911 ειναι ο πλεονασμός οχι το πικασο ...
μη με βιάζεται σε σκέψεις .
Την σκέφτηκα κ την περίπτωση να κρατηθεί το πικασο ( ποσά θα πάρουμε άραγε στην πώληση ) κ με 10-25 να πάρουμε κατι άλλο ...
αλλα αυτο κ αν ειναι υπερβολή ... όταν λείπω σε ταξίδι θα έχω 2 όλο δικά μου να κάθονται .... κ σίγουρα θα έχουν έξοδα ακομα κ για να κάθονται ( σέρβις , λάστιχα , τέλη , φόροι , ασφάλειες κλπ ). Για μερικούς μήνες το δοκίμασα με το Μ5....
Ήδη βλέπω τον Τσίπρα να χαμογελάει ...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#469511 Δώσε το Πικάσο και πάρε Ford S Max. Το πιο οδηγοκεντρικό επταθέσιο. Δε θα χάσεις τίποτα σε πρακτικότητα και κατανάλωση, μόνο θα κερδίσεις στην οδήγηση και σε αξιοπιστία.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#469573 Σίγουρα δεν είναι Τζαπάν, αλλά νομίζω ότι στέκεται καλύτερα αφού το Πικάσο, το οποίο συντροφεύουν ιστορίες τρόμου. Άσε, γιατί τα έψαχνα πριν ενάμιση μήνα κι ήταν φρίκη ο Γάλλος.
Όπως και να έχει, μόνο το S Max έχει κάτι να πει οδηγικά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
elteo έγραψε:Ναι η Ford φημίζεται για την αξιοπιστία της. Ειδικά μετά το Focus RS.... :s_rofl
Υπερβολές, σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimsabas έγραψε:Δώσε το Πικάσο και πάρε Ford S Max. Το πιο οδηγοκεντρικό επταθέσιο. Δε θα χάσεις τίποτα σε πρακτικότητα και κατανάλωση, μόνο θα κερδίσεις στην οδήγηση και σε αξιοπιστία.

Δε νομίζω να ζήτησε επταθέσιο ο άνθρωπος... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Έχει ήδη, δε χρειάζεται να ζητήσει.

5θεσιο ειναι .... κ δε νομίζω να παρω ξανά πολυμορφικό .

Έχω μπερδευτεί πολύ .
Θα μπορούσα να περιμένω το το XC40 ....

Ενώ απο τη μια παίρνω απόφαση να παω να το παρω απο εβδομαδα το i3 ... φοβάμαι μήπως ειναι πολύ τραβηγμένη κίνηση ...
κ αν ξεχάσουμε ενα βραδυ να φορτίσουμε ;;;
Κ αν αρχίσουμε το range anxiety??

Μήπως να αφήσω τα καπρίτσια ; Να προσγειωθω σε ενα αυτοκινητο μεχρι 15-20000 ευρώ κ τα καθημερινά έξοδα του μεχρι να περάσουν αλλα 2-3 χρονια ( θα ειναι πιο εύκολο να επιλέξω πλέον καποιο Ηλεκτρικό ) που μπορεί απλά να ειναι λίγο πιο ενδιαφέρον ; Όπως έγραψα μάλλον όλα ειναι πιο ενδιαφέρον ... golf , scross, 116 , ....

Επειδή κάποιοι σχολίασαν οτι τα χρήματα δεν ειναι θέμα .... ειναι , κ μάλιστα υπολογίσιμα ... δεν βγαίνουν εύκολα ... ειναι κρίμα να πεταχτούν .

Απλά αν σε 2-3 χρονια ξοδέψω όσα θα χάσω κ απο την επικογη του i3 ... τότε ίσως το δοκιμάσω κ τώρα .

Έχω κανει την υπέρβαση μου με την 911 , δε χρειάζεται να κάνω υπέρβαση και με το δεύτερο όχημα μας ...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

vagmag έγραψε:5θεσιο ειναι .... κ δε νομίζω να παρω ξανά πολυμορφικό .

:s_laughat :s_bye
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:

vagmag έγραψε:5θεσιο ειναι .... κ δε νομίζω να παρω ξανά πολυμορφικό .

:s_laughat :s_bye

Οτι κοροϊδεύω βέβαια ... το λούζομαι χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469599 Μιας και είσαι συμπολίτης, έλα στην επόμενη κρασοκατάνυξη για να σε πείσουμε για σωστό όχημα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469605 Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση !
Το προσπάθησα αλλα δεν ταίριαξε προηγούμενη φορά .
Ποτε ειναι η επόμενη κ που βρίσκεστε ;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469606 Κάθε Παρασκευή στις 19:00, πρώτα για καφέ και μετά γύρω στις 21:30 για φαγητό-κρασί. Συνήθως στην Βεράντα, απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ (Τούμπα, το ποδοσφαιρικό, όχι το Παλατάκι του μπάσκετ) ο καφές. Το φαγητό κανονίζεται εκείνη την στιγμή. Γίνεται ανακοίνωση σε άλλο site (για λόγους που έχουν αναφερθεί αλλά δεν είναι του παρόντος), αλλά δεν μου είναι κόπος να σε ειδοποιήσω με ένα PM από εδώ αν ενδιαφέρεσαι. :s_yes
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 31 Δεκ 2017, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
elteo έγραψε:Ναι η Ford φημίζεται για την αξιοπιστία της. Ειδικά μετά το Focus RS.... :s_rofl

Σε κάποιον εδώ μέσα δεν είχε καταστραφεί ο κινητήρας σε Smax από ένα σωληνάκι νερού? :hmmm: