Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
PeterPan έγραψε:
rocsta έγραψε:Για τί τιμή/ημέρα μιλάμε και για πόσες (ποιες) μέρες;

Μάλλον για 16-23 Ιουλίου. Τιμή γύρω στα 800-900 την εβδομάδα.

< >

Σου φαίνεται λογικό να θες μεζονέτα δίπλα στη θάλασσα σε καλή περίοδο με λιγότερα από 20ε το κεφάλι ?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#469169 Πχ 900/7/6 μας κάνει πάνω από 20€ το κεφάλι.

Αλλά πάμε παρακάτω. Με 1500€ είμαστε οκ να μη μαλώνουμε;

Το ερώτημα δεν είναι ποσά δίνει ο ΧΨ. Το ερώτημα είναι αν έχουμε γνωστό σπίτι. Στην τιμή θα τα βρούμε αν είναι σούπερ ουάου κ δεν βρίσκω καλύτερο.

Κ 1500€ θα δώσω αν χρειαστεί κτλ.

Σπιτι έχουμε;

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rocsta έγραψε:Αν σ αρεσει αυτο: http://www.villasofias.gr πες μου.
Εχουμε και με πριβε παραλια αν θες, αλλα το ιδιο ποσο βγαζει μια μερα αντι για μια βδομαδα.

Sent >

Πάρα πολύ καλό
Ευχαριστώ

Θα γίνει οικογενειακό συμβόυλιο τις ερχόμενες ημέρες με όλες τις προτάσεις κ θα ενημερώσω

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#469180 Αν ήσουν Αθήνα Peter Pan θα σε έστελνα στον δάσκαλο μου για δίπλωμα ταχυπλοου. Σαν πόσο πάντως δεν μου φαίνεται κ μεγάλο. Το έχω χρόνια εγώ κ δεν θυμάμαι πόσα είχα δώσει.

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
gianik έγραψε:Αν ήσουν Αθήνα Peter Pan θα σε έστελνα στον δάσκαλο μου για δίπλωμα ταχυπλοου. Σαν πόσο πάντως δεν μου φαίνεται κ μεγάλο. Το έχω χρόνια εγώ κ δεν θυμάμαι πόσα είχα δώσει.

.

Ευχαριστώ gianik

Με έχει πρήξει ο αδερφός μου πως με 350€ μας τον πιάνουν. Βλέπει κάτι προσφορές online με κάτι 200€ ( που δεν τις πολυπιστεύω καμιά φορά) κ μου τη λέει. Βέβαια αυτός βγάζει από τη μύγα ξύγκι σε κάθε αγορά. Ολόκληρη οικονομοτεχνική μελέτη.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#469182 Έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Θέλουν μήπως υποχρεωτικά κάποια θεωρητικά μαθήματα; βάλε κ τα παράβολα μέσα, γιατρούς κ.λ.π
200 μου φαίνονται λίγα.

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
gianik έγραψε:Έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Θέλουν μήπως υποχρεωτικά κάποια θεωρητικά μαθήματα; βάλε κ τα παράβολα μέσα, γιατρούς κ.λ.π
200 μου φαίνονται λίγα.

.

Κ εγώ έτσι το βλέπω

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
PeterPan έγραψε:
rocsta έγραψε:Αν σ αρεσει αυτο: http://www.villasofias.gr πες μου.
Εχουμε και με πριβε παραλια αν θες, αλλα το ιδιο ποσο βγαζει μια μερα αντι για μια βδομαδα.

Sent >

Πάρα πολύ καλό
Ευχαριστώ

Θα γίνει οικογενειακό συμβόυλιο τις ερχόμενες ημέρες με όλες τις προτάσεις κ θα ενημερώσω

< >

Πολύ καλό σαν σπίτι, αλλά υπάρχονυ και παράγοντες που ίσως δεν έχεις λάβει υπόψη:

Η θάλασσα εκεί μπροστά δεν είναι τόσο καλή.
Στον πεζόδρομο μπροστά αλλά και στην απέναντι παραλία μαζέυει πολύ κόσμο μέχρι αργά το βράδυ, πράμα που σημάινει αρκετά σκουπίδια, φασαρία κτλ
Σε μικρή απόσταση, υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ -> πρόβλημα με μυρωδιές και φασαρία.
Γενικά, το Πευκοχώρι έχει κίνηση...

Θα πρότεινα να βρείς κάτι μετά το Πευκοχώρι και πριν το Παλιούρι. Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου προτείνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#469199 Μεσα σε χωριό θέλω να το αποφύγω. Μαζεύει πολύ κίνηση. Έχω φιλαράκι εδώ από Σερβία που πάει κάθε χρόνο Χανιώτη. Αλλά πάνε άπειροι κ γίνεται χαμός.

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
saxon_747 έγραψε:Η θάλασσα εκεί μπροστά δεν είναι τόσο καλή.

E όχι δα. Για οικιστική περιοχή η θάλασσα είναι τρομερή. Το πρόβλημά της είναι η πολυκοσμία που αν μιλάμε για καθημερινές μέσα Ιουλίου παλεύεται.

saxon_747 έγραψε:Στον πεζόδρομο μπροστά αλλά και στην απέναντι παραλία μαζέυει πολύ κόσμο μέχρι αργά το βράδυ, πράμα που σημάινει αρκετά σκουπίδια, φασαρία κτλ

Κόσμος πηγαινοέρχεται ναι, αλλά επειδή είναι το τέρμα του Πευκοχωρίου εκεί, δεν είναι πολύ φασαριόζικα. Ο κόσμος υπάρχει ΜΟΝΟ στην ψαροταβέρνα στα 10 μέτρα. Σκουπίδια τώρα οκ, αν τα ξύνει ο δήμος έχει, αλλά αυτό θα το έχει οπουδήποτε εντός χωρίου.

saxon_747 έγραψε:Σε μικρή απόσταση, υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ -> πρόβλημα με μυρωδιές και φασαρία.

Ακριβώς απέναντι απ το στενάκι έχει ένα μικρό καφέ χωρίς καθόλου μουσική, και δίπλα στο μπαράκι ψαροταβέρνα ίδιας ιδιοκτησίας. Φασαρία νορμάλ. Όχι τραγικά, όχι πλήρης ηρεμία.

Αν δεν θέλεις μέσα στο χωριό, τότε σαφώς ψάχνεις κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#469793 Καλη Χρονιά ...

Ημουν εχθές ψηλά στην Σοφούλη και είδα το 25 λεπτο πανηγύρι πυροτεχνημάτων στην Θεσ/νίκη κατα την αλλαγη του χρόνου ...

Εκτιμώ ότι πολύ λίγη δουλίτσα και διάθεση για γενικότερη συμμετοχή θα μπορούσε να γίνει μεγάλη τουριστική ατραξιον ...

Άβαταρ μέλους
By drdino
#469811 Ήταν πολύ ωραίο θέαμα όντως. Πρέπει να αμολησαν και χάρτινα φαναράκια.