Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#466947 Streer view καποιος στην Κωφιδου, Πανοραμα.
Απ' ακρη σ'ακρη παρκαρισμενα... ευθεια δεν πας, διπλης πλεον, δεν υφισταται...

Parking πυλωτες, ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟΥΣ !!!
Parking θελουν, να τα βαλουν μεσα ομως για καλο ολων, ουτε καν. Μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους.
Κατα τ 'αλλα πηγαν εκει πανω για την απλα, την ησυχια και την ανεση, μεσα απο την καγκελοπορτα ομως, απ'εξω o βοθρος να βγαζει Sparkling brut Moet Chkaton, δεν ιδρωνει το αφτακι τους.

Αυτο, επειδη καποιες σελιδες πριν πιασαμε τις περιοχες...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Zorz έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Κρόνο

Έχει γίνει απαράδεκτος από άποψη σέρβις και ειδικά αποδείξεων. Θέλω να πάω απλά μια τελευταία φορά για να βγάλω τελικό συμπέρασμα και να ρίξω ανάθεμα-καταγγελία!!!

Την τελευταία φορά που ο Δίας τα έχωσε στον Κρόνο, έγραψε γι αυτούς ο Ησίοδος... :omg:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Θα γραφεί νέα Θεογονία!
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
dimik έγραψε:Παίδες συνηθισμένη να της πιάνουν τον κώλο είναι, ίσως και πιο σφιχτά από όσο νομίζετε.
Μόνη 40ρα είναι και γουστάρει να σκορπάει τον παχυλο μισθό της σε ταξίδια, φωτογραφία και απολαύσεις. Α επίσης θα έρθει με φίλες της.

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί, το θέμα είναι να πάει κάπου να γνωρίσει την original Θεσσαλονίκη, αυτά που δεν βρίσκεις αλλού και που δίνουν χαρακτήρα την πόλη, να βγάλει και καμιά φωτογραφία και να γυρίσει πίσω να πει τα καλύτερα.

Αν επρόκειτο απλώς για in μπαράκια και φαγαδικα δεν θα ρώταγα.

< >

Cin Cin (πολύ σωστά), Chilai, Manoir, light lunch στο Local, Νάμα, Σέμπρικο και αν είναι της αποκέντρωσης ας κοιτάξουν το Brunch Box.
Για φωτογραφίες Πυροβολείο, τα στενά στην άνω πόλη, νέα παραλία, αν είναι της αρχιτεκτονικής ας ρίξει μια ματιά στα κτήρια του open house.
Αν είναι της φύσης και κάτσουν 3-4 μέρες έχει συνήθως κυριακές ο ΟΑΛΘ πεζοπορία χορτιάτη, ορεινή χαλκιδική που συνδυάζονται πολύ όμορφα με TzakiHo - Μαριγούλα αντίστοιχα.
Αν χρειάζονται ακόμη πιο οθέντικ βάιμπ με local guide στείλε μου pm να τις γνωρίσω σε επαγγελματία πολεμιστή :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Jorge_greek έγραψε:
dimik έγραψε:Παίδες συνηθισμένη να της πιάνουν τον κώλο είναι, ίσως και πιο σφιχτά από όσο νομίζετε.
Μόνη 40ρα είναι και γουστάρει να σκορπάει τον παχυλο μισθό της σε ταξίδια, φωτογραφία και απολαύσεις. Α επίσης θα έρθει με φίλες της.

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί, το θέμα είναι να πάει κάπου να γνωρίσει την original Θεσσαλονίκη, αυτά που δεν βρίσκεις αλλού και που δίνουν χαρακτήρα την πόλη, να βγάλει και καμιά φωτογραφία και να γυρίσει πίσω να πει τα καλύτερα.

Αν επρόκειτο απλώς για in μπαράκια και φαγαδικα δεν θα ρώταγα.

< >

Cin Cin (πολύ σωστά), Chilai, Manoir, light lunch στο Local, Νάμα, Σέμπρικο και αν είναι της αποκέντρωσης ας κοιτάξουν το Brunch Box.
Για φωτογραφίες Πυροβολείο, τα στενά στην άνω πόλη, νέα παραλία, αν είναι της αρχιτεκτονικής ας ρίξει μια ματιά στα κτήρια του open house.
Αν είναι της φύσης και κάτσουν 3-4 μέρες έχει συνήθως κυριακές ο ΟΑΛΘ πεζοπορία χορτιάτη, ορεινή χαλκιδική που συνδυάζονται πολύ όμορφα με TzakiHo - Μαριγούλα αντίστοιχα.
Αν χρειάζονται ακόμη πιο οθέντικ βάιμπ με local guide στείλε μου pm να τις γνωρίσω σε επαγγελματία πολεμιστή :iconcool:

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Morx έγραψε:Streer view καποιος στην Κωφιδου, Πανοραμα.
Απ' ακρη σ'ακρη παρκαρισμενα... ευθεια δεν πας, διπλης πλεον, δεν υφισταται...

Parking πυλωτες, ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟΥΣ !!!
Parking θελουν, να τα βαλουν μεσα ομως για καλο ολων, ουτε καν. Μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους.
Κατα τ 'αλλα πηγαν εκει πανω για την απλα, την ησυχια και την ανεση, μεσα απο την καγκελοπορτα ομως, απ'εξω o βοθρος να βγαζει Sparkling brut Moet Chkaton, δεν ιδρωνει το αφτακι τους.

Αυτο, επειδη καποιες σελιδες πριν πιασαμε τις περιοχες...

Δεν είναι δα και κανένας τεράστιος δρόμος ή με τρελή κίνηση για να αντιδράς έτσι!
Αν θυμάμαι καλά στην περιοχή των ιθαγενών είναι και δρόμος με μηδενικό "ποιοτικό" ενδιαφέρον. Απλά για να λες ότι μένεις "Πανόραμα"!
Άβαταρ μέλους
By Morx
#467244 Ναι αλλα το να φκιανς παρκιν και να βαζεις λινακιδα μην παρκαρετε και το αμαξι εξω ακριβως μπροστα, να το καιει ο ηλιος να σαπιζει στην υγρασια, να ειμαι ΠΑΓΩΜΕΝΟ οταν μπαινεις μεσα το πρωι να φυγεις, ειναι ηλιθιοτητα... τεραστια!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#469146 Φέτος το καλοκαίρι μάλλον θα προσανατολιστούμε όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές σε ενοικίαση εξοχικής κατοικίας (μιας κ στην οικογένεια δεν παίζει χαλκιδικιώτικο σπίτι). Θα προτιμήσουμε 1ο πόδι ( αν κ ξερω τα κατά κτλ) για πολλούς κ διάφορους λόγους.
Στόχος να φιλοξενεί 5-6 άτομα, 2 μπάνια τουλάχιστον, να είναι μπροστά σε καλή θάλασσα ώστε να μην μετακινούμαστε απαραίτητα με τον μικρό για να κάνει τα μπάνια του, κ να έχει κήπο κτλ.

Έχει κανείς νοικιάσει ή ξέρει κάποια καλή πρόταση από γνωστούς-φίλους;

Έγω έχω 1-2 προτάσεις κατά νου, αλλά θέλω να δω γενικά τί παίζει. Βλέπω κ στο Airbnb πολλές περιπτώσεις...
Αλλά αν πάμε συστημένοι ίσως είναι καλύτερα...

Ερώτηση 2: για σχολή για δίπλωμα ταχυπλόου έχουμε να προτείνουμε κάτι; πέρασα από τον ναυτιλο απέναντι από το λιμάνι, γενικά η τιμή 350€ μου φάνηκε κάπως τσιμπημένη. Αλλά αν όντως αξίζει η διαφορά λόγω μαθημάτων κ καλύτερης πρακτικής τότε οκ.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rocsta έγραψε:Για τί τιμή/ημέρα μιλάμε και για πόσες (ποιες) μέρες;

Μάλλον για 16-23 Ιουλίου. Τιμή γύρω στα 800-900 την εβδομάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
rocsta έγραψε:Προφανως και δεν υπαρχει τετοιο σπιτι μπροστα στη θαλασσα στη Χαλκιδικη!!

Sent >

Γιατί ;
Ποσο κυμαίνονται οι τιμές ;
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#469157 Για μεζονετα μπροστα στη θαλασσα, που να φιλοξενει τουλαχιστον 6 ατομα, θα ελεγα οτι ειναι δυσκολο να βρεθει κατω απο 250 τη μερα.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#469161 Όχι, εγώ δε θέλω 6 άτομα τουλάχιστον, θέλω 6 άτομα...
Με ~250€ τη μέρα έχει στο airbnb ολοκαίνουργια μεζονέτα στην κρυοπηγή , στο καινούριο συγκρότημα. Σούπερ λουξ που κόστιζαν 600-700.000€. Χωρίς παζάρι.
Αλλά εκεί έχει βότσαλο κ όχι άμμο κ δε θα το προτιμούσα για το παιδί.

Αν κ το airbnb δεν είναι τόσο αξιόπιστο για Χαλκιδική. Εκεί γράφουν όσα ζητούν από τους Ρώσους που πολλοί έρχονται κ τους τα καταστρέφουν.

Στην Πάρο νοίκιασα μεζονέτα 6 ατόμων 900€ τα 5 βράδια φέτος, εντάξει δεν ήταν μπροστά στη θάλασσα.
Κ οι νοικοκυραίοι μου έστειλαν κ ευχές για τα Χριστούγεννα πριν λίγες μέρες κ να ξαναπάμε κτλ.

Αλλά με 900€ την εβδομάδα από τώρα μπορω να βρω κάτι καλό μάλλον.

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#469164 Πετρο εγραψες "να ειναι μπροστα σε καλη θαλασσα" και με βαση αυτο σου εγραψα οτι δεν προκειται να βρεις σε αυτα τα λεφτα. Και εγω ειχα βρει περσι στη Λευκαδα νεοδμητη μεζονεταρα 6 ατομα, με 150 τη μερα αλλα ηθελα 20 ευρω για βενζινη για να δω θαλασσα της προκοπης.
Στη Χαλκιδικη πληρωνεις αυτο ακριβως: κανεις ενα βημα και μπαινεις σε πολυ ωραια νερα.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#469165 Ίσως 2 τύπου δωμάτια διαμερίσματα με γκαζόν κοντά στη θάλασσα να βολέψει.. Πολύχρονο έχει νομίζω..

< Note >