Δεν ειχα την ευκαιρία να το οδηγήσω .
Anonymous Founder έγραψε:H Carrera S PDK είναι το δικό μου ονειρικό αυτοκίνητο!![]()
![]()
Αν και πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αποκτήσω κάτι τέτοιο σαν ιστορικό:
![]()
![]()
Να την χαίρεσαι!
Σου εύχομαι οποίο ποθείς να το αποκτήσεις !
Οι τιμές 993 έχουν ξεφύγει
dimviii έγραψε:vagmag έγραψε:Ανάλογα με τη χρονια που κοιτάς μεταχειρισμένα ...
60.000-70.000 .
Κάποια στιγμή ήταν κ πιο κάτω ! Όλα !
στα ιδια επαιξε η αγορα της 997ς?cosneo έγραψε:Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
σε συγκριση με το gtr? δεν θα το ελεγα.Μια κατηγορια πανω απο πισωκινητη 997 s, στην ιδια κατηγορια με 997 turbo.
Κ όμως στα ίδια χρήματα έπαιζαν !
Απο πλευράς επιδόσεων η turbo κ το gtr ειναι ενα επίπεδο επάνω . Κ αποτελεσματικότητας , σε χρόνους κλπ .
Αλλα δεν έψαχνα αυτο !
Συνειδητή επιλογή ήταν τόσο η ατμόσφαιρα , τόσο η πίσω κίνηση οσο κ η 911 .
Γούστα ειναι αυτά !
Καλα να είμαστε στο μέλλον να δοκιμάσουμε κ αλλα !
dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.
Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα το πράξω κάποια στιγμή να αποκτήσω μια 911.
Όχι, τα υποκατάστατά της όπως η Cayman ή η Boxster.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.
αυτη ειναι η επιτυχια της,ενω θα επρεπε να υπαρχει απωθημενο για το καλυτερο εφ ολης της υλης μποξτερ/καυμαν υπαρχει για την 911.
Έχουν κρατήσει τη boxster / cayman με χαμηλότερες ιπποδυνάμεις κ πλέον κ μοτέρ ... όποτε διατήρησαν τη φήμη/θρύλο ... μάλλον μύθο ... της 911 .
Δεν παίζονται στο μάρκετινγκ ...
άπειρα μοντέλα !!!
vagmag έγραψε:
Κ όμως στα ίδια χρήματα έπαιζαν !
Απο πλευράς επιδόσεων η turbo κ το gtr ειναι ενα επίπεδο επάνω . Κ αποτελεσματικότητας , σε χρόνους κλπ .
Αλλα δεν έψαχνα αυτο !
Συνειδητή επιλογή ήταν τόσο η ατμόσφαιρα , τόσο η πίσω κίνηση οσο κ η 911 .
Γούστα ειναι αυτά !
Καλα να είμαστε στο μέλλον να δοκιμάσουμε κ αλλα !
ναι βρε εννοειτε δεν το συζηταμε τι θελει και πληρωνει ο καθενας με τα λεφτα του.
Βαλε και καμια φωτο ντε να καμαρωσουμε,με το τσιγκελι θα τα βγαζουμε ολα?

χρονιά το 997? χλμ? φρενα?
Πως σβήνω πινακίδα στο iPhone ?
vagmag έγραψε:
Πως σβήνω πινακίδα στο iPhone ?
εμενα ρωτας?
Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.
Οπότε μπράβο για την 911.![]()
Με την έννοια του ζήλου, δηλώνω ότι σε ζηλεύω. Να την απολαύσεις όπως της πρέπει.
To παραπάνω είναι σα να το έχω πει εγώ, σα να διάβασε τη σκέψη μου ο Busso και να το έγραψε.
+οο
Giuseppe Busso έγραψε: [
...Ονείρωξη
Σαν εικονα ναι...Ωραιες και για ταπετσαρια στο PC, εχουν βγαλει και μπολικες φωτο με ποθητα χρωματα και χορταστικα vintage δερματα, ραφες και λεπτομερειες...
ΑΛΛΑ, καλως/κακως, ειναι τραβελι...και μαλιστα πανακριβο.
Ειναι 964 C2 (89'-92'), με ξεχειλωμενα πισω καπουλια και ολες τις απαραιτητες μετατροπες για να δειχνει εμφανισιακα ως πρωτη γενια 911 (64'-73') πολυ κοντα στο στυλ της RS συγκεκριμενα.
Το μοτερ ΔΕΝ ειναι flat six της Porsche. Ειναι flat six, καλη και αξιοπιστη αντιγραφη απο την cosworth αν θυμαμαι σωστα, αλλα με αλλο κυβισμο και σιγουρα πιο ακατεργαστη χροια ηχου, σε σχεση με τον βελουδινο αεροψυκτο που ειχαν οι 911 μεχρι και την 993.
Ειναι για πολυ πλουσιους, κυριως Αμερικανους που ειτε δεν εχουν εντρυφησει στην ιστορια της Porsche -και ειδικοτερα στην 911- ειτε δεν εχουν καμμια σχεση-επαφη με καποια παλαια 911 original, ακομα και γνωστου για να αντιληφθουν τις πραγματικες διαφορες, ειτε απλα θελουν μια ετοιμη, με Customized χρωματα μεσα-εξω "κουτα" 911 με εμφανιση της πρωτης 911, της παλαιας, γιατι δεν θελουν να παρουν μια αυθεντικη που ομως θα εχει στο εσωτερικο της αφησει την πατινα τουλαχιστον 40 και κατι ετων...και θα απαιτει συχνοτερη συντηρηση και λεπτομερη φροντιδα...
vagmag έγραψε:dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.
αυτη ειναι η επιτυχια της,ενω θα επρεπε να υπαρχει απωθημενο για το καλυτερο εφ ολης της υλης μποξτερ/καυμαν υπαρχει για την 911.
Έχουν κρατήσει τη boxster / cayman με χαμηλότερες ιπποδυνάμεις κ πλέον κ μοτέρ ... όποτε διατήρησαν τη φήμη/θρύλο ... μάλλον μύθο ... της 911 .
Δεν παίζονται στο μάρκετινγκ ...
άπειρα μοντέλα !!!
Eκανε το παραπανω "επικινδυνο" βημα η RUF και εβαλε τον 3,4 της 996 στην boxster 986, ηδη απο το 2000.
Αργησε, αλλα το εκανε και η Porsche με την -περιορισμενης παραγωγης- GT4 επισημως. Ατυπως βεβαια ακομα και η Cayman S 987, λεχθηκε οτι σχεδον "ακουμπουσε" τα επιπεδα οδηγικης ευχαριστησης μιας 997, μαλιστα με λιγοτερη προσπαθεια.
Η φημη ομως και ο μυθος της 911, δεν διατηρηθηκε λογω του αρχικου βασικου σχηματος και περιορισμου της δυναμης στα κεντρομηχανα μοντελα της.
Διατηρηθηκε, γιατι πανω σε αυτη την λαθος διαταξη, αναγκαστικα για να διατηρηθει το σχημα και οι 2+2 (σχεδον) θεσεις, η καθε επομενη γενια ή και ισχυροτερη/πιο σπορ εκδοση, ειχε σημαντικες κρυφες και μη βελτιωσεις, ωστε να εξισορροπησει εως και να προσπερασει την αρχικη αδυναμια του κρεμασμενου κινητηρα.
Και το εκανε, ηδη απο την 993 με πισω αναρτηση πολλ/λων συνδεσμων και στην συνεχεια, με λιγο ακομα μεγαλυτερο μεταξονιο στην 996, μεχρι να φτασει η γενια 991 (με λιγο ακομα μεγαλκυτερο μεταξονιο) να εχει τον κινητηρα "τραβηγμενο" γυρω στα 80mm προς τον πισω αξονα, ωστε να μειωθει ακομα περισσοτερο ο αντικτυπος της λαθος διαταξης.
Το ακομα φαρδυτερο πισω μετατροχιο, επισης βοηθησε σε ακομα πιο σταθερο και ρυθμισιμο πισω μερος.
Ευχομαι καλοταξιδη η 997.2 S PDK, με ευχαριστα και ασφαλη χλμ!
vagmag έγραψε:Ήρθαν !!!
Τα πίσω ειναι πιο εντυπωσιακά !
305 30 19
Η τοποθέτηση πάει για του χρόνου !
Καλη χρονιά
< >
Κωδικός Ν0 ή Ν1;
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ !!!
Τι να πω για το 911 ...
Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 .
Δύσκολη απόφαση , ειχα σκεφτεί οτι αν δεν ήταν δύσκολη η αγοροπωλησία να τα δοκιμάσω όλα , άλλωστε ίδια χρήματα κόστιζαν .
Το σκέφτηκα πολύ ...
Η Aston ειναι κούκλα κ έχει υπέροχο ήχο , αλλα σε επιδόσεις δε ήταν καμία αναβάθμιση συμβατική , μπορεί κ πιο αργό απο το Ε46 Μ3 , το κράτημα λίγο περίεργο , αντιπροσωπεία απούσα Θεσσαλονίκη κ service - συντήρηση - αξιοπιστία μεγάλα ερωτηματικά .
Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ
Το R8 , ήταν πολύ κοντά επίσης ... εντυπωσιακό ( ειναι και αρνητικό συνάμα ) , γρήγορο , παιχνιδιάρικο απο οτι λένε ... αλλα 2 θεσιο . Ο χρόνος ελάχιστος ... θα επρπε να το χαίρομαι μόνος .... άρα λίγες στιγμές .
Ήξερα πως οτι κ να παρω θα θέλω κάποια στιγμή να παρω κ την 911 .
Το δίλλημα μεγάλο ...
Η turbo λίγο παλιότερο μοντέλο , χειροκίνητο ή tiptronic ( απαρχαιωμένο ) , τετρακίνητο ( άραγε ποσο το παιχνίδι ) , κ πολύ δυνατό ( υπερβολικά .... αν φτάσουμε εκεί ... μετα που πάμε ; )
Η 911 Carrera s pdk που κατέληξα , ειναι πισωκίνητο ( που ήθελα ) , ατμοσφαιρικό ( τρομερή απόκριση ) , έχει κιβωτιο διπλού συμπλέκτη κ ειναι με το νέο μοτέρ ( που δεν έχει βγάλει θέματα ) κ 385 άλογα .
Μπράβο τέλειο...Να το απολαύσεις !Οι σκέψεις σου νομίζω οτι είναι πολύ σωστές..
Και εμένα η 993 μου αρέσει αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα τη κυκλοφορούσα αρκετα συχνα....
Και ολίγον carspotting..
21 quadra έγραψε:Ν0
Που και να μην το έγραφε κιόλας στο αυτοκόλλητο. Γκαβομάρα!