Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:Πήρα spigen θήκη κι έχει γίνει ψιλογομάρι το κινητό. Απέκτησε και 2 ώρες μπαταρίας παραπάνω :shifty:

Γιατί, είναι πλέον τόσο γομάρι που το βγάζεις από τη τσέπη σπανιότερα; :lol: Εγώ έχω το neo hybrid bumper: https://www.amazon.co.uk/Spigen®-PREMIUM-Gunmetal-Protective-Samsung-Neo-Hybrid/dp/B01B1I6IT6/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1514563396&sr=1-6&keywords=Spigen+s7+edge+case
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468971 Ελαφι της Κολλεκτιβας, πες κατι για το νεο γκατζετ του Μπουσσου. Μιλα, σηκωσε το ban hammer, ανασανε στο αυτι τους οταν κοιμουνται, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.
Άβαταρ μέλους
By bebes
corsair έγραψε:
bebes έγραψε:

κακα τα ψεματα, το "μήλο" είναι μόδα (και) στα πιτσιρικια, οπως πχ τα stan smith & super star, τα σταρακια παλαιοτερα και καποιες μαρκες στα μπουφαν.
Απο την αλλη όμως λειτουργει πιο απροβληματιστα για περισσοτερο χρονικο διαστημα, βγαζει καλυτερες φωτογραφίες, εχει και πολλα πολλα "αξεσουαρ". Βασικα ομως ειναι μοδα.

Ως προς το κοστος, στα παιδια παντα μεταχειρισμενο, οποτε η τιμη ειναι αντιστοιχη ενος καινουριου φτηνου android.
Κι αλλο ενα βασικο: μετα το πουλας και παιρνεις κατι, ενω το φτηνο android απλα το βαζεις στο συρταρι

Γιορταρες μερες... κανω πως δεν τα διαβασα... αν και τρεχει αιμα απ τα ματια μου.

Θα μου τα ψάλλεις μετά τις γιορτές.
Μ´αρεσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#469024 Και τώρα θα χρειαστώ τη βοήθεια του Θεού.
Κορσέρ :iconcool:

Λοιπόν, ο Κινέζος aka Mate 10 pro τρέχει έκδοση Android 8.0

Εμφανίζει στη μπάρα ειδοποιήσεων αυτό:

Εικόνα

Γούγλας λίγο, ρώτησα myphone, βρήκα το παρακάτω λύγκα
https://www.howtogeek.com/325193/how-to ... roid-oreo/

αλλά τίποτα.

Είναι feature/bug της Oreo. Είναι;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#469053 Εχεις wifi με όνομα Alfa Romeo;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Και τώρα θα χρειαστώ τη βοήθεια του Θεού.
Κορσέρ :iconcool:

Λοιπόν, ο Κινέζος aka Mate 10 pro τρέχει έκδοση Android 8.0

Εμφανίζει στη μπάρα ειδοποιήσεων αυτό:

Εικόνα

Γούγλας λίγο, ρώτησα myphone, βρήκα το παρακάτω λύγκα
https://www.howtogeek.com/325193/how-to ... roid-oreo/

αλλά τίποτα.

Είναι feature/bug της Oreo. Είναι;

Είναι λίγο. Για δες --> apps & notifications --> app info --> Messenger --> Advanced, display over other apps --> no.

Πάντως μήπως έχεις ανοιχτή συνομιλία? Για τσέκαρε.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#469565 Καλοριζικη το Oreo στους κατοχους M1A1.

Καλοριζικη και στον busso η τηλεφωναρα. Θελω να δω battery performance γενικα μετα απο 2 βδομαδες που θα χεις κανει και καποιους κυκλους φορτισης, θα χουν κανει τα cache και λοιπες μαλακιες τα υπολοιπα προγραμματα και θα χει κατσει η χρηση σου. Παντως τα νουμερα σου ειναι αρκετα καλα για αρχή... θα βελτιωθουν κι αλλο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#469774 Στα 663 το Mate 10 Pro στον Κωτσοβολο με δώρο το P9 lite.
Με βάζουν σε σκέψεις!
Άβαταρ μέλους
By corsair
NickTG έγραψε:Στα 663 το Mate 10 Pro στον Κωτσοβολο με δώρο το P9 lite.
Με βάζουν σε σκέψεις!

Αν ειναι με δωρο το P9 lite, νομίζω δεν εχεις να σκεφτείς κάτι. Σχεδόν 5κατοσταρικα θα σου βγει το 10 αν σπρώξεις το 9lite.