Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Γαμάτο κινητό και πολύ δυνατή προσφορά, την τρέχει η Huawei σε διάφορες αλυσίδες.
https://www.kotsovolos.gr/site/collecti ... olid=58351
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερο από το S8, δεν φαίνεται να του λείπει κάτι πάντως, το αντίθετο μάλλον.
Περιμένουμε εντυπώσεις! Ειδικά από την κάμερα, είμαι πολύ περίεργος να δω αν όντως πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται το όνομα (Leica). Mε γεια!

Η κάμερα είναι καλύτερη από του S8 plus.

Η μπαταρία είναι το ατού του. Φόρτισε χωρίς να το πειράξω, από το 11% στο 100% μέσα σε 95 λεπτά. Μιλάμε για 4000 mAh ε.

Πιο γρήγορο από το S8 plus. Πιο σμουθ και αλαγκάριστο.

Πιο όμορφο UI στο Samsung.

Καλύτερο ηχείο στο Mate 10 Pro. Βασικά στερεοφωνικό. Τέλος.

Πιο αδύναμο indicator led στο 10 pro.

Καλύτερη υλοποίηση always on display στο Samsung.

Καλύτερη εργονομία και κράτημα στο χέρι το 10 pro. Πιο όμορφο συνολικά design, ειδικά στο πίσω μέρος.

Δαχτυλικό αποτύπωμα το καλύτερο όλων των Android στο 10 pro. Ακόμη καλύτερο από το Oneplus 5T.

Καλύτερα ακουστικά στο S8 plus. Τα φοβερά AKG.

Καλύτερη οθόνη στα Samsung. Πολύ καλή όμως και η Amoled του 10 pro.

Ποιοτικότερη κατασκευή το 10 pro.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468542 Μιλαμε για ενα κινητο που η ιδια η Huawei το τιμολογει -εμμεσως, μεσω της τρεχουσας προσφορας- στα 6 κατοσταρικα ηδη, με ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ Android , απλα κορυφαια καμερα και αυτονομια-------------->600 ευρω για ψηφιακη ψωτογραφικη μηχανη Μπουσσε. Σε 5 updates θα στρωσει, αλλα μεχρι τοτε θα το εχεις πουλησει για το Oneplus 6.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#468543 Προς στιγμήν νόμιζα ότι στο έβαψαν με μαρκαδόρο :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Μιλαμε για ενα κινητο που η ιδια η Huawei το τιμολογει -εμμεσως, μεσω της τρεχουσας προσφορας- στα 6 κατοσταρικα ηδη, με ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ Android , απλα κορυφαια καμερα και αυτονομια-------------->600 ευρω για ψηφιακη ψωτογραφικη μηχανη Μπουσσε. Σε 5 updates θα στρωσει, αλλα μεχρι τοτε θα το εχεις πουλησει για το Oneplus 6.

Η εναλλακτική ήταν το Note8.
Δεν το πήρα για τους εξής λόγους σημαντικότητας κατά σειρά:

- Μέγεθος. Είχα ήδη το τεράστιο S8 plus
- Μπαταρία. Ήδη με την 3500 mAh του S8 plus έβαζα έξτρα πεταχτή φόρτιση μέσα στη μέρα. Οι λόγοι 2. Απέκτησα smartwatch πρώτον και δεύτερον το infotainment στο αυτοκίνητο. Το BT δουλεύει υπερωρίες με τίμημα στην κατανάλωση. Η 3300 mAh του Note σε ακόμη μεγαλύτερη οθόνη από του S8 plus, ήταν deal breaker.
- Ήθελα δαχτυλικό αποτύπωμα της προκοπής. Αυτό της Samsung είναι με διαφορά το πιο άθλιο της αγοράς. Έχει μεγάλο ποσοστό αποτυχιών ενώ τα έχει χαλάσει με τη σβελτάδα. Καμία βελτίωση στο Note 8 επί του θέματος.
- Έχω ήδη περάσει αρκετά Samsung, ήθελα κάτι άλλο μέχρι το S9+ όπως είπε ο Στέφαν.
- Τιμή. Δεν γινόταν να μην πάρω την προσφορά με δώρο το P9 Lite 2017.

Επίσης αφού απέκλεισα το Note 8, το Huawei Mate 10 pro το είχα υποψήφιο απέναντι στο Oneplus 5T.
Πέραν της ταχύτητας της έκδοσης 8GB RAM, παίζεται και αυτό διότι ο 970 HiSilicon είναι μετά τον επεξεργαστή των iPhone X, ό,τι καλύτερο, δεν νομίζω να υπερτερεί κάπου το OP5T έναντι του M10pro.
Επίσης έπαιξε ρόλο ότι είχα και το 3Τ, οπότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω ναυαρχίδα της Huawei.
Στις δε κάμερες, το OP5T είναι πίσω. Και αυτό ήταν dealbreaker.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Scotch έγραψε:Προς στιγμήν νόμιζα ότι στο έβαψαν με μαρκαδόρο :lipsealed:

:hmmm:

Δεν σε έπιασα. Μου έφραξε τους εγκεφαλικούς πόρους η χθεσινοβραδινή ένεση χοληστερίνης. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468563 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή το Χαβάη. Να δεις και τίποτα άλλο εκτός από Samsung και LG που είναι τα μακροβιότερα στα χέρια σου και αφού έχεις περάσει και από Oneplus και HTC. Εφόσον είσαι συλλέκτης εμπειριών στα κινητά καλώς έπραξες. Νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο πέραν ίσως κανενός Xiaomi.

Γενικά πάντως νομίζω είναι κακή περίοδος για επιλογή τηλεφώνου. Δε βλέπω τίποτα να με ενθουσιάζει. Ακόμα και το Note 8 δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω για να κάνεις τη μετάβαση από S8+. Μετά τη 2ετία έχει πλέον νόημα η αλλαγή στις ναυαρχίδες. Το θέμα είναι ποιος περιμένει 2 χρόνια με το ίδιο τηλέφωνο...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#468567 Τελικά ποιος αλλάζει πιο συχνά κινητά; Ο Bussos ή ο pik? :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#468572 ο πικ διαχρονικά είναι ανίκητος, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει πέσει τώρα τελευταία :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimitris_P έγραψε:Τελικά ποιος αλλάζει πιο συχνά κινητά; Ο Bussos ή ο pik?
Ο elteo με τα διάφορα δωρα που του δίνουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#468586 Πήρα spigen θήκη κι έχει γίνει ψιλογομάρι το κινητό. Απέκτησε και 2 ώρες μπαταρίας παραπάνω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#468641 Ένα κρύο βράδι του Δεκέμβρη το LG G3 αποφάσισε να εγκαταλείψει τούτο το μάταιο κόσμο, συμπληρώνοντας αισίως τα 2.5 χρόνια. Τουλάχιστον δεν υπέφερε, έφυγε νύχτα πάνω που είχε φορτίσει και η μπαταρία. Μας αποχαιρέτησε λιτά, με μία μπλε οθόνη...

Καθότι ανταλλακτικό motherboard παίζει στα 60 ευρώ, μάλλον ήρθε η ώρα για καινούριο κινητό. Budget γύρω στα €250-300, και ζητούμενο όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα, μιας και πρόκειται για κινητό διακοπών/ταξιδιών. Για τη δουλειά απαγορεύονται οι κάμερες και θα παίξει, δυστυχώς, εταιρικό γιωτόφωνο.

Προτιμώ απλό και καθάριο android, οπότε γλυκοκοιτάω Mi A1 και τα διάφορα Moto G, αλλά υποπτεύομαι ότι κανένα δεν έχει ιδιαίτερα καλή φωτογραφική. Έχετε κάποια άλλη πρόταση;
Άβαταρ μέλους
By elteo
mirage έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Τελικά ποιος αλλάζει πιο συχνά κινητά; Ο Bussos ή ο pik?
Ο elteo με τα διάφορα δωρα που του δίνουν.

< >

Eυτυχώς γράφεις μέσω tapatalk και σημειώνω τα κινητά που αλλάζεις μέσω της υπογραφής. :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#468647 Ευτυχως δεν πληρωνω εφορία στην Ελλάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#468653 Το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Deleted User 1 έγραψε:Το θέμα είναι ποιος περιμένει 2 χρόνια με το ίδιο τηλέφωνο...

Πολυς κοσμος ρε... :protest: