Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:Βάλε την εφαρμογή αν τολμάς

Α όχι, δε τολμώ. Θα μοιράζω καρδιακά με την οδήγηση του ασφαλισμένου τους. Εκτός αν τη χρησιμοποιώ μόνο με το οκταβια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468485 Εγώ αυτή την εφαρμογή δεν την βάζω ούτε στον πατέρα μου και τον αδερφό μου, που στο 99% οδηγούν σαν σαλίγκαροι! :lipsealed:
Ειδικά ο αδερφός, είναι ο πιο ήπιος οδηγός που έχω δει, σχεδόν παντού πάει με τα όρια. Αλλά άνθρωπος είναι κι αυτός, μπορεί μια φορά να ξεχαστεί, ας μην έχει τον ρουφιάνο παρέα! :ninja:

Για κανένα λόγο όμως! :s_shout
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ αυτή την εφαρμογή δεν την βάζω ούτε στον πατέρα μου και τον αδερφό μου, που στο 99% οδηγούν σαν σαλίγκαροι! :lipsealed:
Ειδικά ο αδερφός, είναι ο πιο ήπιος οδηγός που έχω δει, σχεδόν παντού πάει με τα όρια. Αλλά άνθρωπος είναι κι αυτός, μπορεί μια φορά να ξεχαστεί, ας μην έχει τον ρουφιάνο παρέα! :ninja:

Για κανένα λόγο όμως! :s_shout

σαν να βλεπω σκηνικο οπου πας με 70 σε οριο 60 και ερχετε καποιος και πεφτει πανω σου/γινεται ατυχημα που ΔΕΝ φταις.
Κυριε δεν φταιγατε,αλλα τρεχατε πανω απο το οριο.
Δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη.
Αυτο ειναι να το βαλω στο εβο για τρολαρισμα,ειμαι περιεργος να δω τι μηνυμα θα μου στειλουν. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#468501 Εγώ πάλι το βλέπω σαν έξτρα εξασφάλιση. Πάω με το όριο και πέφτει πάνω μου ο μ@λ@κας και πουλάει τρελίτσα. Με dashcam και την εφαρμογή, ο φίλος θα δυσκολευτεί λίγο να μας πείσει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Ειδικά ο αδερφός, είναι ο πιο ήπιος οδηγός που έχω δει, σχεδόν παντού πάει με τα όρια.

Πες του να την εγκαταστήσει. Τον έχω χαλαρά :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By xenos
#473587 Έκλεψαν τα τάσια από το γιάρις της μάνας μου. Παίζει να καλύπτονται από μερική κλοπή; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nEK
xenos έγραψε:Έκλεψαν τα τάσια από το γιάρις της μάνας μου. Παίζει να καλύπτονται από μερική κλοπή; :hmmm:

Να τα κανουν τι? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nEK έγραψε:
xenos έγραψε:Έκλεψαν τα τάσια από το γιάρις της μάνας μου. Παίζει να καλύπτονται από μερική κλοπή; :hmmm:

Να τα κανουν τι? :dizzy:

Να τα βάλουν σε άλλο yaris που του έκλεψαν ή έχασε τα τασια.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#473668 Να τα βάλουν στο δικό τους για να αναπληρώσουν αυτά που ίσως τους πήρε κάποιος άλλος??! :lol: Δεν είναι και τόσο φτηνά όσο νομίζεις.