blackpug106 έγραψε:Peugeotιστορίες![]()
https://www.4drivers.gr/single-post/-True-story-Peugeot-106-Rallye
https://www.4drivers.gr/single-post/-Rallye-ego
εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που θ' αγοράσουν και για τρίτη φορά 106
blackpug106 έγραψε:Peugeotιστορίες![]()
https://www.4drivers.gr/single-post/-True-story-Peugeot-106-Rallye
https://www.4drivers.gr/single-post/-Rallye-ego
g8777 έγραψε:Πρωτο αρθρο, ωδη στην ανοησια. Για να το θεσω ευγενικα.Το 2ο θα έλεγα εγώ.

Επίσης πόσα χρόνια είναι στην αγορά το αμάξι? Μήπως είναι λίγο παλιό? Από την 3πλέτα πάντως μου φαίνεται μακράν το πιο όμορφο και σ' αυτό συμφωνεί και η ενδιαφερόμενη η οποία παρόλο που είναι άσχετη από αυτοκίνητα, αυτό το ήξερε.fot έγραψε:Στέφανε κάποιο ατμοσφαιρικό 1.2, Φιατ 500, πολυ πιθανό να είναι μέσα στο πατσετ.. ότι πρέπει για γυναίκα και όχι μόνο.
< >
Asimov έγραψε:Το έχω (σε 1.0 manual) εδώ και 2 χρόνια. Πολύ βολικό, σαφώς το πιο όμορφο από τα μικρά. Η κατανάλωση είναι αστεία.
Καρότσι δε χωράει σε κανένα της κατηγορίας (ίσως μόνο σε i10). Το 1.2 για τη χρήση που το προορίζει δεν αξίζει τον κόπο, επίσης το αυτόματο είναι λίγο μιεχ (το είχα κάνει τεστ σε Aygo και, αν και το είχα σκεφτεί, το απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες). Νομίζω βέβαια ότι όλα τα αυτόματα της κατηγορίας είναι κάπως έτσι.
Φίλη που πήρε το up! την ίδια εποχή έχει μπλέξει άσχημα (το αμάξι άρχισε να... ξεβαφει).
Αν ξαναγοραζα, πάλι θα το προτιμούσα λόγω εμφάνισης (αν και το i10 είναι λίγο καλύτερο στο δρόμο -το καλύτερο όλων).
Στις τιμές καταλόγου της Peugeot παίζει πάντα έκπτωση.





Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]