Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#468199 Πας στο xiaomi από αυτά που αναφέρεις, και με 10-15€ επιπλέον το βρίσκεις και σε 32gb.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#468217 J3 ξέχνα το, με τα 8GB flash, μόλις βγάλει την 1η selfie θα βγάλει μήνυμα εξάντλησης χώρου :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468419 Ντάξει λογικό να δώσεις το premium S8+. Δεν πήγαινε πλέον με το αμάξι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468428 Για να μαθει να με ταγκάρει πρωί πρωί σε απρεπείς φωτογραφίες για το ΝΑΟ. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Για να μαθει να με ταγκάρει πρωί πρωί σε απρεπείς φωτογραφίες για το ΝΑΟ. :s_yes

Αυτον εννοεις;

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Ντάξει λογικό να δώσεις το premium S8+. Δεν πήγαινε πλέον με το αμάξι. :shifty:

Από τα Louis Vuitton πήγα στα Supreme. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468440 No worries. Θα αντέξεις μέχρι να βγει το S9+. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#468448 Για τη μάνα τι στο 100ρικο?
Κάνα moto c?
Κανα κινέζο ulefone να το παίξει καγκουριά?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468453 Γαμάτο κινητό και πολύ δυνατή προσφορά, την τρέχει η Huawei σε διάφορες αλυσίδες.
https://www.kotsovolos.gr/site/collecti ... olid=58351
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερο από το S8, δεν φαίνεται να του λείπει κάτι πάντως, το αντίθετο μάλλον.
Περιμένουμε εντυπώσεις! Ειδικά από την κάμερα, είμαι πολύ περίεργος να δω αν όντως πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται το όνομα (Leica). Mε γεια!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Giuseppe Busso έγραψε:@Bayern
Το προτίμησα έναντι του Oneplus 5T λόγω καμερών.

Μεγειές. Όλοι κάνουμε λάθη.... :lipsealed:

Anonymous Founder έγραψε:Περιμένουμε εντυπώσεις! Ειδικά από την κάμερα, είμαι πολύ περίεργος να δω αν όντως πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται το όνομα (Leica). Mε γεια!

όχι ότι δεν έχει καλή κάμερα, αντιθέτως, αλλά σε διάφορα συγκριτικά είναι κάτω από τον βασιλιά (στο θέμα των καμερών) google pixel 2 αλλά και από note8/iphone10.
Θα δούμε βέβαια αν με firmware updates την φτάσουν top of the top level, γιατί σε hardware δεν νομίζω να υστερεί.