Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:8 χρόνια δεν έχω καμία φθορά.

θα ετυχε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466573 Όχι απλά κόβω τα νύχια μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
elteo έγραψε:Όχι απλά κόβω τα νύχια μου.

Και πλένεις τα χέρια σου.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:Παιρνουν τπτ αυτα ή θελει αλλαγη (και τι αλλαγη);;;

Θέλει αλλαγή.

Το αμάξι! :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#466649 Υγραέριο έχει; Ο δείκτης είναι το κουτάκι δίπλα στην θερμοκρασία οδηγού;
Άβαταρ μέλους
By xenos
kostis20 έγραψε:Πόσα χιλιόμετρα έχει? :dizzy: Έτσι από περιέργεια...
Απίστευτο....

Επειδη ειχαν παλι τουαρεγκ (απο καινουριο κ χωρις τρελη χρηση), ειχαν παλι το ιδιο προβλημα. Δε νομιζω οτι ειναι τα χλμ το θεμα. Αν εχει 200κ πχ σημαινει οτι παιζουν με οοοοολα τα κουμπια μονιμως;
Άβαταρ μέλους
By xenos
kostis20 έγραψε:Από περιέργεια ρώτησα.

< A3003 >

Θα ρωτησω κ θα ενημερωσω. Παντως εχει αεριο, ναι (και φαινεται λιγο μπακαλοδουλεια).
Άβαταρ μέλους
By soch
#468438 Το T-ROC το έχει δει κανείς από κοντά; Το ταμπλό μέσα είναι τόσο χάλια από άποψης ποιότητας πλαστικού;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#468519 Το χω δει και γω και μεσα δεν εισαι σαν το Tiguan σιγουρα.
Το παρηγγειλε ο αδερφος της :inlove: και σε 3μιση μηνες θα ειναι εδω. 1,5 experience dsg. 27.800 €.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#471036 Εικόνα

Σήμερα είδα εξωτερικά ένα ίδιο με το παραπάνω, με τον 1.5 150 ίππων, με full led φώτα και τιμή 27 χιλιάδες, όπως ρώτησα και μου είπαν.
Ήταν έτοιμο για παράδοση στο νέο κάτοχο. Ένα κουκλί. Υπέροχο χρώμα και όπως το είδα με ανοιχτά led καθώς το έβαζαν μέσα στη βιτρίνα της Karenta, το λιμπίστηκα.

Και μπήκα σε ένα ίδιο με το παρακάτω

https://www.car.gr/11938698-volkswagen-t-roc-new-t-roc

Εικόνα

Πανέμορφο αμάξι, φανταστικό design εξωτερικά. Θα κλέψει καρδιές στην κατηγορία.
Ομολογώ ότι μου πέρασε από το μυαλό μήπως να έπαιρνα κάνα τέτοιο και μάλλον θα το έκανα αν δεν ήμουν πορωμένος με την ταχύτητα κ το στρίψιμο.

Έχει σκληρό πλαστικό στο ταμπλό, αλλά η μαμά VW ξέρει καλύτερα. Ίσως για να δικαιολογήσει το όνομα του αυτοκινήτου (rock?) και ίσως ήθελε να είναι πιο ανθεκτικό. Δεν με χάλασε τόσο. Δεν ασχολήθηκα καν τόσο. Έχει πολύ καλή εικόνα συνολικά μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#471040 Νομίζω πάντως ότι το πολύ φτηνότερο KIA stonic είναι πολύ καλύτερη πρόταση (και πιο όμορφο IMHO).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#471042 σε μεγεθος ειναι παρομοια?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Asimov έγραψε:Νομίζω πάντως ότι το πολύ φτηνότερο KIA stonic είναι πολύ καλύτερη πρόταση (και πιο όμορφο IMHO).

Δεν το έχω δει το ΚΙΛ και δεν ξέρω τι παίζει με κινητήρες.
Έχει κάτι να χτυπάει τον 1.5 150άρη;