Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#468266 Μ΄αρεσε που μαζευτηκαμε πεντε "ντοπιοι" και τεσσερεις επισκεπτες απο Ελλαδα και γιορτασαμε ολοι μαζι και αυτες τις γιορτες....Γραφτηκαν και αυτες στις αξεχαστες στιγμες της ζωης μας,,,,,,,
Ποιος ξερει που θα ειμαστε του χρονου....
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Giuseppe Busso έγραψε:
QsisVTS έγραψε:γαμάει ο χριστόφορος

+1

:shifty:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By lemon3
#468811 Δεν μου αρέσει που μου άνοιξαν το αμάξι και σούφρωσαν μια τσαντούλα από μέσα.

Ξεκινάω χτες να πάω από το χωριό μου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης να κάνω κάτι δουλίτσες, ίσως να φόρτωνα και κάτι ανταλλακτικά. Οπότε λέω άντε, ας πάω με το astra (g 1400 κυβικά, ατίθασο εργαλείο) μην λερώσω το πεζώ. Βάζω την τσάντα που κουβαλάω τα πράγματα του γυμναστηρίου στο πίσω κάθισμα ( :s_thumbsup ) και ξεκινάω. Σημειωτέον, το πίσω παράθυρο του αστραχάν κρατημένο με ταινία γιατί χάλασε ο μηχανισμός

Πάω στη Νεοχωρούδα σε μια μάντρα να πάρω κάτι πράγματα που στάμπαρα, μου λέει ο αρμόδιος ότι επειδή δεν είχε χώρο μέσα στη μάντρα, να το αφήσω σε απέναντι χωράφι. Τελειώνω τη δουλειά μου (που πάλι δουλειά δεν έγινε, δεν μας έκαναν τα πράγματα), πάω να πάρω το αμάξι. Κοιτάω την κλειδαριά, σαν να ήταν γρατσουνισμένη, δεν έδωσα σημασία. Μπαίνω, βάζω μπρος, με το που κουμπώνω 2α, σαν πολύ να φυσάει μέσα... κοιτάω πίσω, κατεβασμένο το τζάμι. Έριξα 2 καντήλια (μάλλον 200), πήγα πίσω έκανα μια βόλτα μήηηηπως και δεν τους άρεσαν τα πράγματα και την πέταξαν κάτω, τίποτα. Από τα νεύρα μου πήγαινα στη βροχή με το παράθυρο κατεβασμένο...

Μ@λακία δικιά μου στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αφηρημένος την πάτησα. Εδώ όταν παρκάρω κέντρο δεν αφήνω ούτε ψιλά να φαίνονται, πώς την πάτησα έτσι;

Σύνολο ζημιάς σε τιμές αγοράς περί τα 400 ευρώ (παντελόνια, μπλούζες, παπούτσια χ 2, φόρμες, σωβρακοφανέλες :lol: ). Αξία για τους συμπαθείς ρομά που το κατσαβίδιασαν, μάλλον μηδενική, δεν έχουν ανάγκη από παπούτσια...

Το ευτυχές είναι πρώτον ότι είδαν το χαλασμένο παράθυρο και δεν το έσπασαν, και ευτυχώς που δεν ήμουν με το καινούριο γιατί θα το έσπαγαν. Ευτυχές επίσης που δεν τον πέτυχα επ'αυτοφόρω.

Το κακό είναι ότι δεν κλέβουν από ανάγκη (άντε αυτό να το δεχτώ άμα πεινάει ο άλλος) αλλά από συνήθεια. Τρόπος ζωής να πω;

Δεν αναλύω άλλο περί της ομάδας αυτής γιατί θα μας κόψει η λογοκρισία, ούτε καταριέμαι, πάντως τα προγράμματα ενσωμάτωσης και λοιπές π@π@ριές καμαρωτές που μας σερβίρουν, πάσχουν σε ένα βασικό σημείο, το αντικείμενο του προγράμματος να θέλει να ενσωματωθεί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468813 Εμένα μου σπάσαν το παράθυρο εντός Αθήνας, αμφιβάλλω αν ήταν ρομά επίσης. Σπάσιμο το φινιστρίνι της πίσω πόρτας, ρίξιμο της πλάτης του καθίσματος, και κλοπή μιας τσάντας με το χριστουγεννιάτικο δώρο της :inlove: .
To τζάμι το πλήρωσε η ασφάλεια, το δώρο το (ξανά)πλήρωσα εγώ... :s_blush
Και όχι, δεν φαινόταν τίποτε απολύτως, απλώς είναι θέμα τύχης.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου σπάσαν το παράθυρο εντός Αθήνας, αμφιβάλλω αν ήταν ρομά επίσης. Σπάσιμο το φινιστρίνι της πίσω πόρτας, ρίξιμο της πλάτης του καθίσματος, και κλοπή μιας τσάντας με το χριστουγεννιάτικο δώρο της :inlove: .

Γενικα αυτες τις μερες γινεται χαμος απο σπασμενα τζαμια
Τα περισσοτερα αμαξια εχουν δωρα στο πορτμπαγκαζ και αποτελουν στοχο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#468822 Όσοι και να θέλουμε να εξωραϊζουμε με ανθρωπιά και να βλέπουμε με συμπάθεια την τσιγγάνικη φυλή οι ίδιοι με τις πράξεις τους φροντίζουν να μας θυμίζουν το ( λάθος) μας, δυστυχώς για αυτούς και για εμάς, η καχυποψία μας δεν θα πάψει ποτέ όσο έχουνε μακριά χέρια.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου σπάσαν το παράθυρο εντός Αθήνας, αμφιβάλλω αν ήταν ρομά επίσης. Σπάσιμο το φινιστρίνι της πίσω πόρτας, ρίξιμο της πλάτης του καθίσματος, και κλοπή μιας τσάντας με το χριστουγεννιάτικο δώρο της :inlove: .

περιοχη? ποτε εγινε?

θα σε ειδαν οτι το εβαλες μεσα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468832 Από την πινακίδα. Πάντως, το "εταιρικό" μπουφάν και γιλέκο προστασίας δεν το άγγιξαν, την τσάντα με το παλτό της :inlove: πήραν. :ninja: :s_biggrin
Δεν νομίζω να έψαχναν κάτι άλλο ή να έπαιζε ρόλο το "εταιρικό" του πράγματος, αφού από το φινιστρίνι που έσπασαν, τσάντα μεγάλη με laptop πχ δεν θα περνούσε. Έβαλα μυαλό πάντως και πλέον πίσω δεν αφήνω τίποτε.
Να πω εδώ επίσης πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να ξαναδούν λίγο τον μηχανισμό των καθισμάτων: θα έπρεπε να ανοίγουν μέσα από τον χώρο αποσκευών, έτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει πρόσβαση ένας κλέφτης με τον σημερινό τρόπο.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468835 Προφανώς και τα εταιρικά με διακριτικά είναι νο1 στόχος. Εταιρικά κινητά και λάπτοπ κάνουν φτερά ανά δεκάδες καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:edit mod. Λίγη προσοχή στα σχόλια.[mod]

Deleted User 1 έγραψε:edit mod. +warn.[mod]

Μου αρέσει που δίνει πόνο ο Στέφανος :lol: :lol:
Για να είμαστε και εντός θέματος :rtfm: