Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468316 Ένα κεφάλαιο έκλεισε .....
Το M5 πουλήθηκε !!!

Καλα περάσαμε , το ταξίδι ήταν όμορφο , η εμπειρία αξέχαστη , η διασκέδαση ατελείωτη κ το χαμόγελο μόνιμο !!!

Απο τα αυτοκίνητα που θα μου μείνουν αξέχαστα !

Να είμαστε καλά , να οδηγούμε τα όνειρα μας !!!

Η επόμενη μερα ίσως μας βρει με ηλεκτρικό !!!
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#468378 Μπράβο σου πάντως που μπορείς και κάνεις τα γούστα σου στα αμάξια... Εμείς μόνο να μιζεριαζουμε ξέρουμε!...

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία :)

< >
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#468386 Εννοείται αυτό! Στο "μπορείς" που έγραψα εννοείται ότι περιλαμβάνεται και το χρηματικό!

Κι εγώ που άλλαξα 1400ρι diesel με 1800 βενζίνη με έβλεπαν όλοι απορημένοι, γιατί να διπλασιάσω(++) το κόστος της μετακίνησης μου, και πράγματι από κάποια πράγματα έλειψαν τα 200€ το μήνα που θέλει παραπάνω αλλά δεν με νοιάζει γιατί το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο.... Και ήταν μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου οικονομικά. Αν είχα θα έπαιρνα Τζούλια αλλά δεν φτάνει το πάπλωμα μου μέχρι εκεί οπότε κάθομαι στα αυγά μου :)
Άβαταρ μέλους
By vagmag
stavrosg έγραψε:Μπράβο σου πάντως που μπορείς και κάνεις τα γούστα σου στα αμάξια... Εμείς μόνο να μιζεριαζουμε ξέρουμε!...

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία :)

< >

Καλη χρονια με υγεία !
Σου εύχομαι οτι επιθυμείς να το οδηγήσεις !
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Σταύρο, νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων, όχι μόνο καλής θέλησης.

Ελπίζω να μην εισαι κ εσυ απο αυτούς που θεωρούν οτι τα χρήματα ειναι κατι εύκολο .... κατι τυχερό μόνο κλπ ...

Πολλά χρονια πολύ σκληρής εργασίας του πατέρα μου , καλα να ειναι έκαναν μια καλη κατάσταση, για την οποία κ εμείς τρέχουμε κ εμείς αγωνιζόμαστε το λιγότερο 12 ώρες τη μερα , με πάνω απο 15 μέρες το μήνα σε ταξίδια εκτός πόλης - χώρας , με μεγάλες πιστώσεις σε μια ελληνική αγορά που έχει κρίση, που εγκυμονεί τεράστια ρίσκα σε οποιαδήποτε επένδυση, με πολλά χαμένα χρήματα , με τεράστιο άγχος κ πίεση ... Ε κ κάποια στιγμή ... το σκέφτηκα οτι όλος ο αγώνας αυτός (εκτός απο το να καλύψει προσωπική φιλοδοξία ) πρωτίστως πρέπει να καλύψει την οικογένεια κ στη συνέχεια γιατι οχι κ τις δικες μου χαζομάρες .
Πιθανόν αυτά που χάνω ( στην προσωπική κ οικογενειακή ζωή ) δεν αντικαθίστανται .... :hmmm: απο κανένα αυτοκινητο . Πιο πολύ το αυτοκινητο αποτελει μια Καλη δικαιολογία προς τον εαυτό μου .....
Πολλές φορές κ εγώ "ζηλεύω" φίλους που έχουν περισσότερο χρόνο για την οικογένεια κ τον εαυτό τους .... κ άλλους που έχουν κάποια δικά μου αυτοκινητιστικά όνειρα . Όσο σκέφτομαι όμως τι άλλο θα χάσω για να τα αποκτήσω .... προσγειώνομαι .
Όλα έχουν πολλές όψεις !

Καφενείο είμαστε είπαμε ..... Ε πες οτι κάνουμε κ κουβέντα με τον μπάρμαν κ φιλοσοφούμε τη ζωή .

Στο ψητό !!!!
Bmw i3 60 REX 30.000 ευρώ ή Bmw i3 94 37.000 ευρώ ?
Τόσα λεφτά δίνεις ... πάρε κατι άλλο της προκοπής χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468396 Ένας φίλος κάποια στιγμή είπε.... "Δεν πρέπει να υπάρχει Θεός της αυτοκίνησης" ..... βλέποντας όλους αυτούς τους τύπους και τις τύπισσες που οδηγούν supercars.... και εμείς που είμαστε petrolheads.... και τα λατρεύουμε και τα προσκυνάμε.... να μην έχουμε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
vagmag έγραψε:

Ελπίζω να μην εισαι κ εσυ απο αυτούς που θεωρούν οτι τα χρήματα ειναι κατι εύκολο .... κατι τυχερό μόνο κλπ ...

Πολλά χρονια πολύ σκληρής εργασίας του πατέρα μου , καλα να ειναι έκαναν μια καλη κατάσταση, για την οποία κ εμείς τρέχουμε κ εμείς αγωνιζόμαστε το λιγότερο 12 ώρες τη μερα , με πάνω απο 15 μέρες το μήνα σε ταξίδια εκτός πόλης - χώρας , με μεγάλες πιστώσεις σε μια ελληνική αγορά που έχει κρίση, που εγκυμονεί τεράστια ρίσκα σε οποιαδήποτε επένδυση, με πολλά χαμένα χρήματα , με τεράστιο άγχος κ πίεση ... Ε κ κάποια στιγμή ... το σκέφτηκα οτι όλος ο αγώνας αυτός (εκτός απο το να καλύψει προσωπική φιλοδοξία ) πρωτίστως πρέπει να καλύψει την οικογένεια κ στη συνέχεια γιατι οχι κ τις δικες μου χαζομάρες .
Πιθανόν αυτά που χάνω ( στην προσωπική κ οικογενειακή ζωή ) δεν αντικαθίστανται .... :hmmm: απο κανένα αυτοκινητο . Πιο πολύ το αυτοκινητο αποτελει μια Καλη δικαιολογία προς τον εαυτό μου .....
Πολλές φορές κ εγώ "ζηλεύω" φίλους που έχουν περισσότερο χρόνο για την οικογένεια κ τον εαυτό τους .... κ άλλους που έχουν κάποια δικά μου αυτοκινητιστικά όνειρα . Όσο σκέφτομαι όμως τι άλλο θα χάσω για να τα αποκτήσω .... προσγειώνομαι .
Όλα έχουν πολλές όψεις !

Καφενείο είμαστε είπαμε ..... Ε πες οτι κάνουμε κ κουβέντα με τον μπάρμαν κ φιλοσοφούμε τη ζωή .

Στο ψητό !!!!

X1, 2 series σε αυτά τα λεφτά, κάτι πιο πρακτικό και οικονομικό τελοσπάντων, πετρέλαιο, αυτόματο κλπ.
Μην μπλέκεις το family car με τα παιχνίδια σου, χαμένος θα βγεις.
Αν θέλεις να βγεις κερδισμένος βρες κάτι που ενθουσιάζει την σύζυγο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
vagmag έγραψε:

Όλα έχουν πολλές όψεις !

Στο ψητό !!!!
Αφού το i3 σου άρεσε, αυτό να πάρεις. Θα το χαρείς και εσύ και η σύζυγος. Και είμαι βέβαιος πως άπαξ και το πάρετε, δεν θα θέλετε να το δώσετε τόσο σύντομα και δεν θα σε νοιάζει τόσο η μεταπώληση.
Εγώ θα έπαιρνα το απλό ηλεκτρικό πάντως, με την μεγάλη αυτονομία όμως. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και θα περισσεύει νομίζω η μπαταρία. Επίσης, αν σκεφτείς το κυκλοφοριακό εκεί, δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από ένα ηλεκτρικό!
Το REX θα το απέφευγα: βάρος, συντήρηση, βλάβες. Μείνε στο ηλεκτρικό και στην χειρότερη, να έχεις μαζί μια...μπαλαντέζα!

Εγώ αυτό θα έπαιρνα πάντως, αν έφταναν τα οικονομικά μου. Ακόμη και στην Αθήνα, σπάνια να περάσω τα 100 χλμ την μέρα, εκτός αν φύγω για ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
JasonLouk έγραψε:Καιρό είχε να μπει πωλητής στο forum. Oh wait

< >

Καιρό είχε να γράψει το μαλακισμένο του φόρουμ.
Ουπς λογοκρισία μυρίζομαι

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#468611 Αγαπητέ Vagmag μην το συζητάς. Πας καρφί για i3 με την μεγάλη μπαταρία, γλιτώνεις καυσιμα και τέλη. Άσε την απαξίωση εκτός παιχνιδιού.

Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Thomas_C200K έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Καιρό είχε να μπει πωλητής στο forum. Oh wait

< >

Καιρό είχε να γράψει το μαλακισμένο του φόρουμ.
Ουπς λογοκρισία μυρίζομαι

Κάνει κρύο ε?

Όχι παίξε μπαλίτσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469431 Εχθές οδήγησα για λίγη ώρα το renegade trail hawk , στη συνέχεια την gla κ μετα ξανά το πικασο ...

Τα πρώτα δυο δείχνουν πιο ποιοτικά αυτοκίνητα ! Τόσο σε κύλιση , σε ηχομόνωση κλπ ... το πικασο δείχνει πιο τενεκές , αλλα κ πολύ πιο αδιάφορο οδηγικά ακομα κ απο τα δυο αλλα που δεν φημίζονται για την επικοινωνία τους με τον οδηγό .

Με αυτά κ μ’ αυτά ... ξανά σταμάτησα στην Bmw ...

Γίνεται facelift .... κ οι τιμές ειναι μεν σαν πριν κ οχι όπως λέει στο site , βγαίνει κ το i3s πιο σπορ κ πιο ακριβό , αλλα όπως κ να έχει ειναι ακριβή επικογη γενικότερα .

Ξεκινώντας απο τα 39000 ευρώ με λίγα έξτρα φτάνει τα 50.000 ευρώ άνετα το σκέτο ηλεκτρικό .

Υπάρχει μεταχειρισμένο σε χρωμα protonic blue
https://www.google.gr/amp/s/cleantechni ... ue-i3/amp/
Με αρχική τιμή καινούργιου τα 46000 ευρώ , με καλούτσικο εξοπλισμό , Harman Kardon , μεγάλη οθόνη , προβολείς led , σύστημα εύκολης πρόσβασης θερμαινόμενα καθίσματα , μοντέλο 19/9/2016 με 6000 χλμ ....
μου είπε 38000 ... γκρίνιαξα λίγο κ πέσαμε στα 36000 ευρώ με δώρο το wallbox ... που φορτίζει σε 3,5 ώρες .
Ειναι το αμιγώς ηλεκτρικό , με αυτονομία 200χλμ κ 0-100 7,3 δευτερόλεπτα .

Διαβάζοντας κάποιες δοκιμές αναφέρεται οτι έχει κρεμαγιέρα απο mini , για αυτο ίσως μου φάνηκε κ τόσο καλό το μπροστινό !
http://autoholix.com/2017/07/08/bmw-ι3-94ah/
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469434 Πάμε παρακάτω ....

Όταν ξεκίνησα την αναζήτησή αλλαγής του πικασο , το οποίο ειναι 3 ετών κ έχει 70000 χλμ , δεν σκόπευα να δώσω αρκετά παραπάνω χρήματα .μ, γίνω αυτο κ οι επιλογές ήταν scross ίδιας χρονολογίας με το Σιτροέν , ίσως παλιότερο Subaru Forester , ίσως .... διαφορά αλλα .
Οδηγώντας το i3 ενθουσιαστηκαμε ... όμως φτάνοντας σε αυτά τα χρήματα πι επιλογές ειναι πολλές !

Το i3 καταλαβαίνω οτι δεν ειναι λογική επικογη αλλα ενα gadget, ενα θέλω , ενα παιχνίδι ... του σήμερα . Σίγουρα προϋποθέτει οτι κάθε άλλη εκδρομή θα υπάρχει backup όχημα, που στην περίπτωση μας ειναι η 320d που ειναι του μαγαζιού αλλα κάποια σκ θα μπορούμε να την ξεκλέβουμε . Το i3 θα εκτελεί χρέη της γυναίκας , αλλα το σκ τις μετακινήσεις εντός Θεσσαλονίκης .... τα 200 χλμ κρίνονται αρκετά με αυτο το σκεπτικό .
Οι εναλλακτικές ακολουθούν σε επόμενο ποστ .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469436 Bmw 116i 2014 auto 17000 euro ... 4000 καύσιμα κ 100+ τέλη ανα έτος
Bmw 320d 2013 auto 30.000 euro ... 3000 καύσιμα κ τέλη 100+ κ 400 φόρος πολυτελείας
BMW X3 20d 2013 auto 34000 euro + 3200 καύσιμα κ 100+ τέλη κ 400 καύσιμο
Audi Q3 2.0 tdi auto Quattro 2012 , 30.000 euro , 3200 καύσιμο + 100+ τέλη κ φόρο πολυτελείας.
Alfa Romeo Gulia ... δε θέλω να φτάσω τα 40000 αλλα μόνο για τη Gulia ... auto 2.2d .... 3200 καύσιμα κ 100+ τέλη κ 400-500 φόρος
Tiguan 2016 2.0 tdi Quattro 34000 euro κ 100+ Τέλη κ φόρο
Τ-ροκ ;
Μια άλλη παράλογη επιλογή θα ήταν το evo , με 27000 ευρώ κ 6000 ευρώ καύσιμο κ τέλη κ φόρο αλλα παραείναι τραβηγμένο . :yahoo: αυτο το βάζω για να δείξω οτι πάνω κάτω σε οκά τα ίδια θα ξοδέψω ...
Υπάρχει κ η περίπτωση του i3 rex με 120 χλμ αυτονομίας ηλεκτρικά αλλα κ κινητήρα βενζίνης μοντέλο 2014 αλλα κ 30.009 ευρώ κ 20.000 χλμ ....

Τι λέτε ;
Τι προτείνετε ;

Τι i3 ξέρω οτι δεν ειναι επιλογή 10ετιας , μιας κ στα 60.000 χλμ καλα είναι να γίνει να προσπάθεια πώλησης ....