- 27 Δεκ 2017, 12:51
#468187
GTS έγραψε:Απο την στιγμη που εχει βελτιωθει το Αντροιντ υπαρχει λογος να παρει καποιος iPhone?
που βελτιώθηκε το Android;
Δεν κατέχω πολλά απο τεχνολογία, αλλά ενα βασικό πρόβλημα είναι η "κατανάλωση" της RAM απο εφαρμογές στο παρασκήνιο.
Πηρε ο γιος ενα τηλέφωνο (Android) με 3 GB RAM.
οταν εχει ανοιχτες εφαρμογές στο παρασκήνιο, η ΡΑΜ φτανει και κατω απο 500ΜΒ, οσο κλεινεις αυξάνεται.
Νομίζω αυτό έπρεπε να βελτιωουν πρωτα πρωτα και μετα να σχοληθουν με τα φρουφρου και τ'αρώματα...
Στα του τοπικού τωρα, καποιος παραπανω έγραφε για μυνήσεις;;;
Πλήθος μηνύσεων κατά της Apple από καταναλωτές
Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα στα οποία μπήκε η Apple μετά την παραδοχή ότι μειώνει τις επιδόσεις των παλαιότερων iPhone, έτσι ώστε να διατηρείται η κατανάλωση της μπαταρίας σε ανεκτά επίπεδα.
Η αμερικανική εταιρεία επιβεβαίωσε πως λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό μετά από έρευνα που έγινε από χρήστες στο iPhone 6 και πλέον αρκετοί καταναλωτές έχουν στραφεί κατά της εταιρείας με μηνύσεις.
Δικηγορικό γραφείο από το Σικάγο ισχυρίζεται πως η Apple παραβιάζει αρκετούς εμπορικούς κανονισμούς με αθέμιτες πρακτικές, ενώ άλλη μήνυση σημειώνει πως η απόφαση για τη μειωμένη απόδοση προς όφελος της διάρκειας της μπαταρίας θα έπρεπε να βρίσκεται στα χέρια των χρηστών.
Η ιστορία θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμη…
πηγή PC Magazine
Scooby
