Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#468158 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500185772
σημειώνει ότι το 2021 ένας στους δύο συνταξιούχους θα λαμβάνει σύνταξη μόλις 550 ευρώ καθαρά

i like , κι εγώ από τη BP θα παίρνω 650 .
Άβαταρ μέλους
By gianik
mousatos έγραψε:http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500185772
σημειώνει ότι το 2021 ένας στους δύο συνταξιούχους θα λαμβάνει σύνταξη μόλις 550 ευρώ καθαρά

i like , κι εγώ από τη BP θα παίρνω 650 .

:vava:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#468162 Και που να δεις τα likes με τα νέα αφορολόγητα στους μισθωτους και την τελετή έναρξης με τα εισοδήματα του 17'!!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468193 Το άρθρο επίσης λέει πως οι συντάξεις έχουν περικοπεί κατά 70% κατά την διάρκεια των μνημονίων.
Κάποιο λάθος θα κάνουν, εδώ μέσα έχουμε διαβάσει πολλάκις πως δεν έχουν κοπεί αρκετά και πρέπει να τις κόψουμε κι άλλο για να βγούμε από την κρίση...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#468222 Μου αρέσουν τα διαδοχικά τρεπεζωματα και τσιμπούσια.. λέμε για τετραψιφια θερμιδικα σύνολα, οπότε τα βράδια Perrier μόνο να ισορροπήσει κάπως, και περπάτημα όσο γίνεται.

Ευτυχώς που είναι short term, γιατί δεν είναι sustainable αυτή η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By gianik
KiloMeater έγραψε:Μου αρέσουν τα διαδοχικά τρεπεζωματα και τσιμπούσια.. λέμε για τετραψιφια θερμιδικα σύνολα, οπότε τα βράδια Perrier μόνο να ισορροπήσει κάπως, και περπάτημα όσο γίνεται.

Ευτυχώς που είναι short term, γιατί δεν είναι sustainable αυτή η κατάσταση.

Δε μου αρεσει που ο απο πανω ,χρησιμοποιει ελληνικα,αγγλικα,ολα μαζι... :rant:
Μιληστε ρε Ελληνικα ,δεν θα σας πει βλαχο κανεις... :protest:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:

Δε μου αρεσει που ο απο πανω ,χρησιμοποιει ελληνικα,αγγλικα,ολα μαζι... :rant:
Μιληστε ρε Ελληνικα ,δεν θα σας πει βλαχο κανεις... :protest:

μονο αν ειναι να κοντυνει κανα παντελονι την θυμαται την Ελλαδιτσα. :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468234 Αφηστε βρε τπν ανθρωπο να γευτει Ελλαδιτσα. Κιλο δωσε καμια αναδραση, σε ποια εστιατορια, τι φαγητα, ποσο κοστισαν.. Να ξερουμε και μεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#468235 εγώ δεν έχω φάει πολύ αυτές τις γιορτές :hmmm: και δεν μου αρέσει

από την άλλη επειδή με έχω βάλει για service ένα διβδόμαδο και δεν καίω έχει πέσει και η όρεξη και δεν πεινάω πολύ
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#468241 Φαγητά παίξανε αρκετά σπιτικά ως τώρα, μάνα πεθερά σπεσιαλιτέ κτλ .
Σε μαγαζιά έξω εχω υποσχεθεί να παρεκτραπώ (θερμιδικά) μόνο σε συγκεκριμένες τροφές: γύρο, ψάρια και γλυκά στυλ Max perry.
Εχθές έκανα την καθιερωμένη μου επίσκεψη στα σούβλακακια & μπριζολάκια στη νεα κιφησια για μερίδα γύρο ανάμεικτο + μπυρες (>1)

Για την πιουριλα στο γλωσσικό, χωρίς να μπω στα πως και γιατι, live ‘n let live παλικάρια, δεν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
KiloMeater έγραψε:Φαγητά παίξανε αρκετά σπιτικά ως τώρα, μάνα πεθερά σπεσιαλιτέ κτλ .
Σε μαγαζιά έξω εχω υποσχεθεί να παρεκτραπώ (θερμιδικά) μόνο σε συγκεκριμένες τροφές: γύρο, ψάρια και γλυκά στυλ Max perry.
Εχθές έκανα την καθιερωμένη μου επίσκεψη στα σούβλακακια & μπριζολάκια στη νεα κιφησια για μερίδα γύρο ανάμεικτο + μπυρες (>1)

Για την πιουριλα στο γλωσσικό, χωρίς να μπω στα πως και γιατι, live ‘n let live παλικάρια, δεν αξίζει.

Ε αντε έλα και σήμερα να φάμε στο Χριστόφορο.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#468248 γαμάει ο χριστόφορος, πρέπει να ήταν η προτελευταία ή η τελευταία :hmmm: φορά που πήγα να πεθάνω από φαγητό, δεν θυμάμαι γιατί πάνε μερικά χρόνια από τότε που έφτασα σε αυτό το σημείο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Nikos! έγραψε:Ε αντε έλα και σήμερα να φάμε στο Χριστόφορο.

Ευχαριστώ .
Ναι σου πω το εξέτασα σοβαρά , αλλά κάτι οτι με δυσκολεύει λίγο η μετακίνηση στην περιοχή (χρησιμοποιώ ενα αυτοκίνητο της ευρύτερης οικογένειας ) αλλά κυρίως οι απαντήσεις σε ενα σχετικό ερώτημα στο αντίστοιχο θεμα, δε θα επιτρέψουν .
Θα ειμαι in spirit εκεί :-)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#468260 Μου άρεσε η έφορος (διόρθωση: η συμπεριφορά της) στην ΔΟΥ Πειραιά που πρωί πρωί ασχολήθηκε με θέμα μου, έδειξε κατανόηση, ανέλαβε να ψάξει την κάπως ασυνήθιστη υπόθεση και να ξαναμιλήσουμε.
Μπήκα κάπως φοβισμένος στην υπηρέσια για το τι θα βρω, αλλά εξελίχθηκε καλύτερα από ότι περίμενα.
Άμα βγάλουμε και άκρη, ακόμα καλύτερα.