Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
REALZEUS έγραψε:Θωμάκο σοβαρέψου ρε! :x
εμ δεν φταιω υπαρχει και η λατρεμενη Ferrari FF

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Ε, έχει 3άρα στέισον. Να πάρει και δεύτερη;

Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές .

Έχει 2-3 ίδια με το δικό μας ... αλλα σε 16αρι βενζίνη .
https://www.car.gr/9999587-bmw-316-m-sport-schnitzer
https://www.car.gr/12056124-bmw-316-bmw ... ck-touring
https://www.car.gr/11881631-bmw-316-mpacket

Δε θε μας πιάνει κ το ματι ... ( να μη λέει ο κόσμος "αυτός όλο αυτοκίνητα αλλάζει .... " ) .... οι πολλοί θα νομίζουν ουι ειναι το ίδιο . :lol:

Αλλα ίδιο αυτοκινητο ; Κ δεν έχει κ κανένα μια ηλιοροφή .... να κανει λίγο διαφορά .
Τα παιδιά πάντως που τα δοκίμασα σε αυτο κάθονται αρκετά χαμηλα κ σε συνδυασμό με το μαύρο ουρανό ( που μου αρεσει πολύ μεν ) ..... ειναι στενάχωρο .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
sknipper έγραψε:Αν δώσεις το Πικάσο και πάρεις κάτι σε στέισον (BMW 3άρα, Mercedes C) ή κάποιο μικρομεσαίο SUV-crossover (από Honda, Toyota, Mercedes, BMW, Audi, Hyundai, Porsche Macan...). Ειδικά σε στέισον έχεις και χώρους και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Για την 3αρα απάντησα ...
Τη c class την είδα σε αγγελία κ μου γυάλισε ... αλλα δεν ξέρω ...
suv ...άντε με τη δικαιολογία του τετρακίνητου αλλα ...
Honda πάει ακριβά για αυτόματο τετρακίνητο ... κ δεν ξέρω ποσο fun.
Toyota δοκίμασα Chr , μου άρεσε αλλα δε μου κανει ,
Bmw παλι προσθιοκινητο ειναι ..., εκτός της παλιάς X1 την οποία σκέφτομαι τόσο ως πισωκίνητο οσο κ ως τετρακίνητο αν κ λίγο πάλιωσε ,
merc ...gla αλλα δε με ενθουσιάζει οδηγικά αν κ μου αρεσει εμφανισιακά
Audi μεχρι Q3 ...αλλα σε tdi ... τι λένε αυτά ;
Hyundai δε μου γέμισαν το ματι ... εκτός του ηλεκτρικού ..
Porsche Macan ...έρωτας !!! Αλλα για να την παρω πρέπει να πουλήσω το παιχνίδι μου !!!χαχαχαχα επίσης θα πρέπει η γυναίκα μου να πηγαίνει με καλύτερο αυτοκινητο απο του αφεντικού τους ( ειναι No no ) .

Έλεγα να μην πάρουμε καποιο μεγάλο όγκο ... τελειώσαμε απο καρότσια ... τα ποδήλατα μπαίνουν ακούμε στο πικασο , αλλα σε λίγο καιρό θα πρέπει να τα βάζουμε πίσω ή επάνω , όποτε δε χρειαζόμαστε τόσο μεγάλο χώρο .
Έτσι λέμε τώρα .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Nikos! έγραψε:Πάρε τη καινούργια Μ5.

< >

Χαχαχαχα καλό Ε ;
Που λέει κ φίλος ηθοποιός .

Θηρίο ανήμερο , αλλα πανάκριβο κ 600 άλογα στη γυναίκα ;;;
Εδώ δώσαμε το άλλο που είχε μόλις 400 ....
το ειχα σκεφτεί μα κρατήσω το Μ5 κ να τα τρώμε σε βενζίνες ... αλλα πολλά τα έξοδα ( βενζίνες , λάστιχα κλπ ) κ επίσης επειδή περιλαμβάνει η διαδρομή στροφές κ βουνό ... δεν ειναι οτι πιο ασφαλές ....
Το περίεργο οτι η γυναίκα μου συμφώνησε αλλα όλοι οι γύρω διαφώνησαν κάθετα .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Thomas_C200K έγραψε:Εχω την καλυτερη λυση. Και οικογενειακο και θηριο και ζωντανο.
Απλες προτασεις
Mercedes-AMG GLS 63
G63
GLE 63
Και χωροι και ανεση και ταχυτητα

Κ οικονομία σε αγορά κ συντήρηση :yahoo:
Σε άλλη χώρα ... μπορεί ...

Άβαταρ μέλους
By vagmag
Thomas_C200K έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Θωμάκο σοβαρέψου ρε! :x
εμ δεν φταιω υπαρχει και η λατρεμενη Ferrari FF

Δεν ξέρω αν σου αρεσει αλλα ειναι απο αυτά που κορόιδευα όταν βγήκαν .... αλλα πλέον μου αρεσει .
Θα αποτελούσε την πρώτη μου Ferrari ( ελπίζω ) , αλλα αν ειχα κ αλλα παιχνίδια ...ίσως κάποια στιγμή αποτελούσε οικογενειακό ! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468132 Επειδή τα έχω μπερδέψει πολύ κ δεν ξέρω κ πως να τα ξεμπερδεψω ...

Σήμερα λογικά φεύγει το Μ5 . Κλαψ ... οσο κ να ειναι συνειδητή επιλογή δεν παύει να στεναχωρεί .

Απο αυριο λοιπόν κοιτάμε για αλλαγή !

Έχω μπερδέψει τα θέλω , τα πρέπει κλπ

Δεν έχω βάλει ταβάνι ούτε στο ποσο , ούτε στη χρονολογία , ούτε σε άξονα μετάδοσης , ούτε στα χρονια που θα το κρατήσω ...

Δεν τα κρατάω χρονια , συνήθως βαριέμαι . Θα πρέπει να ειναι κατι πολύ εξαιρετικό κ πιθανώς ακριβό για να παρω τέτοια απόφαση , αλλα αυτή τη στιγμή δε θέλω να δώσω τόσα πολλά χρήματα αλλα ούτε να δεσμευτώ για καιρό ( το έκανα με τη γυναίκα μου , γιατι να το κάνω κ με το αυτοκινητο :yahoo: )
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#468133 Τζούλια 2.2 πετρέλαιο. Όλοι γράφουν διθυράμβους για το πώς στέκεται στο δρόμο.
Η μεταπώληση δε σε νοιάζει. Όταν τη δώσεις σε τέσσερα χρόνια με 120Κ χιλιόμετρα, θα γίνει σφαγή εδώ μέσα για το ποιος θα την πρωτοπάρει.
Χώροι, ασφάλεια, οικονομία, ομορφιά, τα έχει όλα. Μόνο που θα δώσεις 40 χιλιάρικα. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα σουβλάκια που ανέφερες, κάπου εκεί θα πήγαιναν.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Τζούλια 2.2 πετρέλαιο. Όλοι γράφουν διθυράμβους για το πώς στέκεται στο δρόμο.
Η μεταπώληση δε σε νοιάζει. Όταν τη δώσεις σε τέσσερα χρόνια με 120Κ χιλιόμετρα, θα γίνει σφαγή εδώ μέσα για το ποιος θα την πρωτοπάρει.
Χώροι, ασφάλεια, οικονομία, ομορφιά, τα έχει όλα. Μόνο που θα δώσεις 40 χιλιάρικα. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα σουβλάκια που ανέφερες, κάπου εκεί θα πήγαιναν.

Για αυτο ρώτησα αν βγαίνει το esp στο θέμα με τις Alfa . Ο br performance τα προγραμματίζει μεν ... έχει Επικογη μέσω προγραμματισμού ή άλλου τρόπου να βγει το τιμημένο ;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#468165 GLC 43 AMG ? Λιγοτερα αλογα απο την Μ5.
Παντως αυτο με την συγκριση αμαξι συζυγου vs αφεντικου στην Ελλαδα το συναντας.

Άβαταρ μέλους
By vagmag
Thomas_C200K έγραψε:GLC 43 AMG ? Λιγοτερα αλογα απο την Μ5.
Παντως αυτο με την συγκριση αμαξι συζυγου vs αφεντικου στην Ελλαδα το συναντας.

Χαχαχα το συναντάς αλλα δεν ειναι κ περίεργο ....
έπιασε δουλειά πριν 3 μήνες , παίρνει 700 ευρώ ... αν πάει κ με GLC 43 AMG .... θα χτυπήσει κάπως ....

Πέραν της πλάκας δε δίνω τόσα χρήματα . Αν πουλούσα την 911 το συζητούσαμε ...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#468176 Εχμμμ τα μισθολογικα ειναι προσωπικα..., δεν μας αφορουν.
Οποτε γυρναμε στα ποιο μαζεμενα
Audi A3 elektrik ή οπως λεγεται.
Εντιτ: εχω λυση για την 911... πουλημα και παιρνεις AMG GTS

Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#468185 Προφανώς και δε μου πέφτει λόγος, αλλά αφού είμαστε διαδικτυακό καφενείο και τα κουβεντιάζουμε όλα με καλή διάθεση και πρόθεση, ας πω το σχόλιό μου:
δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα. Τα 700 ευρώ μάλλον οριακά επαρκούν για τα καύσιμα (120 χιλιόμετρα ημερησίως) για το πήγαινε-έλα στη δουλειά, τη συντήρηση του αυτοκινήτου και την απαξίωση. Δηλαδή, ο μισθός καλύπτει τσίμα-τσίμα τη μετακίνηση στον εργασιακό χώρο. Τι μένει; Ότι η σύζυγος λείπει από το σπίτι 8-9-10 ώρες, η κόπωση, το ρίσκο τρακαρίσματος που αναλογεί σε όποιον κάνει τόσα χιλιόμετρα στο δρόμο.
Σίγουρα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της αφού προσφέρει στην οικογένεια χρηματικά και θα καλύπτει και μια εσωτερική της ανάγκη εργαζόμενη από το να είναι όλη τη μέρα στο σπίτι. Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι δε σου είπα κάτι που δεν έχεις σκεφτεί ή που δεν το έχετε κουβεντιάσει.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468311 Σα καφενείο είμαστε .... για αυτό περνάμε καλα .
Καλα κανεις κ λες τη γνώμη σου .

Εργαζόταν πριν τα παιδιά . Η εταιρία στην οποία ήταν πτώχευσε κατα τη διάρκεια άδειας για το πρώτο παιδί .
Μετα απο 5 χρονια η ίδια θέλησε . Πλέον τα παιδιά έχουν κ σχολεία όποτε υπάρχει χρόνος το πρωι .

Τα εισοδήματα μου δικά μας κ ο μισθός της , δικός της χαχαχαχα

Το Σιτροέν το θεωρεί πολύ καλό ... τη δίκη μου βλακεία πληρώνουμε στην αλλαγή .

102,9 ή κατι τέτοιο ήταν τέλη του .
Κ ναι ο μίσος μισθός πηγαίνει ή θα πηγαίνει σε καύσιμα σχεδόν κ απαξίωση ....
για αυτο γίνεται η συζήτηση .

Με το i3 περισοτερα πηγαίνουν σε απαξίωση κ λιγότερα σε καύσιμο .