Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#467417 για κύρια εφαρμογή δεν έχεις να την κάνεις πουθενά πλην του shortcut με το κουμπί (διπλό πάτημα του power button.. εκεί σε ρωτάει μόνο)

οι λοιπές εφαρμογές (instagram, fb, viber..) έχουν δική τους εφαρμογή για κάμερα στην ουσία

όσο για να ανεβαίνουν στο cloud, αυτή είναι ρύθμιση που κάνεις από το google photos δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την εφαρμογή της κάμερας
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 24 Δεκ 2017, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:για κύρια εφαρμογή δεν έχεις να την κάνεις πουθενά πλην του shortcut με το κουμπί (διπλό πάτημα του power button.. )

οι λοιπές εφαρμογές (instagram, fb, viber..) έχουν δική τους εφαρμογή για κάμερα στην ουσία

όσο για να ανεβαίνουν στο cloud, αυτή είναι ρύθμιση που κάνεις από το google photos δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την εφαρμογή της κάμερας

Ευχαριστω Γιωργο.

Μπορω να ενωσω τους φακελους με καποιον τροπο;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#467420 όχι από όσο έχω καταλάβει (γιατί η κάθε εφαρμογή κάνει το δικό της φάκελο), αλλά μπορείς να επιλέξεις ποιοι φάκελοι να γίνονται upload στο cloud και ποιοι όχι

αλλά αν εννοείς τους φακέλους στον φάκελο DCIM ίσως μπορείς χειροκίνητα, αλλά για ανέβασμα το cloud δεν έχει σχέση τους ανεβάζει και τους δυο χωρίς να κάνεις τίποτα

(υποθέτω ότι μιλάς για τους φακέλους κάμερα και open camera στο dcim)

απλά άστους όπως είναι για το cloud κομμάτι, αν για ψυχαναγκασμό θες να είναι στον ίδιο φάκελο βάλτο μόνος σου, αλλά αν πας να χρησιμοποιήσεις ξανά την παλιά κάμερα λογικά θα ανοίξει πάλι τον φάκελο και ας τον έχεις σβήσει και θα αποθηκεύσει εκεί..
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 24 Δεκ 2017, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#467809 Αυτό το καλώδιο φαντάζομαι είναι καλό για το Note 8. Καμία πιο οικονομική επιλογή (αλλά εξίσου καλή) επιλογή έχουμε; Θέλω και 5-6 ...

Τέτοια πράγματα χρησιμοποιούμε κανονικά ή "φθείρεται" η μπαταρία;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#467914 Τα καλα της νεας μπαταριας μετα την αλλαγη οθονης:

ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Deleted User 1 έγραψε:Τα καλα της νεας μπαταριας μετα την αλλαγη οθονης:

ΕικόναΕικόνα

< >
παρομοίως
ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#468026 ξερει κανεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος για καλιμπραρισμα της μπαταριας?(δεν μιλαω για apps που δεν κανουν τιποτα)
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#468028 Βλέπω τον G στην γωνία να ετοιμάζει τζιφάκια
Άβαταρ μέλους
By elteo
cabala10 έγραψε:ξερει κανεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος για καλιμπραρισμα της μπαταριας?(δεν μιλαω για apps που δεν κανουν τιποτα)

Εποχές android 2 κάτι..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#468051 Cabala οπως καταλαβαινεις ολοι περιμενουν καμια τετοια απαντηση

Εικόνα

αλλα που να ξερουν οι μυρωδιαδες, ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟ SCIROCCO CLUB ΛΕΓΩ ΓΡΗΓΟΡΙΕ :adminpower: , οτι αυτο ειναι η συνταγη για το τοστ που τρως καθε πρωι. :s_wink

Cabala οτσο και να την καλιμπραρεις ΔΕΝ σου καθεται :rtfm: , παρτο χαμπαρι, ουτε 1 βαθμο ελευθεριας δεν εχει μωρε ψυχουλα μου η κακομοιρα για να κανεις ταρζανιες. Παρ ολα αυτα αν επιμενεις, ο 21quadra εχει κατι τορνους ευκαιρους και κανα δυο φρεζοδραπανα να της πεταξεις τα ματια οτσο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By gianik
#468054 :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#468060 :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By bebes
#468197 καλημέρα και Χρόνια Πολλά για τις ημέρες.

Σκέφτομαι να πάρω ενα κινητό στη μικρη μου κόρη (11 ετων).
Δεν θέλω ακριβό για ευνόητους λόγους (κλοπή, σπάσιμο, χάσιμο κλπ).
Διατίθεμαι να δώσω κανα κατοστάρικο, τί θα προτείνατε;

σκεφτομαι το Xiomi redmi 4A 16GB/2GB (Γυρω στα 105€)
ή αν παω σε κατι πιο φτηνο, Cubot R9 16GB περίπου στα 85€

η μικρή "θέλει" SAMSUNG, αλλά δε νομίζω να της παρω, η μονη περίπτωση είναι -ίσως- το J3 2016. Εχει 1,5 GB RΑΜ kαι 8 GB μνήμη. Αρκούν αυτά;
Θα κοιταξω λιγο και τι SAR εχουν τα παραπάνω.

Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη :roll: