Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468048 Επίσης ισχύει εν μέρει αυτο που λέει ο Markvag οτι με τρώει να κάνω την αλλαγή ..... κ απλά ψάχνω Καλη δικαιολογία χαχαχαχχχα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#468049 Κάπως έτσι κι εγώ έδωσα τη clk και πήρα το Lexus (βλέποντας ότι κυρίως κυκλοφορούσαμε με τη B, μιας και η clk δεν ήταν τόσο βολική).

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Κάπως έτσι κι εγώ έδωσα τη clk και πήρα το Lexus (βλέποντας ότι κυρίως κυκλοφορούσαμε με τη B, μιας και η clk δεν ήταν τόσο βολική).

< >

Ναι αλλά εγώ δε θέλω να δώσω το δικό μου παιχνίδι .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#468077 Από την στιγμή που τα λεφτά δεν είναι και τόσος περιορισμός, πάρε αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι να το οδηγείς!!!
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Εσύ θες οικογενειακό παιχνίδι, αν κατάλαβα καλά;

< >

Θα ήθελα κατι που όταν τυγχάνει να το οδηγώ να μην ειναι εντελώς αδιάφορο ..... να ειναι κάπως συμμετοχικό ...
είτε πισωκίνητο
Είτε τετρακίνητο
Είτε πχ https://www.car.gr/11888225-volkswagen- ... -dsg-184ps

Όπως κ να έχει να ειναι οικονομικό σε έξοδα αλλα κ λίγο ενδιαφέρον .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Από την στιγμή που τα λεφτά δεν είναι και τόσος περιορισμός, πάρε αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι να το οδηγείς!!!

Τα χρήματα ειναι όντως σχετικά αλλα θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί οσο το δυνατόν μικρότερο κεφάλαιο ή να μη χαθούν τόσα πολλά στη μεταπώληση . Τα λίγα καθημερινά έξοδα τα θεωρώ εκ των ουκ άνευ , μιας κ διαφορετικά αν βάλω στο παιχνίδι κ παλαιότερα οχήματα ( φτηνά σαν αγορά ) με ακριβά έξοδα ... μπερδεύω ακομα περισσότερο .

Τι θα πρότεινες ως ενδιαφέρον οδηγικά , αλλα με τους παραπάνω παράγοντες ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
elteo έγραψε:Από Πικάσο θα πας σε Γκολφ χωροταξικά; Ωχ παντόφλα που θα πέσει....

Με έχει βαρεθεί με τις αλλαγές χαχαχα οτι κ να προτείνω ναι λέει !!!

Δεν έχουμε πρόβλημα με αυτο . Κ το i3 μικρότερο ειναι .

Έχουμε μπαγκαζιέρα χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#468093 Αν δώσεις το Πικάσο και πάρεις κάτι σε στέισον (BMW 3άρα, Mercedes C) ή κάποιο μικρομεσαίο SUV-crossover (από Honda, Toyota, Mercedes, BMW, Audi, Hyundai, Porsche Macan...). Ειδικά σε στέισον έχεις και χώρους και καλύτερη οδική συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
vagmag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Από την στιγμή που τα λεφτά δεν είναι και τόσος περιορισμός, πάρε αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι να το οδηγείς!!!

Τα χρήματα ειναι όντως σχετικά αλλα θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί οσο το δυνατόν μικρότερο κεφάλαιο ή να μη χαθούν τόσα πολλά στη μεταπώληση . Τα λίγα καθημερινά έξοδα τα θεωρώ εκ των ουκ άνευ , μιας κ διαφορετικά αν βάλω στο παιχνίδι κ παλαιότερα οχήματα ( φτηνά σαν αγορά ) με ακριβά έξοδα ... μπερδεύω ακομα περισσότερο .

Τι θα πρότεινες ως ενδιαφέρον οδηγικά , αλλα με τους παραπάνω παράγοντες ...

Συμπολίτη μου άσε με εμένα. Όταν έθεσα budget €15.000 για μεταχειρισμένο πήρα Ε92 με 272 άλογα. Εσύ έχεις ακόμα πιο γρήγορα και καλά αυτοκίνητα! :lol:

Πάρε αυτό που σου αρέσει να οδηγείς ενώ σου καλύπτει και τις ανάγκες σου. Αν δεν κάνεις μετακομίσεις δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς βανάκια-SUV-estates.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#468109 Εχω την καλυτερη λυση. Και οικογενειακο και θηριο και ζωντανο.
Απλες προτασεις
Mercedes-AMG GLS 63
G63
GLE 63
Και χωροι και ανεση και ταχυτητα

Gesendet beim Mercedes-AMG G65 V12