Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#467961 στο βίντεο φαίνεται πάντως να πηγαίνει η macan σαν βάρκα στα κερμπ, πράγμα που είναι άβολο για τους επιβάτες.
αυτός μπορεί να μην το λέει για χίλιους λόγους (δε θέλει, δεν του επιτρέπουν, του αρέσει κτλ) αλλά φαίνεται ξεκάθαρα...

λογικό κ δεκτό, μιας κ δεν πρόκειται για αμάξι πίστας
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:
Kon5 έγραψε:Αυτες οι συγκρισεις διαφορερικών κατηγοριων εχουν πλακα. Το m2 χειροκινητο. Με αυτοματο θα ειχε μικροτερο χρονο. Φυσικα στην πραξη διαφορες δεν καταλαβαινεις σε τοσο μικρους χρονους.

εγώ συμπέρανα πάντως οτι εκτός πίστας η τετακίνητη macan θα είναι γρηγορότερη.

Εκτός πίστας πιο γρήγορος είναι πάντα ο παλαβός που θα πάρει περισσότερα ρίσκα και ας οδηγεί και λίγο πιο αργό αυτοκίνητο. Η τετρακίνηση έχει νόημα μόνο σε πολύ αργά και γλιστερά κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
nass έγραψε:Χαχα βλέπω το ΚΤΜ έκαψε καρδιές :inlove:

:metalo:

Καλές γιορτές σε όλους :)

@nass https://www.motor1.com/news/175560/2018 ... ift-spied/
Ετοιμάζεται Facelift....Για δες τι θα κάνεις...
Άβαταρ μέλους
By nass
#468304 (Απαντώ όπως στο ΡΜ, ευχαριστώ πάντως για την ειδοποίηση)

Το γνωρίζω αλλά αποφάσισα να προχωρήσω διότι
- Πρόκειται για πολύ επιδερμικό FL και μικρές αλλαγές, ούτε καν τα χιλιάδες κουμπιά στο εσωτερικό δεν θα αντικαταστήσουν με touch screen
- Ενδεχόμενα να καταργηθούν οι 3λιτροι Porsche κινητήρες και να αντικασταθούν από τους Audi -αυτό δεν το θεωρώ καλό :)
- Δεν έχει καν αποφασισθεί πότε θα παρουσιαστεί, δες την ημερομηνία του άρθρου Αύγουστος 17 αλλά δεν έγινε τίποτα σε καμία έκθεση έκτοτε και πάει από αναβολή σε αναβολή (υποπτεύομαι για να μη "φάει πωλήσεις" από τη νέα Cayenne) και δεν θέλω να το αναβάλω άλλο
- Αφού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν "τσιμπάνε" οι πωλητές για καμιά έκπτωση :)
Άβαταρ μέλους
By nass
#468574 Γειτόνισσα προ λίγων ετών :s_roses (η παραπάνω 911 και ένα Range Rover, που το είχα πετύχει και 1-2 φορές παρκαρισμένο έξω από εργασιακό χώρο :ninja: σε ξενοδοχεία της παραλιακής :shifty: )

(Πραγματικά ρε παιδιά, γούστα είναι αυτά, το ξέρω, αλλά με τη συγκεκριμένη να με πληρώνανε δεν ... :protest: :offtopic: )

Από τα αγωνιστικά χρώματα παραπάνω, νομίζω τα πιο ένδοξα τα Gulf/917 και Rothmans/956 :inlove:

In other news και σε σχέση με μια συζήτηση που είχαμε παλιότερα με το Deleted User 1, τελικά το κιβώτιο της Macan δεν είναι το PDK των 911 αλλά εξέλιξη του 7τάχυτου υγρού τύπου DL501 S-tronic με βασική σχεδίαση ZF αλλά κατασκευάζεται από την ίδια τη VW και πάει Λειψία, όπου συναρμολογούνται οι Macan. Αρα χάνω λίγο σε πόντους Porsh-ness :rtfm: :x
Τελευταία επεξεργασία από nass και 28 Δεκ 2017, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468576 Με την κρίση έχει ξεπέσει σε Smart ροζ. Ακόμα και το αρχαιότερο επάγγελμα πλήττεται από την κωλοκατάσταση. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:In other news και σε σχέση με μια συζήτηση που είχαμε παλιότερα με το Deleted User 1, τελικά το κιβώτιο της Macan δεν είναι το PDK των 911 αλλά εξέλιξη του 7τάχυτου υγρού τύπου DL501 S-tronic με βασική σχεδίαση ZF αλλά κατασκευάζεται από την ίδια τη VW και πάει Λειψία, όπου συναρμολογούνται οι Macan. Αρα χάνω λίγο σε πόντους Porsh-ness :rtfm: :x

Συμμετείχα κι εγώ σ' αυτή την συζήτηση, και ήμουν από αυτούς που έλεγαν πως δύσκολα να μην είναι το... S-tronic, αφού θα είχε τεράστιο κόστος το να μεταφέρουν το PDK των 911 σε εντελώς διαφορετικά μοτέρ.
Όπως και να 'χει, το S-tronic είναι εξαιρετικό κιβώτιο και το μόνο του θέμα είναι η αξιοπιστία. Λογικά, θα έχει βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#468591 To hardware πιθανότατα είναι καμπόν του Audi (λογικότατο ως οικονομία κλίμακος) και το software θα είναι Porsche ώστε να έρθει πιο κοντά σε λειτουργία στα πρότυπα της εταιρίας. Φάουλ πάντως για το V6. Στο 2λτ σαν entry level δικαιολογώ να είναι ολόιδιο το powertrain. Στο S έπρεπε να βάζουν PDK.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468595 Ευκταίο μεν, ίσως μη εφικτό δε. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να εγκαταστήσεις σε V6 ένα κιβώτιο που σχεδιάστηκε για εξακύλινδρο μπόξερ και μάλιστα με... ανάποδη τοποθέτηση!
Μπορεί να είχε τρισχειρότερα αποτελέσματα ή και προβλήματα. Σαφώς πιο δοκιμασμένο (έστω και όχι πάντα... με επιτυχία! :oops: :lol: ) το S-tronic.
Λογική επιλογή νομίζω. :oops:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#468606 Συνήθως τα περισσότερα προβλήματα αξιοπιστίας στα μηχανικά μέρη προέρχονται από κακή άτσαλη χρήση και κακή έως ελλειπή συντήρηση.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#468622 Το DSG δεν εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Απλά δεν ήταν έτοιμο ακόμα.