Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#467729 Όντως , πολύ ομορφος καιρός , ιδανικός για βόλτα.
Θα μαζευτούμε στην μάνα μου , αδέρφια εγγόνια μωρά , θα γίνει ένας μικρός χαμός :inlove: .....
Άβαταρ μέλους
By glf
#467731 Εμείς πάμε τις μικρές στα Τρίκαλα, στο πάρκο των γιορτών. Τέτοια μέρα λέει για ταξιδάκι.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#467738 Δεν μου αρέσει που περνάμε τις γιορτές με τη νοικοκυρά του σπιτιού να έχει δεμένο το εγχειρισμένο χέρι της, μου αρέσει που την βλέπω να ξεκουράζεται αφού έχω αναλάβει την κουζίνα, τα πιάτα, τα κατσαρόλια και το μαγείρεμα με τις οδηγίες της φυσικά, μόλις έφτιαξα γεμιστό ρολό χοιρινό, είμαι σου σέφ και σε 15 μέρες θα έχω γίνει σέφ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#467760 Γιατί όχι ? Της λέω να μου δείξει να φτιάξω ένα φαϊ με πάνω από 10 υλικά και δεν...μάλλον φοβάται τον ανταγωνισμό :lol: Την πρωτοχρονιά θα κάνω γεμιστή γαλοπούλα και σοκολατόπιττα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#467778 Μου άρεσε τ αρνί σουβλιστό, το κοκορέτσακι και το χοιρινό κοντοσουβλι.

Απλά, λιτά και εξασφαλισμένες γεύσεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
blackpug106 έγραψε:Μου άρεσε τ αρνί σουβλιστό, το κοκορέτσακι και το χοιρινό κοντοσουβλι.

Απλά, λιτά και εξασφαλισμένες γεύσεις.

Δεν ξέρω αν στο είπαν, αλλά Χριστούγεννα έχουμε, όχι Πάσχα. :lol:

Με χάλασε λίγο ο ήλιος και η "ζέστη" Χριστουγεννιάτικα, αλλά ΟΚ, κάνει τουλάχιστον καλό στην τσέπη λόγω μειωμένων εξόδων θέρμανσης.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
REALZEUS έγραψε:Με χάλασε λίγο ο ήλιος και η "ζέστη" Χριστουγεννιάτικα, αλλά ΟΚ, κάνει τουλάχιστον καλό στην τσέπη λόγω μειωμένων εξόδων θέρμανσης.

Όντως, εντελώς ξεκάρφωτος καιρός για την εποχή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#467795 Πριν 2-3 χρόνια, παραμονή Χριστουγέννων είχα πάει για μπάνιο με κουμπάρο που ζει μόνιμα στο Παρίσι. Καθόλου δε τον χάλασε, ούτε και μένα προφανώς.
Αύριο έχει ποδηλατάδα και δε θα παραπονεθώ καθόλου που θα ντυθώ σαν άνθρωπος κι όχι σαν Εσκιμώος. Ή που θα τολμώ να σταματήσω ιδρωμένος σε σκιερό σημείο χωρίς να πάθω πνευμονία.
Ου ρε που το παίζετε Σκανδιναβοί!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimsabas έγραψε:Πριν 2-3 χρόνια, παραμονή Χριστουγέννων είχα πάει για μπάνιο με κουμπάρο που ζει μόνιμα στο Παρίσι. Καθόλου δε τον χάλασε, ούτε και μένα προφανώς.
Αύριο έχει ποδηλατάδα και δε θα παραπονεθώ καθόλου που θα ντυθώ σαν άνθρωπος κι όχι σαν Εσκιμώος. Ή που θα τολμώ να σταματήσω ιδρωμένος σε σκιερό σημείο χωρίς να πάθω πνευμονία.
Ου ρε που το παίζετε Σκανδιναβοί!

Ας μην ξανακάνουμε για 100η φορά την ίδια κουβέντα. Απλά σκέψου όμως ότι δεν έχουν όλοι τρέλα με την ποδηλασία, ούτε κρυώνουν τόσο εύκολα για να ντύνονται σαν Εσκιμώοι στους 5 βαθμούς. Σιγά το κρύο δηλαδή. :lol:

ΥΓ: Πνευμονία μπορείς να πάθεις και με 40 βαθμούς. Θέμα παθογόνων οργανισμών είναι, όχι θερμοκρασίας. Από το κρύο το μόνο που μπορείς να πάθεις είναι υποθερμία και κρυοπαγήματα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Αυτά που λέτε τα σερβίρουμε όταν θέλουμε να διώξουμε τους ανεπιθύμητους!!! :s_sarcastic

Το σιχτίρ πιλάφ δεν το ξέρετε εσείς;;;; :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#467826 μου αρέσει πάρα πολύ που έσπασε το κρύο

μου αρέσει επίσης που δεν δουλεύω και αύριο

είναι ευκαιρία να ξεκουράσω το σώμα και τον νου (έχω κοιμηθεί πάνω από τη μισή μέρα σήμερα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#467952 Μου αρέσει που πούλησα κάποια πράγματα που δεν χρειαζόμουν και θα έχω μερικά χιλιαρικάκια στο τέλος της χρονιάς.
Μου αρέσει ακόμα περισσότερο που μέσω οικογενειακού φίλου πήγα μιλημένος για δουλειά σε εμπορία ποτών - αναψυκτικών
παρακάμπτοντας την διαδικασία αποστολής βιογραφικών, των συνεντεύξεων και του ''αν σε χρειαστούμε θα σε ειδοποιήσουμε''.
Μετά τις γιορτές ξεκινάω στην αποθήκη και έχω ακούσει ότι σαν εργοδότης στις πληρωμές και τα ωράρια είναι πολύ σωστός.
Να γίνω επιτέλους λίγο άνθρωπος :yahoo: