Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#466584 I don't fap to this, sorry. Αυτό είναι δικό σου kink
Άβαταρ μέλους
By JimClark
blinkys έγραψε:Μου αρέσει ο τιράντας στην αυλή :inlove:
Μου αρέσει που από σήμερα κιόλας ξεκινάει το ξήλωμα.

Δεν μ αρέσει που νιώθω λες και έσκαβα όλη μέρα.

Φωτό. Βγάζε , πολλές και με ό,τι ανάλυση, απλά θέλω φώτο από όλα τα στάδια.

Εγώ προσπαθώ να εγκλιματιστώ. Μου λείπει το χαρακτηριστικό των θερμαινόμενων καθρεπτών, κ σημερα που είδα κ χιόνι, θα μετρούσαν πολύ και το θερμόμετρο εξωτ. θερμοκρασίας που δεν έχω.

Οι 8 ποτηροθήκες πλέον είναι καλοδεχούμενες :lol:

Μου λείπει ο μπαγάσας.

Μου αρέσει που το κάθισμα τουλάχιστον του συνοδηγού κοσμεί το σαλόνι και σύντομα θα έχει κ σωστή χρήση (έδρανο 10 πόντων για να έρθει στο ύψος που το βίωνα για τόσα χλμ)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#467388 Ξενοφών δεν αξίζει να δένεσαι με υλικά αγαθά... όλα είναι θέμα συνήθειας... κ ο καιρός ιατρός...

Μου αρέσει που ο αδερφός τσακαλάκι τσίμπησε σε 1 χρόνο μέσα την προαγωγή μέσα στην εταιρία. Του το ανακοίνωσαν προχθές, χριστουγεννιάτικο δώρο ένα πράγμα...

Μου αρέσει που έχω αρχίσει κ φορώ τα ρούχα πριν 2 ετών. Κ κυρίως έχω βελτιώσει αντοχή.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#467490 Το βρηκα να με περιμενει στις σκαλες! Η θεια ειναι εκπαιδευμενη και δε χτυπαει ποτε κουδουνια και τις αφηνει εκει τις προμηθειες! Αν μπει κανας κλεφτης στην εισοδο, νυστικος δε θα μεινει!

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#467497 Εντάξει, έχω άλλα 2 κομμάτια.
Μόλις τελειώσουν ξέρω ότι κερνάς καφέ και γαλακτομπούρεκο. Κερνάς ΕΙΠΑΜΕ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#467541 Ενδεχομένως επειδή πριν λίγο κατέβασα εδώ ένα ωραίο πεϊνιρλί με μελάτο αυγό & παστουρμά και έκλεισα με άπαιχτο σιμιγδαλένιο χαλβά, αισθάνομαι τώρα τύψεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#467579 Σημερα στην Ακρατα πηγα και πηρα γαλακτομπουρεκο ή καταιφι (σκεφτειτε ουτε καν θυμαμαι τι ζητησα απ την υπαλληλο) για δωρο για εκει που θα παμε το βραδυ για ρεβεγιον. Χιλιες φορες να τους πηγαινα κανα ωραιο μπαμπατσικο παγωτο... Του ταψιου κι ολα αυτα τα σιροπιαστα δε με εντυπωσιαζουν καθολου.
Άβαταρ μέλους
By Elias
#467580 Οπως ο realzeus επειδηδεν πιστευει στον θεο δν μπορει να καταλαβει την δυναμη της πιστης ετσι και εσυ που δεν καπνισες τριφυλο δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του σιροπιαστου.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Elias έγραψε:Οπως ο realzeus επειδηδεν πιστευει στον θεο δν μπορει να καταλαβει την δυναμη της πιστης ετσι και εσυ που δεν καπνισες τριφυλο δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια του σιροπιαστου.

Ούτε εμένα δεν με τρελαίνουν τα σιροπιαστά, αλλά σε σχέση με το παγωτό κερδίζουν. Δηλαδή πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε μετά; Γλυκά του κουταλιού; :lol:
Χρόνια πολλά ρε ιταλάκια! :iconcool: