Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466355 Αν είναι έτσι φεύγει από τη μέση η Melitta (αν και θεωρητικά, αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη Jura, σε περίπτωση βλάβης σου δίνει άλλη μία ευκαιρία να πέσεις σε σωστή :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Elias
#466920 Οι ιταλοι τον φτιαχνουν σε μπρικι, δεν ειναι |λογοκρισία| σαν τους ελληναραδες.
Δουλειες δεν εχουν, λεφτα δεν εχουν καφε θελουν.
Μνημονια μεχρι να παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:Αν είναι έτσι φεύγει από τη μέση η Melitta (αν και θεωρητικά, αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη Jura, σε περίπτωση βλάβης σου δίνει άλλη μία ευκαιρία να πέσεις σε σωστή )

Θα το ξαναγράψω, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη gaggia μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Nikos! έγραψε:
Scotch έγραψε:Αν είναι έτσι φεύγει από τη μέση η Melitta (αν και θεωρητικά, αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη Jura, σε περίπτωση βλάβης σου δίνει άλλη μία ευκαιρία να πέσεις σε σωστή )

< >

Το θυμάμαι. Με φρέναρε ο g (και ο Elias στη συνέχεια, οπότε κοιτάω και για μπρίκι :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466933 Μακρυα λεμε απο gaggia. Ειναι η Νοκια του καφε πλεον.Παρε αυτοματη, και γω σε Jura θα πηγαινα αν περισσευαν.
Άβαταρ μέλους
By Elias
Scotch έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Το θυμάμαι. Με φρέναρε ο g (και ο Elias στη συνέχεια, οπότε κοιτάω και για μπρίκι :shifty: )

Παρε μπρικι, 18 ευρω εχει.
Θα πινεις σιγουρα γευστικοτερο καφε αλλα δεν θα εχεις καιμακι.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#466941 Γιατι βγαζουν καϊμακι οι αυτοματες; :lol:
Εναν ψευτικο ασπροκιτρινο αφρο βγαζουν, ωστε να νομιζεις οτι βγαζει καποιο καϊμακι! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Elias
#466950 Ελ; μωρε τωρα με τις χομπιστικες παπαριες.Παλιωτερα εγιναν μοδα τα ποδηλατα και εδιναν χιλιαρικα για δυο ροδες, τωρα δινουν για καφετιερες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#466956 Εσυ φραπε δεν πινεις ιταλακια, απο που κι ως που εμαθες τον εσπρεσο? ειχες και στο εργοταξιο ristreto ρε καραβλαχε :s_empathy ?
ποσο ακομα θα πεσει το επιπεδο σε αυτο το τοπικο :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Elias
rx8_drifter έγραψε:Εσυ φραπε δεν πινεις ιταλακια, απο που κι ως που εμαθες τον εσπρεσο? ειχες και στο εργοταξιο ristreto ρε καραβλαχε :s_empathy ?
ποσο ακομα θα πεσει το επιπεδο σε αυτο το τοπικο :adminpower:

Edit mod + warn.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Elias έγραψε:Θα πινεις σιγουρα γευστικοτερο καφε αλλα δεν θα εχεις καιμακι.

υπαρχει και μπρικι που βγαζει καϊμακι.
Εχει κατι σαν μανιταρι στον κεντρικο στύλο που βγαίνει ο καφες οταν βραζει.

απο την Ιταλια την ειχα παρει 15€ πριν 10+ χρονια...
Εικόνα
http://coozina.gr/store/product.php?productid=1832
Άβαταρ μέλους
By bebes
Elias έγραψε:Εχεις καμια φωτο να το δω;

εβαλα με edit
απλα δεν πρέπει να δουλευει καλα στη μεγαλη, μεχρι για δυο φλιτζανια κανει, ή για μονο ακομα καλυτερα