- 22 Δεκ 2017, 16:46
#466953
Anonymous Founder έγραψε:Οι εταιρείες αποφάσισαν να πληρώνουμε περισσότερο. Τόσο σε κάρτες, όσο και σε συμβόλαια. Να είστε βέβαιοι πως οικονομία σε συμβόλαιο, δεν πρόκειται να κάνετε. Μπορεί να φαίνεται ελκυστικό σε πρώτη ματιά, αλλά το πρόβλημα είναι πως οι βασικές παροχές δεν θα φτάνουν και μετά θ' αρχίσουν οι μεγάλες χρεώσεις που λογικά θα σας αναγκάσουν να πάτε σε μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Επίσης, οι εταιρείες πιέζουν για 2 χρόνια συμβόλαιο, και κάθε φορά που θα αλλάζεις το συμβόλαιό σου, θα δεσμεύεσαι για άλλα 2 χρόνια.
Η Cosmote δεν είναι ανταγωνιστική ούτε στα καρτοκινητά, λογικό είναι να μην έχει και ανταγωνιστικά συμβόλαια. Θέλει ψάξιμο και στις τρεις, αλλά θα ξαναπώ πως αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε πως το καρτοκινητό θα είναι πάντοτε φθηνότερο. Αρκεί να κάνετε σωστό προγραμματισμό των πακέτων που χρειάζεστε.
Τέλος, σε ότι αφορά το σήμα, να ξέρετε πως Wind-Vodafone εδώ και χρόνια πάνε μαζί σε ότι αφορά τους σταθμούς βάσης, άρα στις περισσότερες περιπτώσεις το σήμα είναι παρόμοιο.
https://www.victus.gr/about/
ρε συ HF είσαι απίστευτα προκατειλημμένος και απόλυτος στις απόψεις σου για τα συμβόλαια και τις ανάγκες για χρόνο ομιλίας (κυρίως)! το ότι αποφάσισαν να πληρώνουμε περισσότερο είναι το πλέον λογικό για κάθε εταιρία. Να επιβιώσει προσπαθεί ο καθένας. Απο εκει και πέρα ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και πράτει αναλόγως.
Δεύτερον, οικονομία σε συμβόλαιο έκανες και μάλιστα εξαιρετική μέχρι πριν κανα 6μηνο όπου έπαιζαν αρκετά συχνά προσφορές για τα XL πακέτα στα 25-30€. Επίσης πολλές φορές προσωπικά τους πίεζα εγω να μου κάνουν 24άμηνο συμβόλαιο αντι για 18μηνο όταν καθόταν καλή προσφορά. Ξέρεις, υπάρχουν άτομα που στηρίζουν μεγάλο μέλος της δουλειάς τους στην επικοινωνία και δεν κοιτάνε αν θα βγάλουν τον μήνα με 8 ή 10€.
Προσωπικά μετά απο 15 χρόνια σε συμβόλαια, βαρέθηκα με τις αυξήσεις 2-3€ κάθε 6 μήνες. Κερασάκι στην τούρτα οι αυξήσεις που
θα ισχύσουν μετά απο 2 μήνες και μάλιστα με την ανακοίνωση να είναι (εντελώς τυχαία

) μια μέρα πριν την απόφαση της ΕΕΤΤ για την απαγόρευση μονομερής αύξησης των παγίων εντός του συμβολαίου

.
Οπότε το γύρισα σε whats up και με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα βγάζω τον μήνα με 20-25€.
@gianik
κάνεις αίτηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site για διακοπή συμβολαίου. Την επόμενη μέρα σε παίρνουν τηλέφωνο και μετά το μπλα μπλά σου δίνουν έναν κωδικό για διακοπή συμβολαίου. Ο κωδικός αυτός ισχύει για 28 μέρες. Πας σε ένα κατάστημα cosmote/Γερμανός με τον τελευταίο λογαριασμό σου και την ταυτότητα και σε γυρνάνε σε κάρτα.
Προσοχή να αναγράφει στον τελευταίο λογαριασμό για τις αυξήσεις και το δικαίωμα για καταγγελία της σύμβασης, αλλιώς θα σου βάλουν να πληρώσεις νταβατζιλίκι 15€