Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Morx έγραψε:Eχω καρτα SIM της Cosmote ... απο την ανοιξη του 2009 που πηγα στρατο.
Στο ΚΕΕΔ μοιραζαν καρτες Whats up και ειπα δε γαμεις; (τοτε ειχα ΤΙΜ συμβολαιο συνδεσης)
Οποτε ενεργοποιησα το WU για να με παιρνουν τηλεφωνο και οι υπολοιπες ψαρουκλες μιας και στη συνδεση ειχα ελαχιστο χρονο ομιλιας δωρεαν.
Οταν απολυθηκα κρατησα το WU γιατι πετυχα και καλο πιασαρικο νουμερακι, και εκανα συμβολαιο Cosmote.

Απο τοτε λοιπον, η ιδια καρτα sim, εχει κοπει σε Μicro και Nano με το νυχοκοπτη! :rtfm:
ΟΥΤΕ ΚΑΝ καποιο template... στο 1ο ζμαρτφον που χρειαστηκε να γινει micro ... εκοβα και δοκιμαζα.
Στο επομενο που χρειαστηκε να γινει Micro, ειχε συρταρακι, εβαλα κατω το συρταρακι του, εκοβα, δοκιμαζα, εκοβα δοκιμαζα με το παχυμετρο... και ολα καλα! :thumbsup:

Η πλακα ηταν οτι και τις 2 φορες, εγινε Σαββατιατικα το χειρουργειο και στα παπακια μου αν θα ειχα GSM η οχι... ειχα να ασχοληθω με νεα συσκευή στην τελικη! :lol:

Στο ΚΕΕΔ το μαρτυρικό 2013 μοίραζαν μόνο ξυραφάκια και καταλόγους ντελίβερι :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#466800 Εγω εχω παρει εναν κοφτη απο ebay και κανω δουλιτσα απροβληματιστα μεχρι στιγμης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#466845 Xenos το αβαταρ σου είναι από ένα τραγουδι year2000 από pulp?

Εφαγα φλασια τωρα
Άβαταρ μέλους
By xenos
Geo f1 έγραψε:Xenos το αβαταρ σου είναι από ένα τραγουδι year2000 από pulp?

Εφαγα φλασια τωρα

Blur - coffee and tv
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#466850 Μεσα επεσα! :lol:

Αλλα αυτό ειχα στο μυαλο μου
:s_music
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466908 Έχει νόημα να ασχοληθούμε με πρώτη φόρτιση; (πλήρη εκφόρτιση - φόρτιση, κλπ)
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#466954 Σε καμία περίπτωση όμως...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#466962 Εγω το τηρησα ευλαβικά

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Geo f1 έγραψε:Εγω το τηρησα ευλαβικά

.

Άσε τους άλλους, εσύ καλά έκανες. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Geo f1 έγραψε:Εγω το τηρησα ευλαβικά

.

Αλίμονο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#467343 Στην εφαρμογή mi τηλεχειριστήριο τι πατάω για να μπορώ να χειρίζομαι αποκωδικοποιητή mpeg4?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#467371 Και εγω εψαξα για τον αποκωδ της CosmoteTV αλλα μπα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#467415 Πωε κανω την εφαρμογη open camera κυρια εφαρμογη φωτογραφιων με αυτοματο ανεβασμα στο cloud?
Xiaomi redmi note 4