Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By nass
#466481 Πιο τελευταίο ? :hmmm:

Ορίστε (χοντρικά από μνήμης)

Μεταλλικό χρώμα €1.4Κ
Δίχρωμο εσωτερικό €375
Ζάντες 19''€1.8Κ
Αερανάρτηση + PASM €4.3Κ
PTV+ €2.5Κ
Sports chrono (retrofit χωρίς το ρολόι) €900
Xenon €2.6Κ
Πίσω αερόσακοι €600
Ρεζέρβα ανάγκης (όχι κιτ επισκευής) €375
Συναγερμός €300
Ρεζερβουάρ 75 λίτρων 0 :metalo:
Διαγραφή επωνυμίας μοντέλου πίσω :ninja: 0 :metalo:
Πατάκια €300
Καθίσματα σπορ με καθρέπτες €3Κ

Ενεργό cruise control €2.2Κ
Ηλιοροφή €2.6Κ
Αισθητήρες παρκαρίσματος €1.4Κ και με κάμερα €2.2Κ
Ζάντες 20'' €4.7Κ
Φωτοχρωμικοί καθρέπτες €600
Lane assist €2.2Κ
Σκέτο PASM χωρίς αερανάρτηση €1.9Κ

Επ΄αυτών έχω πάρει μια σημαντική έκπτωση αλλά αυτή θα ίσχυε και για τις εναλλακτικές οπότε θα ήταν στα ίδια απλά δεν είναι αυτή η τελική τιμή, ας πούμε απλά ότι δεν θέλουμε να δώσουμε άλλα χρήματα, ΟΚ άντε 1-1.5Κ αν είναι κάτι σουπερ-απαραίτητο, που είχε ξεχαστεί.

Για να δούμε :)

@drdino
:s_dunno
(Και στις ΗΠΑ είναι στο βασικό εξοπλισμό με τιμή $50-60Κ :vava: :rant: :rant: Ισως και στην Αγγλία να είναι στη βασική και η τιμή που λες να είναι μόνο το επιπλέον για την κάμερα ή τις κάμερες, προκειμένου για surround view)
Τελευταία επεξεργασία από nass και 21 Δεκ 2017, 18:04, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#466482 Το ενεργο κρουζ ειναι ασχετο με τις Ελληνικες συνθηκες οπως και η βοηθεια για τις λωριδες. Ειναι πολυ σχετικα στην Αμερικη. Στο αμαξι που εβαλες η δικη μου προτιμηση ειναι ειναι μπλε συν αισθητηρες. Ισως και συν ηλιοροφη.

Το μονο που μπορεις να βγαλεις στην θεωρια ειναι αν μπορεις να παρεις τα ζαντες απο ebay και να πουλησεις τις 18αρες που θα ερθει μηοως βγει ποιο φθηνο.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
GTS έγραψε:Το ενεργο κρουζ ειναι ασχετο με τις Ελληνικες συνθηκες οπως και η βοηθεια για τις λωριδες. Ειναι πολυ σχετικα στην Αμερικη. Στο αμαξι που εβαλες η δικη μου προτιμηση ειναι ειναι μπλε συν αισθητηρες. Ισως και συν ηλιοροφη.

Γιατι ειναι ασχετο? Δεν εχουμε αυτοκινητοδρομους ή δεν εχουμε κινηση?
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#466485 Με το καλό και τα 2 τους!
Ένα νέο έτος απόλαυσης αρχίζει!
Τελευταία επεξεργασία από cmarin και 21 Δεκ 2017, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#466486 Με το καλό η παραλαβή!!!

Τα λεφτά που ζητάνε για αισθητήρες είναι πάρα πολλά, αλλά θα αποσβεστούν στο πρώτο γδάρσιμο σε κολονάκι που δεν θα δεις... :lipsealed: Παθών τις προάλλες, ευτυχώς με το καθημερινό... Οι 19άρες προσθέτουν κάτι παραπάνω στην συμπεριφορά; Αν όχι, προσωπικά θα προτιμούσα 18άρες και αισθητήρες. Ή όπως είπε ο GTS, πουλάς της μαμά 18άρες, παίρνεις after 19άρες και βάζεις και τους αισθητήρες έτσι.

Η ηλιοροφή επίσης είναι ωραία φάση (ειδικά το βράδυ), αλλά κατανοώ το σκεπτικό να πάνε αυτά τα λεφτά στη μοτο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:
Το μονο που μπορεις να βγαλεις στην θεωρια ειναι αν μπορεις να παρεις τα ζαντες απο ebay και να πουλησεις τις 18αρες που θα ερθει μηοως βγει ποιο φθηνο.

For gods sake! :lol:

Θυμήθηκα το meme με το Μελισσανίδη που τον τσιμπάει καβούρι αλλά δε μπορώ να το βρω!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
REALZEUS έγραψε:Τα λεφτά που ζητάνε για αισθητήρες είναι πάρα πολλά, αλλά θα αποσβεστούν στο πρώτο γδάρσιμο σε κολονάκι που δεν θα δεις... :lipsealed:
Η ηλιοροφή επίσης είναι ωραία φάση (ειδικά το βράδυ), αλλά κατανοώ το σκεπτικό να πάνε αυτά τα λεφτά στη μοτο.

+1
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#466490 -Πετάς πατάκια (300€ για κάτι που θα γίνει χάλια; Πήγαινε φτιάξε κάποια να μην τα λυπάσαι κιόλας...)
-Πετάς συναγερμό (δεν προσφέρει τίποτε επί της ουσίας, γλιτώνεις άλλα 300€)
-Με αυτά τα λεφτά, βάζεις φωτοχρωμικούς καθρέπτες.

Μέχρι στιγμής είμαι στο ίδιο budget. Θα επιμείνω κι εγώ στο να ξανασκεφτείς τους αισθητήρες (και την κάμερα).

Στα υπόλοιπα, είμαι σύμφωνος (αν και δεν θα αφαιρούσα το μοντέλο! :ninja: ).
Ειδικά οι ζάντες, είναι πολύ όμορφες και δεν συγκρίνονται με after market.

Όπως και να 'χει, αμαξάρα! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Zeus έγραψε:
GTS έγραψε:Το ενεργο κρουζ ειναι ασχετο με τις Ελληνικες συνθηκες οπως και η βοηθεια για τις λωριδες. Ειναι πολυ σχετικα στην Αμερικη. Στο αμαξι που εβαλες η δικη μου προτιμηση ειναι ειναι μπλε συν αισθητηρες. Ισως και συν ηλιοροφη.

Γιατι ειναι ασχετο? Δεν εχουμε αυτοκινητοδρομους ή δεν εχουμε κινηση?

Ακριβως γιατι δεν εχουν κινηση οι αυτοκινητοδρομοι και επισης πολλα αμαξια πατανε τις διπλανες λωριδες αρα αστοχο να πληρωνεις για να μενεις στην λωριδα. Το ενεργο κρουζ ειναι απαραιτητο σε βαρετους και χωρις πολλες εντονες στροφες δρομους με ταξιδια των 6-10 ωρων (αμερικη). Με το τωρινο αμαξι και το γκαζι που ειναι στο πατωμα ουτε κρουζ βαζω γιατι δεν με κουραζει το ποδι.
Τουλαχιστον στο Αθηνα Καλαματα που το κανω συχνα αλλα βεβαια ειναι στα βουνα.

Παντως γενικα το ενεργο κρουζ ειναι σουπερ, οταν ημουν στην Αμερικη το χρειαζομουν γιατι πολλες φορες ξεχνιεσαι και πας να πεσεις σε φορτηγα κλπ
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 21 Δεκ 2017, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
GTS έγραψε:

For gods sake! :lol:

Θυμήθηκα το meme με το Μελισσανίδη που τον τσιμπάει καβούρι αλλά δε μπορώ να το βρω!

Στην θεωρια ειπα στην πραξη δεν αξιζει. Παντως γενικα προσεκτικη χρηση των χρηματων δεν βλεπω ποιο ειναι το θεμα. Εξαλου κανει ενα κουμπι ρετροφιτ που πρεπει να βγαλει ολη την κονσολα σε 120κ αμαξι με το καλημερα. Εκει δεν σχολιαζεις;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:-Πετάς πατάκια (300€ για κάτι που θα γίνει χάλια; Πήγαινε φτιάξε κάποια να μην τα λυπάσαι κιόλας...)
-Πετάς συναγερμό (δεν προσφέρει τίποτε επί της ουσίας, γλιτώνεις άλλα 300€)
-Με αυτά τα λεφτά, βάζεις φωτοχρωμικούς καθρέπτες.

Μέχρι στιγμής είμαι στο ίδιο budget. Θα επιμείνω κι εγώ στο να ξανασκεφτείς τους αισθητήρες (και την κάμερα).

Στα υπόλοιπα, είμαι σύμφωνος (αν και δεν θα αφαιρούσα το μοντέλο! :ninja: ).
Ειδικά οι ζάντες, είναι πολύ όμορφες και δεν συγκρίνονται με after market.

Όπως και να 'χει, αμαξάρα! :metalo:
πατακια και συναγερμο δυστυχως δεν μπορεις να αποφυγεις. Εκτος και παρει φθηνοτερα απο ebay (γιατι δεν πληρωνεις ττ). Συναγερμο καλυτερα να το βαλει αναλογικα ειναι ελαχιστα για την αξια του αμαξιου. Σε αλλες αγορες και τα δυο ειναι στανταρ, για γελια που ειναι εξτρα στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:Στην θεωρια ειπα στην πραξη δεν αξιζει. Παντως γενικα προσεκτικη χρηση των χρηματων δεν βλεπω ποιο ειναι το θεμα. Εξαλου κανει ενα κουμπι ρετροφιτ που πρεπει να βγαλει ολη την κονσολα σε 120κ αμαξι με το καλημερα. Εκει δεν σχολιαζεις;

Όχι δε σχολιάζω τσιπιές γιατί παραξηγούνται οι κάτοχοι. :s_yes Εσύ που δεν είσαι κάτοχος σχολιάζω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#466502 Ο συναγερμός λογικά θα έχει παγίδες σε όλες τις πόρτες (και καπό), εσωτερικά ραντάρ, αισθητήρα κλίσης (αν πάνε να το σηκώσουν), παγίδες στον κινητήρα (ανάφλεξη, τροφοδοσία κλπ), αντικραδασμικό και ευκολίες όπως αυτόματο ανέβασμα παραθύρων (αν δεν είναι στον στάνταρ εξοπλισμό). Φυσικά και αξίζει για μόλις €300 και είναι ακόμα ένα αποτρεπτικό στοιχείο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
REALZEUS έγραψε:Ο συναγερμός λογικά θα έχει παγίδες σε όλες τις πόρτες (και καπό), εσωτερικά ραντάρ, αισθητήρα κλίσης (αν πάνε να το σηκώσουν), παγίδες στον κινητήρα (ανάφλεξη, τροφοδοσία κλπ), αντικραδασμικό και ευκολίες όπως αυτόματο ανέβασμα παραθύρων (αν δεν είναι στον στάνταρ εξοπλισμό). Φυσικά και αξίζει για μόλις €300 και είναι ακόμα ένα αποτρεπτικό στοιχείο.

Δεν είναι έτσι, πιο πριν το έγραψε:
nass έγραψε:O συναγερμός είναι αισθητήρες επαφής σε καπό κτλ. και ραντάρ αν εννοείς αν έχει τηλεειδοποίηση όχι, μια σειρήνα. Οσο να 'ναι βοηθάει (κακό δεν κάνει) συν ότι έρχεται φτηνότερα και η ασφάλεια. Είναι και φτηνό (€365 νομίζω, απίστευτο!)

Κατ' εμέ δεν αξίζει για τόσα λέφτα, η προστασία που προσφέρει είναι μηδαμινή. Τέλος, απαγορεύεται να κόβεις ανάφλεξη πλέον με τον συναγερμό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#466508 ΕΙναι αμελητεο το ποσο για την ευκολια/προστασια που δινει, οτι δινει. Στην BMW ηταν 500 ευρω σε αμαξι πολυ μικροτερης αξιας, εκει δεν αξιζει σιγουρα.