Θα προσέθετα, αν δεν ξεφεύγει πολύ , την ηλιοροφή και κάποιο βοήθημα παρκαρίσματος.
Ξεκινάω από τα εύκολα: νομίζω εξαιρετική επιλογή μηχανής, ανώτερη από την Multistrada 950. Στα 1200 θα ήταν διαφορετικά ίσως τα πράγματα, αλλά νομίζω πως πολύ σωστά επέλεξες το "μικρό" μοντέλο.
Επίσης έχουν βελτιωθεί οι αυστριακοί και στην αξιοπιστία και απ' ό,τι διαβάζω και τα ελληνικά συνεργεία.
Προσοχή και πάντα όρθιος! Πότε παραλαμβάνεις;
Όσο για το αμάξι, θα συμφωνήσω για τον επιπλέον εξοπλισμό (για χρώμα, ζάντες κλπ, είναι προσωπικό γούστο και δεν έχει σημασία τι θα πούμε οι υπόλοιποι).
-Εγκρίνω για καθρεπτη, αν και δεν σε έπεισα για τους φωτοχρωμικούς (στην διάθεσή σου η βόλτα με την BMW που τους έχει γύρω γύρω, είναι πραγματική απόλαυση το βράδυ).
-Εγκρίνω και για το σοβαρό χρώμα
-Πολύ πιο ωραίες οι δικές σου ζάντες, καμία σχέση δηλαδή με τις άλλες, εγκρίνω!
-Γιατί αφαίρεσες την ένδειξη πίσω;
-Γιατί θεωρείς τον συναγερμό απαραίτητο; Είναι κάτι παραπάνω από μια σειρήνα;
-Αν και έχεις δίκιο για τους αισθητήρες και για το πόσο σπαστικοί είναι, σε πολλά καινούρια είναι και ρυθμιζόμενοι και επιλέγεις πότε θα είναι ενεργοί. Αλλά η λύση δεν είναι να μην έχεις καθόλου κάποια βοήθεια στο παρκάρισμα... Αν έχεις 360 κάμερες, δεν τους χρειάζεσαι (και είναι γαμάτες, αν σε παίρνει τις βάζεις), αλλά δεν θα συμφωνήσω να μην έχει τίποτε πάνω.
Όπως και να 'χει, ό,τι και να κάνεις, με το καλό να τα δεχτείς και να τα χαρείς όσο δεν πάει!
nass έγραψε:@Scotch
"Κάμερες" ? Τι είναι οι "κάμερες"![]()
Προσωπικά θεωρώ τους αισθητήρες εκ των ων ουκ άνευ, από άποψη ευκολίας (εμπόδιο που μπήκε στη θέση που ετοιμαζόσουν να παρκάρεις αφού κοίταξες ή που δεν πρόλαβες να δεις καθαρά επειδή π.χ. είναι βράδυ, κλπ) αλλά και ασφαλείας (παιδάκι που στάθηκε πίσω την ώρα που κάνεις μανούβρα να παρκάρεις). Α, και πάντα στο παρκάρισμα ήμουν αριστούχος
Πολύ ωραίος!
Να τα χαρείς και τα δύο όσο παίρνει!
Θεωρώ σε τέτοια αμάξια (που δεν βλέπεις τις άκρες του αμαξώματος) πως οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι απαραίτητοι, τόσο πίσω, όσο και μπροστά. Θα τους έβαζα εγώ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

tsilis έγραψε:Θα προσέθετα, αν δεν ξεφεύγει πολύ , την ηλιοροφή και κάποιο βοήθημα παρκαρίσματος.
Ηλιοροφή €2.6Κ
Σένσορες €1.4Κ
Σύνολο €4Κ
Που είναι η διαφορά μεταξύ μίας ψιλοφτηνιάρικης γιαπωνέζικης μηχανής (στυλ V-Strom 650 ή Tracer 900) ή μιας μεταχειρισμένης και του καινούργιου ΚΤΜ.
Θεωρώ ότι θα ευχαριστηθώ το δεύτερο σαφώς περισσότερο
και άρα είναι πολύ καλύτερη χρήση των συγκεκριμένων χρημάτων.@rocsta
Ναι προφανώς, έχε το νού σου

@Anonymous Founder
Την 2η εβδομάδα του Γενάρη, είναι ετοιμοπαράδοτη αλλά δεν ήθελα να γράφει η άδεια "2017" για 10 μέρες, οπότε το πήγα 2018. Και αυτοί βαριόντουσαν να τρέχουν στα Υπουργεία Χριστουγεννιάτικα

Εξτρα ζελατίναι ψηλότερη-φαρδύτερη, συναγερμός και πίσω μπαγκαζιέρα (ίδια χρώματα
Την ένδειξη την αφαίρεσα για λόγους διακριτικότητας
και επειδή είναι δωρεάν
είπα να πάρω όλα τα δωρεάν options
O συναγερμός είναι αισθητήρες επαφής σε καπό κτλ. και ραντάρ αν εννοείς αν έχει τηλεειδοποίηση όχι, μια σειρήνα. Οσο να 'ναι βοηθάει (κακό δεν κάνει) συν ότι έρχεται φτηνότερα και η ασφάλεια. Είναι και φτηνό (€365 νομίζω, απίστευτο!)
Για τους αισθητήρες νομίζω θα σε καλύψει η απάντησή μου παραπάνω στον tsili... αν και μπορεί πες-πες να με ψήσετε όλοι μαζί
Α ξέχασα ότι έχει τελικά και επέκταση εγγύησης αντί του ποσού-κελεπούρι των €2Κ το χρόνο
Αν αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο σήμερα, ιδιαίτερα τόσο ακριβό, δε θα συζητούσα καν να μην έχει ενεργό cruise control και βοηθήματα ενεργητικής ασφάλειας (φρενάρισμα για πεζό, ειδοποίηση για πεζό-ποδηλάτη).
Μεγάλη διαφορά θα έκανε κι η ημι-αυτόνομη οδήγηση, νομίζω μέχρι τα 65 χλμ/ώρα.
Dimsabas έγραψε:Μεγάλη διαφορά θα έκανε κι η ημι-αυτόνομη οδήγηση, νομίζω μέχρι τα 65 χλμ/ώρα.
Μεχρι 130 km/h ειναι..
Εδώ σας θέλω

(Δεν έχει ημιαυτόνομη οδήγηση η Porsche βασικά από αυτά τα "ενεργητικά" βοηθήματα έχει μόνο Lane Departure Assist και ενεργό cruise control)
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.