Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
pierce21 έγραψε:Γρήγορο πιστόλι :metalo:

Τόσο γρήγορο που δεν έχει έρθει το κινητό ακόμη :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Morx έγραψε:ΚΟΡΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! :s_shout

Κορσεεεεε ακους ??!?!?!?!?! :s_shout

Δεν πηρα τελικα το A3 2017 ... το γλιτωσες το εμφραγμα!! :inlove:

ΠΗΡΑ Α5 2017 !!! :lol:

ουυφφφφ :s_thumbsup

Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική... Δεν θα αντεχα ενα ακομα χτύπημα της μοιρας στο φορουμ αυτο :vava:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#466194 μεχρι 4,5" οθονη παίδες δε χωράει άλλο... --> 5,2 βαριά βαριά. :s_rofl
Υ.Γ
Μεγειές, ομορφούλι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#466207 Εκανα την καρδια μου πετρα... μου φαινεται παντοφλα και ξενερωνω, αλλα θα το συνηθισω...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#466208 το πολύ σε 1 μήνα θα σου φαίνεται φυσιολογικό, όλες τα είπαμε αυτά στις αρχές.
Καλά έκανες όμως γιατί δεν άξιζε να θυσιάσεις χαρακτηριστικά για λίγες ίντσες που μετά από λίγο θα συνηθίσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Morx έγραψε:Εκανα την καρδια μου πετρα... μου φαινεται παντοφλα και ξενερωνω, αλλα θα το συνηθισω...

Βάζε λίγο durex gel παραπάνω στις παλάμες και θα χωράει. :shifty:

ΥΓ: Μεγειές!
Άβαταρ μέλους
By gianik
Red Garland έγραψε:το πολύ σε 1 μήνα θα σου φαίνεται φυσιολογικό, όλες τα είπαμε αυτά στις αρχές.
Καλά έκανες όμως γιατί δεν άξιζε να θυσιάσεις χαρακτηριστικά για λίγες ίντσες που μετά από λίγο θα συνηθίσεις.

+άπειρο...
όταν έβαλα την 49άρα tv στο σαλόνι (πριν είχα 32άρα 10ετίας..) , μου φάνηκε τεράστια σε ενοχλητικό βαθμό , τώρα αν με ρώταγες θα χτύπαγα 55άρα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
gianik έγραψε:+άπειρο...
όταν έβαλα την 49άρα tv στο σαλόνι (πριν είχα 32άρα 10ετίας..) , μου φάνηκε τεράστια σε ενοχλητικό βαθμό , τώρα αν με ρώταγες θα χτύπαγα 55άρα...

Μην το λες αυτό.
Εγώ που έχω 55άρα θέλω τώρα 65άρα. Οπότε πήγαινε κατευθείαν σε 65άρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466245 Συνεχίζοντας το οφτοπικ βάλτε προτζέκτορα. 120 ίντσες να γουστάρετε. Λολ
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:
gianik έγραψε:+άπειρο...

Μην το λες αυτό.
Εγώ που έχω 55άρα θέλω τώρα 65άρα. Οπότε πήγαινε κατευθείαν σε 65άρα :lol:

+1 the bigger the better
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimik έγραψε:
+1 the bigger the better

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#466359 Λοιπόν, το Xiaomi mi A1, μπορώ να το χαρακτηρίσω ιδιαίτερα τίμιο. Γρήγορο αρκετά και το αντρόιντ του ωραίο, καθαρό. Τα μείον του η μέτρια σχετικά οθόνη του και η κάμερα του.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
xenos έγραψε:Λοιπόν, το Xiaomi mi A1, μπορώ να το χαρακτηρίσω ιδιαίτερα τίμιο. Γρήγορο αρκετά και το αντρόιντ του ωραίο, καθαρό. Τα μείον του η μέτρια σχετικά οθόνη του και η κάμερα του.

xiaomi Και καθαρο android? μεθυσμενος εισαι? :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466427 Το Α1 έχει καθαρό αντροιντ.