Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Heat soak και μάλλον δεν κάναν καλή δουλειά στο πώς δουλεύει η εξωτερική θερμοκρασία.

εχεις warn.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#465791 Είναι δύσκολο να το πετύχεις και μάλλον όλο το budget πήγε στο AYC
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Είναι δύσκολο να το πετύχεις και μάλλον όλο το budget πήγε στο AYC

δευτερο warn. :twisted:

Nikos με μια αναζητηση στο evolutionm

I found the sensor, it's located just to the right of the hood latch. It comes off a wiring harness shared by the horn and is a simple 2 wire sensor with a plastic covered temp probe.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#465809 Εκεί είναι ψηλά και αφύλακτο και έτσι εκτίθεται στις υψηλές θερμοκρασίες του μηχανοστασίου. Το θέλεις χαμηλά και μπροστά στις άκρες μακριά από τα ψυγεία, κάπου κάτω και έξω από τα φώτα ομίχλης αλλά και όσο γίνεται φυλαγμένο από τη βροχή.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
vagmann έγραψε:Που κατεληξες με τις πιεσεις των semi's τελικα Νικο?Τι δουλευει στο EVO?

Βασικά δεν είναι semi, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει πολύ γιατί χρειάζομαι πυρόμετρο για να γίνει σωστή δουλειά ώστε να δω στο πέλμα τις θερμοκρασίες που αναπτύσσει σε άκρη, κέντρο, εσωτερικά και να δω και τι πιέσεις ανέβασε.

Δεν ασχολήθηκα ακόμα να σου πω την αλήθεια στη βόλτα που πήγα τη περασμένη Παρασκευή αλλά θα ψάξω να βρω κανένα πυρόμετρο.

Πάντως τελικά δε φαίνεται να είναι πολύ off γιατί είχαν εξαιρετική συμπεριφορά τα λάστιχα τώρα. Είναι μάλλον επειδή έφυγαν τα πρώτα λάδια.

Αύριο πάω να αλλάξω:
-Λάδια/φίλτρο
-Βαλβολίνες στα διαφορικά
-Φίλτρο καμπίνας

Τα έχω πάρει όλα και θα πάω να μου τα βάλουν. Αναρωτιέμαι πόσα θα μου πάρουν. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By vagmann
Nikos! έγραψε:
vagmann έγραψε:Κατσε τα AD08R δεν εχεις?

Ναι, δεν είναι σέμι.

Τα R888 τι τα λες?Και τα δυο ειναι παντως στην ιδια κατηγορια TD/Competition...γι αυτο...

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/ ... ion-Tyres/
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#466406 Ακούω ποπολάρο πάντως που λέει ότι δεν είναι σέμι. Επίσης στη βροχή έχουν πολύ καλή συμπεριφορά. Νομίζω ότι στη βροχή με σέμι θα το κλείδωνα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
vagmann έγραψε:
Nikos! έγραψε:
vagmann έγραψε:Κατσε τα AD08R δεν εχεις?

Ναι, δεν είναι σέμι.

Τα R888 τι τα λες?Και τα δυο ειναι παντως στην ιδια κατηγορια TD/Competition...γι αυτο...

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/ ... ion-Tyres/

θεωρητικα είναι στην ιδια κατηγορια,πρακτικα όχι.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
dimviii έγραψε:θεωρητικα είναι στην ιδια κατηγορια,πρακτικα όχι.

Καλα το ξυλο που αντεχουν τα r888 στην πιστα,δεν το αντεχει κανενα...Αλλα στον δρομο τα λες και επικινδυνα,ειδικα χειμωνα...στο νερο?Max 80km,και πολλα ειπα...
Τα yoko ειναι πολιτισμενα,αθορυβα,και ζεσταινονται σχετικα γρηγορα...
Για μενα ειναι τα καλυτερα λαστιχα συγκεκριμενης χρησης μακραν... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Αύριο πάω να αλλάξω:
-Λάδια/φίλτρο
-Βαλβολίνες στα διαφορικά
-Φίλτρο καμπίνας

Τα έχω πάρει όλα και θα πάω να μου τα βάλουν. Αναρωτιέμαι πόσα θα μου πάρουν. :hmmm:

Νικο τι ψωνισες? προσοχή στο τρανσφερ,παιρνει τις βαλβολινες δυσκολα.Νομιζεις ότι εχει γεμισει βγαζωντας από την ταπα πληρωσης,και δεν εχει γεμισει.Θελει λιγο υπομονή.
Που θα το πας τελικα?