Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By babakos
#466097 ΒTW έχει κανείς hands on experience που λενε και στα χωριά μας για την Interasco ; (Ρωτάει φίλος)
Εχει αρκετά προσιτά τιμολόγια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.

Παρακαλω; Ακριβυνε;

Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;
Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο πακετο το ειχε στα 110€

1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?

Βαλε κωδικο Praktiker για 20€ εκπτωση

113,18 ευρω και με το 2ο πακετο . :s_omg
95,5 ευρω με το βασικο. :s_omg :s_omg :s_omg

ρε |λογοκρισία| είναι υποπτα πολύ φθηνη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#466099 Δεν ξερω ποσα παιρνει ενας ασφαλιστης, γιατι η HD δεν εχει τετοιους, οποτε και μονο απο την προμηθεια θα εβγαινε φθηνοτερη.

Τωρα, με τοσους πελατες, να βαρεσει κανονι......Δεν ξερω.

edit. Πριν πληρωνα 195€, τωρα 133€ χωρις να βαλω το Praktiker, το εμαθα μετα! :lol:

Ο ασφαλιστης μου, το καλυτερο που μπορουσε να κανει ηταν 162€, το εξαμηνο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.

Παρακαλω; Ακριβυνε;

Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;
Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο πακετο το ειχε στα 110€

1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?

Βαλε κωδικο Praktiker για 20€ εκπτωση

113,18 ευρω και με το 2ο πακετο . :s_omg
95,5 ευρω με το βασικο. :s_omg :s_omg :s_omg

Δημήτρη για εξάμηνη οι τιμές που λες?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466101 ναι Δημητρο για 6μηνη,εαν βαλω χρονο ερχετε ακομα πιο φθηνα.

πχ με το 2ο πακετο ετος 208,4
με το 1ο πακετο ετος 175,87
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:ρε |λογοκρισία| είναι υποπτα πολύ φθηνη.

Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ στις 11/12/2013 που μεταφέρθηκα από Εθνική :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:ναι Δημητρο για 6μηνη,εαν βαλω χρονο ερχετε ακομα πιο φθηνα.

πχ με το 2ο πακετο ετος 208,4
με το 1ο πακετο ετος 175,87
Είναι πολύ καλές τιμές, και από ότι είδα, ακόμη και το βασικό πακέτο έχει οδική, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία, τώρα αν είναι ύποπτες και οι.Κύπριοι μαζεύουν χαρτί για να ρίξουν κανόνι δεν ξέρω

< >
Άβαταρ μέλους
By babakos
#466106 Aς ελπίσουμε το μόνο μας πρόβλημα με την HD και στις 20/12/2018..9.. να είναι οτι εξακολουθεί να παραμένει φτηνή..
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#466107 Μακάρι μπας και ρίξουν και οι άλλοι τις τιμές

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#466119 Η κουμπάρα μου είναι στην ένωση ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδας και μου είπε να μην αγχώνομαι με την HD. Είναι 100% legit και ελεγμένη. Την ασφαλίζει και ξένος φορέας οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Για το evo, μικτή ετήσια με τα πάντα όλα μέσα και οδική, με κεφάλαιο 28.000 ----> 611,16

500 ήταν η Allianz για απλή!

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:

Αυτό προσωπικά με αγχώνει.

Εγώ θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το να έχω σωστό ασφαλιστή, που να με εκπροσωπήσει σωστά και δυναμικά αν χρειαστώ κάτι (και όντως, ο αδερφός μου το χρειάστηκε και πέτυχε καλύτερη αποζημίωση από την ασφαλιστική σε ατύχημα).

Οπότε, ας πληρώνω λίγο παραπάνω, έχω ασφαλιστή που είναι πολύ καλός (και επιπλέον οικογενειακός φίλος με τους γονείς μου δεκαετίες) και το θεωρώ αυτό ως τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση θέματος.

Απολύτως λογικό να θέλει κανείς να μειώσει ένα κόστος, ιδίως την ασφάλεια του αυτοκινήτου που σε πολλούς φαίνεται ως ανούσιο έξοδο, αλλά προσωπικά φοβάμαι τέτοιες πολιτικές.

Nikos! έγραψε:Την ασφαλίζει και ξένος φορέας οπότε δεν υπάρχει θέμα.

< >

Αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν υπάρχει ασφαλιστική που να μην αντασφαλίζεται σε 1 από τις 4 αντασφαλιστικές (η πιο γνωστή είναι η Lloyd's). Αν ο αντασφαλιστής δεν αντασφαλίζει έναν κίνδυνο, πολύ απλά δεν τον αναλαμβάνουν. :rtfm:

Μπορεί να είναι καλή η HD, δεν γνωρίζω, αλλά αυτό και μόνο που είπες δεν λέει απολύτως τίποτα. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466260 Μαρκοβαγγο με τα αυτονόητα που μόλις ποσταρες η μπεμπούλα θα ζήσει να δει το φως του ήλιου ακόμα μια μέρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Εγώ θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το να έχω σωστό ασφαλιστή, που να με εκπροσωπήσει σωστά και δυναμικά αν χρειαστώ κάτι (και όντως, ο αδερφός μου το χρειάστηκε και πέτυχε καλύτερη αποζημίωση από την ασφαλιστική σε ατύχημα).
Οπότε, ας πληρώνω λίγο παραπάνω, έχω ασφαλιστή που είναι πολύ καλός (και επιπλέον οικογενειακός φίλος με τους γονείς μου δεκαετίες) και το θεωρώ αυτό ως τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση θέματος.
Απολύτως λογικό να θέλει κανείς να μειώσει ένα κόστος, ιδίως την ασφάλεια του αυτοκινήτου που σε πολλούς φαίνεται ως ανούσιο έξοδο, αλλά προσωπικά φοβάμαι τέτοιες πολιτικές.

Το κακό είναι ότι αυτό που πληρώνεις δεν είναι λίγο αλλά πολύ παραπάνω. Και επίσης, αν γίνει η στραβή, ναι μεν μπορεί να μιλήσει και να τρέξει ο ασφαλιστής σου αλλά και να θέλει δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Συνεπώς υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα τα επιπλέον χρήματα που δίνεις όλα αυτά τα χρόνια να πάνε στα σκουπίδια.
Στην ΕΘΝΙΚΗ ήμουν χρόνια (και ασφαλισμένος και ασφαλιστής) και την έχω ζήσει τη φάση κι από μέσα κι από έξω.
Επίσης, για δυναμική εκπροσώπηση χωρίς να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά, έχουμε κάλυψη αστικής ευθύνης. Δε χρειάζομαι κανέναν μεσάζοντα να κάνει πως (όπως συμβαίνει συνήθως) παλεύει για εμένα.
Όπως το βλέπει κανείς :s_wink
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466302 αυτόν τον κωδικο πρακτικερ που τον βαζεις και σου βγαζει την προσφορα,οταν ερθει η ωρα του συμβολαιου,παλι το ιδιο βαζεις?
Ποιος ο λογος,αφου μπορει ο οποιοσδηποτε να το βαλει,να μην βγαζει την τιμη πρακικερ κατευθείαν?