JimClark έγραψε:Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, φαν από τις πρώτες εκδόσεις.
+1!
JimClark έγραψε:Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, φαν από τις πρώτες εκδόσεις.
fuelGR έγραψε:Geo f1 έγραψε:Δεν είναι κακο.Τι πιο λογικό να υπάρχει χορηγία από εταιρία του χώρου που αφορά την εφαρμογή.
Απλα το θεωρω καπως (μπορει και λανθασμένα) μια εφαρμογή για καυσιμα να την σπονσοραρει Εταιρια καυσιμων.
Δε βλέπω το λόγο να αποτελεί αυτό αρνητικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής.
.
g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.
drdino έγραψε:Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;
melos86 έγραψε:g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.
Των δικων της καταστηματων εναντι των συνεργαζομενων, ισως?! Ή αυτο δεν μας ενδιαφέρει?
fuelGR έγραψε:Δυστυχώς απ'ότι έμαθα δεν είμαι ευπρόσδεκτος στο φόρουμ. Προφανώς η εφαρμογή ενοχλεί κάποιους.
Με είπανε ψεύτη, ότι έχω συνεργάτες που προωθούν την εφαρμογή στο φόρουμ και διάφορες άλλες ασυναρτησίες.
Αυτό το φόρουμ το βρήκα χθες ψάχνοντας στο google για λέξεις κλειδιά που αφορούν την εφαρμογή και με έως 24 ώρες παλιά αποτελέσματα αναζήτησης.
Αφού είδα ότι υπάρχουν χρήστες της εφαρμογής, είπα να γραφτώ ώστε αν υπάρχει κάποια απορία εκ μέρους των χρηστών να μπορέσω να τη λύσω.
g8777 έγραψε:melos86 έγραψε:g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.
Των δικων της καταστηματων εναντι των συνεργαζομενων, ισως?! Ή αυτο δεν μας ενδιαφέρει?
Φυσικα και δεν μας ενδιαφερει μεχρι να μου αιτιολογησεις την αντιθετη αποψη.

g8777 έγραψε:Κοιτα. Δια της ατοπου απαγωγης και συ ελευθερος πρατηριουχος εισαι. Οποτε "σπονσοραρεις" τα ποστ σου. Οποτε δεν εχει νοημα να μας ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Θα συνεχισουμε να τα δινουμε στις κακες εταιρειες.
(κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζεις και που ειναι το μαγαζι μου γιατι απο τους 4τροχους μεχρι και σημερα δεν το εχω αναφερει ποτε!)Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]