Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By melos86
fuelGR έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Δεν είναι κακο.
Απλα το θεωρω καπως (μπορει και λανθασμένα) μια εφαρμογή για καυσιμα να την σπονσοραρει Εταιρια καυσιμων.
Τι πιο λογικό να υπάρχει χορηγία από εταιρία του χώρου που αφορά την εφαρμογή.

Δε βλέπω το λόγο να αποτελεί αυτό αρνητικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής.

.

Ας πουμε, η ελληψη αξιοπιστιας!
Κανεις δεν δαγκωνει το χερι που τον ταϊζει! Αυτο ειναι νομος....

Επισης τα δεδομενα για τις τιμες με ποιο τροπο μαζευονται?? Καταχωρουνται απο τους χρηστες τους ιδιους ή υπαρχει μποτακι που μπαινει στο fuelprices.gr και τα παιρνει παρα την προσπαθεια του υπουργειου να το σταματησει αυτο?
Τελευταία επεξεργασία από melos86 και 20 Δεκ 2017, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466041 Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.

Των δικων της καταστηματων εναντι των συνεργαζομενων, ισως?! Ή αυτο δεν μας ενδιαφέρει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#466053 Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By fuelGR
#466059 Δυστυχώς απ'ότι έμαθα δεν είμαι ευπρόσδεκτος στο φόρουμ. Προφανώς η εφαρμογή ενοχλεί κάποιους.

Με είπανε ψεύτη, ότι έχω συνεργάτες που προωθούν την εφαρμογή στο φόρουμ και διάφορες άλλες ασυναρτησίες.

Αυτό το φόρουμ το βρήκα χθες ψάχνοντας στο google για λέξεις κλειδιά που αφορούν την εφαρμογή και με έως 24 ώρες παλιά αποτελέσματα αναζήτησης.

Αφού είδα ότι υπάρχουν χρήστες της εφαρμογής, είπα να γραφτώ ώστε αν υπάρχει κάποια απορία εκ μέρους των χρηστών να μπορέσω να τη λύσω.

Σχετικά με τη χορηγία εξήγησα ότι αφορά το κομμάτι των έξτρα παροχών. Τίποτα άλλο δε συμβαίνει. Και για τους "δικηγόρους", η εφαρμογή έχει επίσημη άδεια από το Υπουργείο για την ενημέρωση των τιμών.

Παρακαλώ τον διαχειριστή να σβήσει όλα τα σχετικά μηνύματα που αφορούν την εφαρμογή και να επιστρέψει η συζήτηση στα προηγούμενα θέματα.

Όσοι ενδιαφέρονται για την εφαρμογή, μπορούν να μας βρούν στα Social Media, στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και σε μεγάλα φόρουμ τεχνολογίας και αυτοκίνησης.

Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466061 Κι εγώ την έχω εδώ και καιρό και είναι πολύ βολική. Πολύ καλή δουλειά.

Στάλθηκε >
Άβαταρ μέλους
By melos86
drdino έγραψε:Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Ειδα σε ενα μικρο δειγμα στην περιοχη που γνωριζω πως σχεδον ολα τα ιδιολειτουργουμενα ειχαν καλες κριτικες ενω τα συνεργαζομενα δεν ειχαν καθολου...
(αναφερει βεβαια η εφαρμογη οτι χρειαζεται τουλαχιστον 3 αξιολογησεις για να εμφανιστει η βαθμολογια) αλλα μου εκαναν εντυπωση 10-15 κριτικες στα μεν πρατηρια και καθολου στα αλλα.

Απο εκει και περα αγαπητε fuelGR, οχι, η χορηγια απο εταιρια του χωρου που ΕΧΕΙ συμφερον απο αυτη δεν ειναι "οτι πιο λογικο"! Δεν μπορεις να κρινεις σαν εφαρμογη τα πρατηρια της και ταυτοχρονα να παιρνεις λεφτα απο αυτους! Πολυ δε περισσοτερο, απο την στιγμη που η ιδια εταιρια οχι μονο δινει το σημα της σε καποια αλλα τα λειτουργει και ολας!
Δεν εχω αντιληφθει ακριβως τι εννοεις σε οτι αφορα το κομματι των εξτρα παροχων! Πηρες χρηματα απο τη συγκεκριμενη εταιρια για να βαλεις στα πρατηρια της τις εξτρα παροχες? Απο τη στιγμη που πηρες χρηματα ομως απο μια εταιρια χανεις αυτοματως την αξιοπιστια σου! Νομιζω ειναι λογικο κατι τετοιο....
Επισης ολο το παραπανω δεν θα ειχε κανενα νοημα να το συζητησουμε αν δεν υπηρχε η αξιολογηση των πρατηριων!
Δεν θα με πειραζε καθολου μια χορηγια σε μια καθαρα ενημερωτικη για την τιμολογηση στα πρατηρια! Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει η αξιολογηση ολο αυτο αλλαζει!
Τελευταία επεξεργασία από melos86 και 20 Δεκ 2017, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
melos86 έγραψε:
g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει πριμοδοτηση της shell έναντι των υπολοίπων εταιρειών. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, της λείπει ένα car mode γιατί τρεις φορές πήγα να τράκαρω ενώ έψαχνα μπετζιναδικο.

Των δικων της καταστηματων εναντι των συνεργαζομενων, ισως?! Ή αυτο δεν μας ενδιαφέρει? :hmmm:

Φυσικα και δεν μας ενδιαφερει μεχρι να μου αιτιολογησεις την αντιθετη αποψη.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
fuelGR έγραψε:Δυστυχώς απ'ότι έμαθα δεν είμαι ευπρόσδεκτος στο φόρουμ. Προφανώς η εφαρμογή ενοχλεί κάποιους.

Με είπανε ψεύτη, ότι έχω συνεργάτες που προωθούν την εφαρμογή στο φόρουμ και διάφορες άλλες ασυναρτησίες.

Αυτό το φόρουμ το βρήκα χθες ψάχνοντας στο google για λέξεις κλειδιά που αφορούν την εφαρμογή και με έως 24 ώρες παλιά αποτελέσματα αναζήτησης.

Αφού είδα ότι υπάρχουν χρήστες της εφαρμογής, είπα να γραφτώ ώστε αν υπάρχει κάποια απορία εκ μέρους των χρηστών να μπορέσω να τη λύσω.

Eσυ ειπες οτι την βρηκες τυχαια στο google. Tωρα, ουτε μια μερα μετα αφ οτου γραφτηκες, εχεις και inside info οτι... Σε είπανε ψεύτη, ότι έχεις συνεργάτες που προωθούν την εφαρμογή στο φόρουμ και διάφορες άλλες ασυναρτησίες; :hmmm:
Γιατι εδω δεν βλεπω να ειχαν γραφτει τετοια πραγματα...
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:
melos86 έγραψε:

Φυσικα και δεν μας ενδιαφερει μεχρι να μου αιτιολογησεις την αντιθετη αποψη.

Αφενος δεν γραφω εδω μεσα για να κινω την περιεργεια του καθενα! Αφετερου απο τη στιγμη που δεν σε ενδιαφερει ισως θα επρεπε να το αφησουμε εδω περα... Τζαμπα θα γραφω! :)
Το μονο που θα αναφερω ειναι οτι υπαρχει μια "ταση" των εταιριων να στρεψουν τον καταναλωτη στα δικα τους πρατηρια ειτε με πληρωμενες συκοφαντικες ερευνες που εχουν καταγγελθει απο τους πρατηριουχους στους αρμοδιους εισαγγελεις (προσφατως καναμε αυτη την κουβεντα για οποιον ενδιαφερεται), ειτε μεσω αποκλειστικων προσφορων που ειναι διαθεσιμες μονο σε συγκεκριμενα πρατηρια καθιστωντας τον ανταγωνισμο αθεμιτο, ειτε μεσω τον προγραμματων loyalty!
Δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο να γινοταν και με μια χορηγια σε μια εφαρμογη....
Αλλωστε μην πεφτετε απο τα συνεφα! Και οι δυο μεγαλες πετρελαικες εταιριες εχουν καταδικαστει απο την επιτροπη ανταγωνισμου για διαφορα θεματα κατι το οποιο τις οδηγησε εκτος της χωρας μας! Οι εταιριες εφυγαν και αφεθηκαν σε ελληνικα κεφαλαια, τα στελεχη τους ομως και η νοοτροπια τους εμειναν ακριβως τα ιδια!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466072 Κοιτα. Δια της ατοπου απαγωγης και συ ελευθερος πρατηριουχος εισαι. Οποτε "σπονσοραρεις" τα ποστ σου. Οποτε δεν εχει νοημα να μας ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Θα συνεχισουμε να τα δινουμε στις κακες εταιρειες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#466073 Ο melos86 ειπε περιπου αυτα που ηθελα να πω και εγω.
Εξου και το παραδειγμα με την Cosmote.

Και οντας του επαγγελματος ολο και κατι θα ξερει παραπανω απο εμας.
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:Κοιτα. Δια της ατοπου απαγωγης και συ ελευθερος πρατηριουχος εισαι. Οποτε "σπονσοραρεις" τα ποστ σου. Οποτε δεν εχει νοημα να μας ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Θα συνεχισουμε να τα δινουμε στις κακες εταιρειες.

Ποσως με ενδιαφερει αν θα ανοιξεις τα ματια σου η αν θα ερθεις το μαγαζι μου... :dizzy: :hmmm: (κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζεις και που ειναι το μαγαζι μου γιατι απο τους 4τροχους μεχρι και σημερα δεν το εχω αναφερει ποτε!)
Ποτε δεν ειχα αυτο τον σκοπο στο μυαλο μου οσο γραφω εδω στο φορουμ!
Ο μοναδικος σκοπος για τον οποιο καθομαι και γραφω σε αυτο το θεμα ειναι να ακουστει και η αλλη πλευρα, αυτη του πρατηριουχου!
Τελευταία επεξεργασία από melos86 και 20 Δεκ 2017, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#466076 Eγω παντως την βρηκα καλη την εφαρμογη για να τσεκαρω τιμη στο πρατηριο που βαζω 9/10 φορες καθως και στο τελευταιο πρατηριο που εβαλα πριν μερικες μερες (απο αναγκη γιατι βαζω απο 1 συγκεκριμενο ΕΚΟ παντα). Τωρα θα τσεκαρω και τιμες στην επαρχια σε πρατηρια τα οποια εχω βαλει και τα ξερω. Εφοσων σου λεει οτι η Σελλ ειναι σπονσορ δεν βλεπω καποιο θεμα.