Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465462 Πραγματικά, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να βάλετε κάτι τέτοιο στο αμάξι σας και να μοιραστείτε τέτοια δεδομένα με την ασφαλιστική σας!
Σκεφτείτε το ξανά.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#465731 Από σήμερα στην HD και εμείς (η γυναίκα)
Από 400 / έτος (πλήρες πακέτο χωρις μικτή) στα 260 / έτος

Πολύ καλή τιμή .. αν και πιστεύω οτι μάλλον δίναμε αδικαιολόγητα πολλά πριν..
Άβαταρ μέλους
By xenos
#465834 Εγω ακομα το φοβαμαι το κανονι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
xenos έγραψε:Εγω ακομα το φοβαμαι το κανονι.

Μα γιατί; Οι άνθρωποι είναι επαγγελματιες.

Φτιάχνεις μελομακάρονα;

Μόλις τα τελειώσεις, μην ξεχάσεις να ανοίξεις το δώρο σου.

Έμειναν μόνο 12 ημέρες που θα έχεις έκπτωση €10 στο ασφάλιστρο του Volkswagen σου.

Κωδικός Προσφοράς: cabalafree
Άνοιξε το δώρο σου
Υ.Γ Αν έχεις κάποια καλή συνταγή στείλε μας.

Φιλικά,

Ζωή

Στα 5 λεπτά μετά :

To έψαξα και διαπίστωσα ότι σου δίνουμε την καλύτερη προσφορά για να ασφαλίσεις το Volkswagen σου.blush

Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο;

--
Katerina Katerina από HD Insurance Ltd

Εικόνα

Matsakos έγραψε :

Έτρεξα Κουκλ Αναλ & Ιτικς. Σε 42 μέρες ΨΆΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.

Κομπλεξακι. :roll:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#466026 Πολλά σούρτα φέρτα με την Κατερίνα βλέπω. :shifty:
Αλλά παίζει και να ναι Βαγγέλης. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:Πολλά σούρτα φέρτα με την Κατερίνα βλέπω. :shifty:
Αλλά παίζει και να ναι Βαγγέλης. :whistlink:

Στην φωτο βλεπεις την Κατερινα, την τραβαει ο Βαγγελης :lol:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#466030 Συμφωνώ και γω.Πολύ σπαστικά όλα τα παραπάνω.Δε θα έβαζα όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας ούτε το προτείνω δεξιά και αριστερά λόγω χαμηλού κόστους.
Το θέμα όμως είναι το εξής.Η διαφορά είναι τέτοια που ανάλογα με το ασφάλιστρο αν κλείσεις π.χ. 1,5 χρόνο σε αυτούς και σκάσει κανόνι οπότε κληθείς να κάνεις νέο ασφαλιστήριο αλλού πληρώνοντάς το,ουσιαστικά ισοφαρίζεις σα σύνολο όσα θα πλήρωνες αλλού ή βγαίνεις και πάλι κερδισμένος.Αν περάσεις δε αυτό το διάστημα βγαίνεις σίγουρα κερδισμένος.
Για εμένα π.χ. βγαίνει (200+200+200=600 + [αν πτωχεύσει]240= 840) vs ( 240x4=960).
Μπακαλίστικα αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466031 Ακριβώς. Δίνοντας σχεδόν τα μισά ασφάλιστρα τώρα, τον πρώτο χρόνο μόνο ρισκάρεις. Από τον επόμενο είσαι στα λεφτά σου και μετά αρχίζεις και μετράς κέρδη :lol:
Τώρα βέβαια αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο και δεν προλάβεις να αποζημιωθείς πριν το κανόνι... εκεί περιπλέκεται το ζήτημα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#466033 Μη λέτε τέτοια τώρα γιατί ήδη την έχω προτείνει στον κουμπάρο και ετοιμάζεται να κλείσει αρχές του χρόνου. 6μηνο μικτή στη Groupama = (σχεδόν) ετήσια μικτή στην ΗD.

Επίσης γιατί συμπληρώνετε τα κανονικά σας email στη φόρμα τους?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Μη λέτε τέτοια τώρα γιατί ήδη την έχω προτείνει στον κουμπάρο και ετοιμάζεται να κλείσει αρχές του χρόνου. 6μηνο μικτή στη Groupama = (σχεδόν) ετήσια μικτή στην ΗD.

Επίσης γιατί συμπληρώνετε τα κανονικά σας email στη φόρμα τους?

Αν δώσεις το κανονικό σου email, θα σου στείλουν εκεί την προσφορά. Αν δεν την αποδεχτείς αμέσως, υπάρχει πάντα περιθώριο για καλύτερη τιμή.
Όπως είπα, η τιμή που πήρα για το Clio TCE ήταν απίστευτη, 160€ το χρόνο με τα πάντα όλα πάνω πλην μεικτής, δεν υπάρχει!
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#466037 Όταν κάνεις απλά έρευνα αγοράς δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το κανονικό σου email και να σου ζαλίζουν τις μπάλες. Οι τιμές τους, ειδικά με το "praktiker", είναι εκτός ανταγωνισμού.