Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:Προχτες πηρα του μικρου 2 καλαμακια κοτοπουλο ,λεω δεν παιρνω κ 2 για μενα..οταν πηγα σπιτι τα εβαλα μεσα σε τορτιγια +γιαουρτι+σκονη σκορδο..
Απλα κ λιτα... :s_yummy

Παρε βρε παιδακι μου δυο τυλιχτα να τα φας να το ευχαριστηθεις! Δεν παθαινεις κατι αν παραβεις το προγραμμα μαι φορα.
Ισα ισα που σου δινει δυναμξη και κουραγιο να συνεχισεις
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:Απ το lidl ετσι; :s_hang

Όχι ρε! Τα έφτιαξα εγώ, με αλεύρι καλαμποκιού ποικιλίας Κορωνέικο, αυγά πιγκουίνου της Παραγουάης, νερό από τη λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής (εξάλλου ΜΟΝΟ αυτό πίνουμε στο σπίτι), αλάτι από απολιθωμένα οστρακοειδή της Κάμβριου και μία τζούρα ρίγανη από το Νεπάλ, όπως βγαίνεις από Κατμαντού, στρίψε δεξιά, στο τρίτο περίπτερο! :rtfm:

Τα φτιάχνεις, τα βάζεις σε παγάκια από minimum 1,2χλμ βάθος ice core από την Βορειοδυτική Γροιλανδία και έτοιμα, αντέχουν στην κατάψυξη τουλάχιστον 6 μήνες.

Για τον γιαννίκ είχε ειδική περιποίηση (μου έσβυσε κάτι κλησούλες και του χρωστούσα χάρη :inlove: ), ζύμωμα στο δασύτριχο και καλογυμνασμένο στήθος μου! :s_yes

Lidl και αηδίες... :rant: Ούτε απ' έξω δεν περνάμε! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Απ το lidl ετσι; :s_hang

Όχι ρε! Τα έφτιαξα εγώ, με αλεύρι καλαμποκιού ποικιλίας Κορωνέικο, αυγά πιγκουίνου της Παραγουάης, νερό από τη λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής (εξάλλου ΜΟΝΟ αυτό πίνουμε στο σπίτι), αλάτι από απολιθωμένα οστρακοειδή της Κάμβριου και μία τζούρα ρίγανη από το Νεπάλ, όπως βγαίνεις από Κατμαντού, στρίψε δεξιά, στο τρίτο περίπτερο! :rtfm:

Τα φτιάχνεις, τα βάζεις σε παγάκια από minimum 1,2χλμ βάθος ice core από την Βορειοδυτική Γροιλανδία και έτοιμα, αντέχουν στην κατάψυξη τουλάχιστον 6 μήνες.

Για τον γιαννίκ είχε ειδική περιποίηση (μου έσβυσε κάτι κλησούλες και του χρωστούσα χάρη :inlove: ), ζύμωμα στο δασύτριχο και καλογυμνασμένο στήθος μου! :s_yes

Lidl και αηδίες... :rant: Ούτε απ' έξω δεν περνάμε! :rtfm:

Μαρκο εχεις ρεντα! :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Σου εκανε καλο η χθεσινοβραδυνη δουλεια! :s_wink

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
#465725 Αστον μωρε Μαρκο...τι ξερει ;;;;;
Μαζι με τον αλλο τον φιλο του με το καπνιστηρι.... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
#465740 Έτσι που λες Κορσαιρ. :s_yes

2017:

Τορτιγιες, θυμιατηρια για ψήσιμο, σουπαμουπες μηχανές, πρΟΒατίνα.

2014:

Εικόνα
Που σι παλκαρ, καλά παου για να δου τουν Παναθναικο;;;

ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μου μάθατε και τορτιγιες. Η καρμπονάρα μου με τη μερεντα σας χάλασε το ζεν. :s_cry

ΨΟΦΟ. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#465741 Με μερεντα ΔΕΝ λέγεται καρμπονάρα, είναι κάτι άλλο που μοιάζει με καρμπονάρα με μελάνι σούπας αλά καρμπονάρα δεν είναι....

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimitrisB έγραψε:
markvag έγραψε:Lidl και αηδίες... :rant: Ούτε απ' έξω δεν περνάμε! :rtfm:

Suuuuuure! :s_tongue
:s_bye

:oops:

Μου τα φέρνει παραγγελία στο σπίτι... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#468371 Εντάξει το Sacher torte στα καλύτερα Konditorei τηςΒιεννης δε πιάνει μια εμπρός σε κάτι τέτοια γλυκά, μόλις το βάλεις στο στόμα . Το τονίζω γιατι αν μείνεις στο πως φαινοται στη βιτρίνα μένεις με λάθος εντυπώσεις
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#469140 Χθεσινοβραδινή έξοδος στο "Μπιφτεκάααατσι" , στο Χολαργό, στην κατηγορία "κοσμική ταβέρνα" με Κρητική κουζίνα => http://www.biftekaki.gr/index.php/%CE%B ... CE%B9.html
Ωραίος χώρος, πολύ καλό service και χωρίς καπνιστές.

Παρέθεσα τον κατάλογο, γιατί ότι κι αν πήραμε σε σαλάτες ορεκτικά και κυρίως, ήταν πολύ καλό, έως εξαιρετικό.
Δεν δοκιμάσαμε τίποτε σε γλυκό, διότι στο τέλος, ήμασταν ... "τίγκα". :lol:
Σαλάτα /2 άτομα, ορεκτικά αρκετα για όλους και απο ένα κυρίως πιάτο και κρασί λευκό-χύμα, έκαναν λογαριασμό στα 20€/άτομο.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για ποιοτικό-παρεΐστικο φαγοπότι! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimik
#469152 Πόσο μου λείπουν αυτές οι "ελληνικές" τιμές.

Χθες μετά από την δουλειά για φαγητό με την σύζυγο σε εστιατόριο με ψαρικά.

Ορεκτικά
1 μικρή χωριάτικη 6,5 ευρω
1 γαρίδες τηγανητές 8 ευρώ (πιατάκι)
1 χταπόδι μαγειρευτό 8 ευρώ (πιατάκι)
1 μελιτζανοσαλατα 3 ευρώ
Χούμους και φακορυζο κερασμένα από το μαγαζι

Κυρίως
1 γαριδομακαροναδα με queen γαρίδες 15 ευρω
1 "Μεσογειακή" με διαφορά ψαρικά 15 ευρω

Ποτό
1 μπουκάλι ροζέ Κυπερουντας 18,5 ευρώ
1 μπουκάλι νερό 2 ευρώ

Όλα φρεσκότατα και πεντανοστιμα βέβαια και η μία μακαρονάδα τελικά έμεινε και την πήραμε για βραδινό.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#469174 χτες είμασταν στο Gazarte σε γάμο...
Πολύ όμορφος χώρος ,στον 3ο όροφο , είχα χρόνια να πάω , πολύ όμορφα διακοσμημένος , ωραίος φωτισμός , τζαμαρία γύρω γύρω έβλεπες από ψηλά όλο το Γκάζι, το catering ήταν υ π ε ρ ο χ ο ... :eat: