Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
rx8_drifter έγραψε:Στο pin που κρατάει τα τακάκια θέλει καθόλου γράσσο;

Εικόνα

το 15 λεω.

εκει πάνω ακουμπάνε τα τακάκια, αν αυτό πιάσει σκουριά δεν θα μεινει κολημένο πάνω στον δίσκο;

Συνήθως έχουν αρκετή ελευθερία, αλλά ένα πέρασμα με το σμυριδόπανο και άλειμα με γράσο μόνο καλό κάνει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465339 Τα DS2500 πριν ζεσταθούν ακούγονται; Γιατί οι δίσκοι μου είναι χαρακτοί-τρυπητοί και αν ακούγονται πολύ, θα πέσει παντόφλα φοβάμαι...
:help:
Αν δεν ακούγονται, τα παραπάνω χρήματα δεν είναι τόσο αποτρεπτικά, είναι εγνωσμένης αξίας το συγκεκριμένο τακάκι.
:oops:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#465340 Ακουγονται
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε::dizzy:

Τι θα γίνει τώρα; :omg: :protest:

δεν μπορει να σου εγγυηθεί κανεις ότι θα ακούγονται.ή δεν θα ακούγονται.
αυτό συμβαινει με ΟΛΑ τα τακακια επιδοσεων.
Παιζει ρολο το παντρεμα με το δισκο.
Ποιον δισκο και με ποιο τακακι? κανεις δεν ξερει να σου πει και να παρει την ευθυνη ότι θα είναι παντα αθόρυβα.
Να εχεις υποψιν σου ότι τακακι που τα κανει όλα,δεν υπαρχει.
Εάν υπηρχε θα το ειχα βρει και θα το ειχα βαλει.
Αφου το οδηγαει η γυναικα,βαλε τα πρωτα που ησουν ευχαριστημένος,και όταν θα πιεζεις και θα ζεσταίνονται ,θα κανεις λιγο κρατει να κρυωνουν,και αντε παλι από την αρχη.
Εκτος εάν θελεις να κανεις την δοκιμη με καποιο καλο τακακι όπως το 2500,και ότι γινει.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#465358 Ένα κλίκ κάτω από το DS 2500 είναι το DS performance το οποίο είναι ένα κλίκ επάνω από το Premier που είναι σχετικά καλό, άπαντα της Ferodo.

Eπίσης 100% αθόρυβο το οποίο επανάρχεται γρήγορα είναι το thermoquite της ferodo αλλά το έχει καταργήσει σαν ferodo και το βγάζει σαν wagner που είναι εταιρία του ομίλου που ανήκει και η ferodo, και το έχει και σε καλές τιμές προφανώς για να μπεί στην αγορά, εκτός και αν βρεθεί σε στόκ με της Ferodo το όνομα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Τα DS2500 πριν ζεσταθούν ακούγονται; Γιατί οι δίσκοι μου είναι χαρακτοί-τρυπητοί και αν ακούγονται πολύ, θα πέσει παντόφλα φοβάμαι...
:help:
Αν δεν ακούγονται, τα παραπάνω χρήματα δεν είναι τόσο αποτρεπτικά, είναι εγνωσμένης αξίας το συγκεκριμένο τακάκι.
:oops:

ΔΕΝ ακούγονται.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε::dizzy:

Τι θα γίνει τώρα; :omg: :protest:

δεν μπορει να σου εγγυηθεί κανεις ότι θα ακούγονται.ή δεν θα ακούγονται.
αυτό συμβαινει με ΟΛΑ τα τακακια επιδοσεων.
Παιζει ρολο το παντρεμα με το δισκο.
Ποιον δισκο και με ποιο τακακι? κανεις δεν ξερει να σου πει και να παρει την ευθυνη ότι θα είναι παντα αθόρυβα.
Να εχεις υποψιν σου ότι τακακι που τα κανει όλα,δεν υπαρχει.
Εάν υπηρχε θα το ειχα βρει και θα το ειχα βαλει.
Αφου το οδηγαει η γυναικα,βαλε τα πρωτα που ησουν ευχαριστημένος,και όταν θα πιεζεις και θα ζεσταίνονται ,θα κανεις λιγο κρατει να κρυωνουν,και αντε παλι από την αρχη.
Εκτος εάν θελεις να κανεις την δοκιμη με καποιο καλο τακακι όπως το 2500,και ότι γινει.

Τα πρώτα που ήμουν ευχαριστημένος ήταν αυτά που έδινε η BMW original. Έχουν όμως 250€+ και δεν με ψήνουν! :help:
Τα δεύτερα ήταν τα Jurid, τα είχα πάρει φθηνά (70€) και ήταν μια χαρά, αντίστοιχα με τα πρώτα. Δεν τα βρίσκω όμως τα ίδια ακριβώς, οπότε πάπαλα... :s_mad
Τα τρίτα είναι τα Brembo, τα είχα πάρει φθηνά (55€), αλλά βγήκαν μάπα! :help:

Οπότε, είτε δοκιμάζω γύρω στο 100άρικο (+) τα Ferodo που έβαλα παραπάνω, είτε πάω στα DS2500 που είναι στα 180€ περίπου, με τον φόβο οι δίσκοι της Zimmermann μαζί με αυτά να κάνουν... συναυλία ή να μην πιάνουν καλά αν δεν ζεσταθούν.
Αν ήταν να το οδηγώ εγώ, θα έβαζα τα DS2500 που προτείνει ο Nikos! αβλεπί, αλλά τώρα έχει γίνει λίγο... complique η κατάστασις...
:whistlink: :tomato: :inlove:

21 quadra έγραψε:Ένα κλίκ κάτω από το DS 2500 είναι το DS performance το οποίο είναι ένα κλίκ επάνω από το Premier που είναι σχετικά καλό, άπαντα της Ferodo.

Eπίσης 100% αθόρυβο το οποίο επανάρχεται γρήγορα είναι το thermoquite της ferodo αλλά το έχει καταργήσει σαν ferodo και το βγάζει σαν wagner που είναι εταιρία του ομίλου που ανήκει και η ferodo, και το έχει και σε καλές τιμές προφανώς για να μπεί στην αγορά, εκτός και αν βρεθεί σε στόκ με της Ferodo το όνομα.

Αυτό εδώ ξέρουμε ποιο είναι από αυτά;
https://www.onparts.gr/bmw-1-coupe-e82- ... b4218.html
:s_dunno

Ευχαριστώ όλους πάντως! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#465367 Δεν είναι πάντα υπεύθυνη η πάστα, και εενοώ πάστε όχι μεταλλική, racing κλπ extreme πάστες, μιλάω για καθημερινές πάστες μέχρι και fast road.

Μπορεί να κουνιέται το τακάκι στι θήκη του, μπορεί να ακούγεται από την επαφή με τους πείρους, μπορεί να - χτυπάει - επάνω στο έμβολο από υψίσυχνο συντονισμό, μπορεί να είναι φαγωμένα και να παίζει το έμβολο στην θήκη του, μπορεί να έχουν φθορά οι ολισθαίνουσες και να συντονίζεται όλη η δαγκάνα, συνήθως όταν είναι συριγμοί από διάφορους συντονισμούς από φθορές ακούγονται στο ελαφρό φρένο και στο δυνατό φρενάρισμα δεν ακούγεται τίποτα, το DS 2500 άλλοτε ακούγεται και άλλοτε όχι, μετά από δυνατό φρενάρισμα που καθαρίζουν οι δίσκοι από τις αποκολλήσεις της πάστας που έχουν επικαθίσει σταματάει για ένα διάστημα, για αυτοκίνητο πόλης που οδηγείται και από γυναίκα δεν θα το πρότεινα εκτός και αν είναι ο sabine schmitz ή κάποια περίπου ανάλογη κυρία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε: το DS 2500 άλλοτε ακούγεται και άλλοτε όχι, μετά από δυνατό φρενάρισμα που καθαρίζουν οι δίσκοι από τις αποκολλήσεις της πάστας που έχουν επικαθίσει σταματάει για ένα διάστημα, για αυτοκίνητο πόλης που οδηγείται και από γυναίκα δεν θα το πρότεινα εκτός και αν είναι ο sabine schmitz ή κάποια περίπου ανάλογη κυρία. :lol:

αυτό ακριβως.

@Γρηγορης
εσυ θελεις να μην ζεστενεται,να μην κανει θορυβο,αλλα να είναι και φθηνο. :lol:
μην ψάχνεις τζαμπα,δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465384 Το φθηνό δεν είναι το κριτήριο τόσο... Είδα τι καλό βγήκε το φθηνό και είπα να πάρω κάτι καλύτερο! :lol:
Αλλά δεν θέλω να δημιουργήσω άλλα... προβλήματα, όχι να λύσουμε το θέμα με τα φρένα και ν' αποκτήσουμε γκρίνια για τον θόρυβο!
:inlove:
Βέβαια, η :inlove: μου κάθε άλλο παρά αργά οδηγάει, αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω... :lipsealed: :lipsealed:

Νομίζω πως είναι too much και θα φάω παντόφλα, ήδη η BMW μένει μέχρι να μπορέσω να της φορτώσω το Golf, γιατί αλλιώς... :lipsealed: :lipsealed:

Ξέρω, ξέρω, μου τα έλεγες εσύ αλλά εγώ δεν άκουγα... :vava: :tomato: