Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#464875 Υπάρχει και του Hyundai Kona που έχει και τετρακίνητη έκδοση.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#465152 Το JUKE ??? δεν???... το εχουμε ηδη 6 χρονια και 68000χλμ ουτε λαμπα!!! οπως λετε εδω μεσα... σαν μεγεθος ειναι βολικο στη πολη, και χωραει ανετα μεγαλα πραγματα... π.χ. στρωμα (διπλωμενο 1.6μ Χ 2.0μ και εκλεισε η πισω πορτα... μονο εγω οδηγησα βεβαια , ισως να χωραγε ενας ακομα πισω απο τον οδηγο... για μικρη διαδρομη πολης..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465168 Αφού την ενδιαφέρει η εμφάνιση, είναι μια χαρά επιλογή το 500Χ, τα υπόλοιπα σ'αυτά τα λεφτά είναι πολύ συνηθισμένα ή και βαρετά εμφανισιακά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#465300 Αν στροφάρει άνετα μέχρι τις 5000 στροφές και δεν κάνει θόρυβο στο ρελαντί όπως στο yaris , πετρέλαιο από μένα.
Χαλαρά έπαιρνα ντιζελάκι ξανά αύριο. Κάνα leon με τα 185 μουλάρια και τα 22 χιλιάρικα. :eat:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kostis20 έγραψε:Ti λέτε diesel ή Βενζίνη στο 500Χ? :hmmm:
Πόσα χιλιόμετρα κάνει;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#465311 10000 ,αλλά αν το αγοράσουμε θα το παίρνω και εγω να πηγαίνω μια φορά τη βδομαδα Λιβαδειά.Δηλαδή θα κάνει σίγουρα 800km το μήνα μόνο απο αυτό.
Επίσης ακούω διάφορα για τους multiair ενώ για τους mjet ακούω τα καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#465327 Αν είναι και το ταξιδάκι μέσα τότε diesel εννοείται. 1000 ευρώ διαφορά έχουν;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#465335 Άμα τα δίνουν στην ίδια τιμή δεν υπάρχει σύγκριση όμως. Είναι πολλά τα λεφτά του κόστους της βενζίνης (και καίει πολύ το συγκεκριμένο νομίζω)
Άβαταρ μέλους
By rocsta
kostis20 έγραψε:Επίσης ακούω διάφορα για τους multiair ενώ για τους mjet ακούω τα καλύτερα...

Θεωρητικά η τωρινή γενιά των multiair είναι πιο αξιόπιστη πάντως. Οι μονάδες της πρώτης γενιάς έβγαζαν προβλήματα (κόστος λίγο κάτω από χιλιάρικο).
Για τους Mjet, οι οποίοι είναι όντως αξιόπιστοι, να ξέρεις ότι όλοι οι μάστορες που φτιάχνουν FIAT προτείνουν αλλαγή καδένας κάθε 120.000 χλμ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
rocsta έγραψε:[όλοι οι μάστορες που φτιάχνουν FIAT προτείνουν αλλαγή καδένας κάθε 120.000 χλμ

κλέφτες θα γίνουν ; oh wait και αυτό κλεψά μου φαίνεται :help:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#465353 Εσύ που ξέρεις καλύτερα μπορείς να το αφήσεις να τα καρφώσει όλα και να διαλύσει. Νο γουοριζ.

Sent >