Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Γιάννη τι λάστιχα φοράει?

Bridgestone Potenza S001 225/40/18 92Y

Καλόοοο :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#465171 Αν είχαμε φώτο από τα sticker του FR και του Cupra, θα μπορούσαμε να δούμε αν είναι ίδια τα αμορτισέρια, γιατί έχω μία υποψία ότι είναι ίδια εφόσον μιλάμε για συμβατική ανάρτηση. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Αν είχαμε φώτο από τα sticker του FR και του Cupra, θα μπορούσαμε να δούμε αν είναι ίδια τα αμορτισέρια, γιατί έχω μία υποψία ότι είναι ίδια εφόσον μιλάμε για συμβατική ανάρτηση. :hmmm:

Του Cupra είναι DCC, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#465182 Ναι ρε, γι΄ αυτό έγραψα για συμβατική ανάρτηση. Δεν ήταν πάντα στανταρ η DCC στο Cupra. Νομίζω από το 280 και μετά έγινε στάνταρ και δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις αγορές.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Ναι ρε, γι΄ αυτό έγραψα για συμβατική ανάρτηση. Δεν ήταν πάντα στανταρ η DCC στο Cupra. Νομίζω από το 280 και μετά έγινε στάνταρ και δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις αγορές.

E ναι, στην έκδοση που έχει και ο αδερφός μου, προ φου-λου.

Υπήρχε κι άλλη πιο πριν? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#465191 Ναι με 265 ξεκίνησε το Cupra.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Ναι με 265 ξεκίνησε το Cupra.

Α οκ δε το ήξερα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:-Αμορτισέρ Sachs made in Germany

:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#465308 Τώρα θα σου πει τις πετάς και βάζεις όλινς. :rtfm: :rtfm:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Τώρα θα σου πει τις πετάς και βάζεις όλινς. :rtfm: :rtfm:

Πέρασα από αυτό το στάδιο.
Τώρα δεν πειράζω τίποτα.

Μόνο να στρώσω περιμένω για να ακούσω καλύτερα τον κινητήρα και να του βάλω ένα K&N στην εισαγωγή αν είναι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:

Τώρα δεν πειράζω τίποτα.

Μόνο να στρώσω περιμένω για να ακούσω καλύτερα τον κινητήρα και να του βάλω ένα K&N στην εισαγωγή αν είναι.

Και έτσι πρέπει. Είπαμε, σίγουρα δεν είναι άσχετοι οι μηχανικοί που εξέλιξαν το μοντέλο γιατί πάντα σε κάθε βελτίωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Τώρα δεν πειράζω τίποτα.

Και έτσι πρέπει. Είπαμε, σίγουρα δεν είναι άσχετοι οι μηχανικοί που εξέλιξαν το μοντέλο γιατί πάντα σε κάθε βελτίωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. :iconcool:

Συμφωνα παντα με τις οικονομιες που προσταζουν οι λογιστες.
Δεν ξερω τι κανει μια Ohlins σε ενα αμαξι, σε μια μοτοσυκλετα παντως δεν την κανει πιο σκληρη απαραιτητα. Σε ενα sports tourer η adventure μηχανακι δεν εχεις κανενα λογο να το σκληρύνεις.
Απλα την μεταμορφωνει σε κατι που δεν ηξερες οτι γινεται! :inlove:

Οπως βαζεις καλυτερο τακακι, καλυτερα δισκοφρενα η καλυτερο φιλτρο αερα, ετσι βαζεις και καλυτερη αναρτηση.