drdino έγραψε:vagmag έγραψε:στα θετικά οτι αν απενεργοποιήσεις το start stop , δεν χρειάζεται να πατάς κάθε φορά που βάζεις μπροστά ... το κρατά απενεργοποιημενο
Έπεσε πείραγμα προφανώς
Νομοθεσία;
drdino έγραψε:vagmag έγραψε:στα θετικά οτι αν απενεργοποιήσεις το start stop , δεν χρειάζεται να πατάς κάθε φορά που βάζεις μπροστά ... το κρατά απενεργοποιημενο
Έπεσε πείραγμα προφανώς
markvag έγραψε:vagmag έγραψε: μήπως αντικαταστήσω το Citroen της γυνακας μου με ενα τέτοιο αλλα πλέον που εργάζεται με 120 χιλιόμετρα ημερησίως .... μάλλον φυλακή θα πάμε χαχαχαχα
Κ παλι να το χαίρεσαι
Evo X ως αντικαταστάτης του Πικάσσο για τη γυναίκα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτός αν έχεις πλάνο...
"Αγάπη μου, πολύ θόρυβο κάνει τελικά το μιτσουμπίσι... Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ, να το πάρω εγώ από εσένα, μην σε ταλαιπωρεί άδικα;;; Μην το πουλήσουμε τζάμπα και πάνε χαμένα τόσα λεφτά..."![]()
REALZEUS έγραψε:sknipper έγραψε:και να είχα δεν το ευχαριστιέσαι σε δημόσιο δρόμο όπως Ελλάδα
Έχει κάτι ερημικές δρομάρες στας εξοχάς εκεί...
markvag έγραψε:Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ
Δεν αφήνεις μια Μ5!
αλλα με τα καύσιμα του Μ5 θα μπορούσαμε μα πάρουμε ελικόπτερο
Nikos! έγραψε:Πότε πήρες 911 ρε θεούλη?
< >
Την είχε βάλει στις φωτο του αυτοκινήτου μας κάποια στιγμή.
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:Πότε πήρες 911 ρε θεούλη?
< >
997 και νομίζω και S μάλιστα.Την είχε βάλει στις φωτο του αυτοκινήτου μας κάποια στιγμή.
Scotch έγραψε:Το i3 δεν περπάτησε τελικά ε; Γνωρίζουμε αν τρέχει καμιά ενδιαφέρουσα προσφορά τελευταία;
< >
Scotch έγραψε:Πράγματι, το συγκεκριμένο δε δείχνει τόσο "ευκαιρία". Αυτό μοιάζει κάπως πιο δελεαστικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ όμως).
(ή το συμπεραίνεις από τη χρονολογία;)
), θα πιάνει 25.000 €;
Dimsabas έγραψε:Up στα 20 χιλιάρικα, καινούριο. Θεωρητικά, η αυτονομία του είναι οριακή για αυτό που θέλετε. Μήπως να το έπαιρνες για δοκιμή, να κάνεις ακριβώς την ημερήσια διαδρομή που θέλεις; Θυμάμαι βέβαια ότι στο είχα προτείνει και παλιότερα και δεν προχώρησε.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]