Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#464806 τα νυχάδικα να ξέρεις ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ, πίστεψέ με ακόμα περισσότερο από σουβλατζίδικα και καφέ

έχει τρελό ψωμί αυτή η δουλειά και ακόμα και σε πιο "λαϊκες" γειτονιές δίνουν πόνο, τα νύχια θα φτιαχτούν τουλάχιστον μια φορά το μήνα και βάλε και πόσες ακόμα το κάνουν φουλ μαύρο σε δικό τους χώρο ή πάνε σε σπίτια, τους περισσότερους μισθωτούς τους τελειώνουν οι νυχούδες
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#464818 Φίλη μου κομμώτρια έβγαζε περίπου 1.5 με 2 χιλιάρικα πάντως.
Ας μην πω πόσα δήλωνε.
Σχεδόν όλες της έλεγαν να μάθει να τους φτιάχνει και τα νύχια. Μιλάω εν τω μεταξύ για γενικά φτωχή περιοχή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε:Ανάπτυξη όση θέλεις, στη γειτονιά μου είναι 3 νυχάδικα και αυτές τις ημέρες φτιάχνουν το 4ο, διαφορετικοί ιδιοκτήτες όχι αλυσίδα, απορώ πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι με ενοίκια σε κεντρικό δρόμο, η απελπισία και η μη ψύχραιμη σκέψη συνεχίζει να σπρώχνει τους ανθρώπους σε απέλπιδες προσπάθειες εξαντλώντας ότι τους έχει απομείνει και μάλλον δανειζόμενοι από γονείς, συγγενείς, φίλους, εκτός και αν παίζει άλλο σκηνικό με ξέπλυμα κλπ, 'οπως και να έχει η άλλη λέξη αυτής της - ανάπτυξης - είναι κατάντια. :(

Το είπες μόνος σου, τι σε παραξενεύει;;; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#464830 αρχίζω και παίζω με την ιδέα να "καταργήσω" το φιέστα, αρχίζω και δε βγαίνω οικονομικά.

Μία η σπασμένη βάση μηχανης, μια τα αμορτισέρ, μία το ασταθές ρελαντί που έχω εδώ και μέρες... Αν μου κάνουν διάγνωση οτι θέλει πάλι κανα μισό μηνιάτικο να σιάξει, τα 690 μου φαίνονται πολλά...

Και αυτό δε μ'αρέσει, αλλά υγεία!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#464833 Ξιμ πολλα τα χλμ που εχεις κανει,μηπως πρεπει να δρομολογήσεις, σιγουλια σιγουλια, την αντικατασταση του?
ξερω δεν είναι ευκολο,αλλα δεν είναι και ευκολο να χωνεις χρηματα σε συχνη βαση, σε ένα αυτοκινητο που μπορει να ζητησει τα παντα μετα από 400κ χλμ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#464839 Σωστοί όλοι. Πιο πολύ με σκότωσε το χρονικό της στιγμής. Βάλτε 2 ασφαλειες το νοέμβρη, τα ενφια κ τα τέλη, τώρα αυτό... βάζω σκέψεις... Γυναίκα δε δουλεύει επισης, τα έξοδα ολο αυξάνονται.

Δευτέρα θα δω τι είναι.

Δεν ειμαι σε θεση για νεο αμάξι , ουτε καν μτχ. Γλυκοκοιτάζω το παντάκι του μπαμπά με ούτε 25000χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από JimClark και 16 Δεκ 2017, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:τα νυχάδικα να ξέρεις ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ, πίστεψέ με ακόμα περισσότερο από σουβλατζίδικα και καφέ

έχει τρελό ψωμί αυτή η δουλειά και ακόμα και σε πιο "λαϊκες" γειτονιές δίνουν πόνο, τα νύχια θα φτιαχτούν τουλάχιστον μια φορά το μήνα και βάλε και πόσες ακόμα το κάνουν φουλ μαύρο σε δικό τους χώρο ή πάνε σε σπίτια, τους περισσότερους μισθωτούς τους τελειώνουν οι νυχούδες

Σε εποχής ύφεσης ο καλλωπισμός πάντα κέρδιζε μερίδιο.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimitrisB έγραψε:Μου αρέσει που απόψε είμαστε καλεσμένοι σε Χmas party σε σπίτι φίλων , που γνώριζα απο παιδιά. :yahoo:
Γειτονόπουλα αλλά και συμμαθητές-τριες, που όμως έφυγαν απ΄την περιοχή.
Μετά απο μία καλοκαιρινή απόπειρα , όπου κατάφερα να μαζέψω 3 (1 άρρεν - 2 θηλυκά) και να περάοσυμε μιά όμορφη βραδιά, σήμερα η 1 φίλη-οικοδέσποινα κατάφερε και μάζεψε 5 (τα 3 θηλυκά :innocent: )
Αντε να δούμε τι θα "αντικρύσουμε", ως μεσήλικες πλέον !!! :iconcool:
Με κάποιους-ες εξ αυτών, εχουμε να ξαναβρεθούμε απ το 1985, ούτε καν συζύγους ξέρω!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ...ΠΟΛΥ! :metalo:
Συζητήσεις-αναμνήσεις απο ιστορίες της περιόδου 1970-1984 .
Αν και οι 2 ήταν χωρισμένοι-ες (γμτ, μεγάλο ποσοστό :( ), είδα πρόσωπα γνώριμα , αλλά δυστυχώς "κουρασμένα". Και όχι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω δυσκολιών που φέρνει η ζωή, απρόβλεπτα συνήθως.
Αναπολώντας τα παλιά και συζητώντας, εντυπωσιάστηκα απο "παρατήρηση-σχόλιο" μιάς φίλης :
<< Θυμάμαι το Δημήτρη για τα ALL STAR που φόραγε, δερμάτινα μποτάκια αλλά και πάνινα, όταν δεν υπήρχαν καν στην Ελλάδα.>>
Απίστευτο τι προσέχουν οι "κοπελιές" ==> σωτήριον έτος 1976, ηλικία 14 ετών. :oops:
Ας είναι καλά συγγενείς Ελληνοαμερικάνοι, που μου τα είχαν φέρει απο U.S. :lol:

Tο διαλύσαμε στις 2 το πρωί με την υπόσχεση να ξαναγίνει μάζωξη , αφού ακόμα και η σύζυγος που ήξερε μόνο 3-4 πρόσωπα, πέρασε αξέχαστα.
:yahoo:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#466096 Μ' αρέσει που (μάλλον) με έπιασε το αυτοκινητιστικο μου mid life crisis!
Μ' αρέσει που τον τελευταίο καιρό είδα ωραία (και κάποια ονειρεμένα) αυτοκίνητα. Cayman, Fiat Spider, Mito και Giulietta QV, Leon Fr, Pulsar 190αρι, 2αρα και 4αρα Coupe και Cabrio, νέα Octavia RS, S1 και A3 sedan, CLA και Α class AMG κλπ.
Δεν μ' αρέσει που ενώ έβλεπα τα παραπάνω, έμπαινα και περιεργαζομουν τα υπερυψωμενα αδέρφια και ξαδερφια τους ... Macan, Stelvio, 500x, X3 και X4, QQ, Q2 και Q3, GLA, Kodiaq, Arona κλπ.
Μ' αρέσει που τα τωρινα αυτοκίνητα της αγοράς είναι φουλ φορτωμένα με τεχνολογία. Τεράστιο το άλμα από το QQ μου του 2010 με τον διζωνικο klima και τα αυτόματα φώτα...
Δεν μ ' αρέσει που οι BMW και Audi έχουν παράλογους τιμοκαταλογους. Άκου 418 Gran Coupe με 136 ουαου άλογα να κοστίζει περίπου 50+ χιλιάδες ευρώ...
Δεν μ' αρέσει που ειδα πολλά και διάφορα και διαφορετικά και μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο (κόλλησα ιδίως στην CLA και στην Χ4) στο ποιο θα ήθελα για επόμενο αυτοκίνητο μου και μάλλον δύσκολα "ξεκολλαω" από τα υπερυψωμενα!