Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Nettos έγραψε:Στην :inlove: αρερε το huawei mate 10 lite. 《https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=147328》
Μπαίνουμε ή υπάρχει κάτι πολύ πιο αξιόλογο σε αυτό το budget;
Το έχει η σύζυγος πετάει. Λίγο προσοχή με τη θήκη γιατί η κάμερα πίσω προεξέχει . Σε εμάς πάντως τα κριτήρια της ήταν απλά αισθητικά. Την καλύπτει πλήρως δηλαδή σε αυτά που θέλει να κάνει. Να σκεφτείς είχε lg g3... Οπότε αυτό της φαίνεται πύραυλος

< Note >
Άβαταρ μέλους
By corsair
Giuseppe Busso έγραψε:Αισθάνομαι ντροπή.

Το Sony XZ Premium, τσόντιασε την κάμερα του Samsung Galaxy S8+. :lipsealed:

Το καλυτερο review που διαβασα για την φωτογραφικη του Sony, την περιεγραφε ως UNDERwhelming. Ειχε απλά καλά ρυθμισμένο auto mode και το gimmick των 960fps super slomo. Δεν ειδα πουθενα να αναφέρεται κάποια υπεροχή... ειδικά δε οταν τα πράγματα σκοτεινιάζουν η διαφορά μεγαλώνει.

Θα ελεγα να σταματησεις να ντρέπεσαι... Αλλωστε αμα η Sony ειχε κάνει κάτι σωστά, αυτό θα ηταν ειδηση απο μονο του.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
corsair έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Και πώς θα αποφεύγεται το κατά λάθος πάτημα;

Λέτε να το κάνουν double tap (που είναι καν το πιο γαμάτο βασικά) αλλά να σου διαβάζει και το δάχτυλο παράλληλα;

Λογικα πρωτα θα ανοιγει η οθονη για να σου δειξει το placement που βαζεις το δάχτυλο. Double tap εχουν ηδη.

ε τι σημασία έχει τότε αν είναι σε συγκεκριμένο σημείο, αυτό το έχουμε ήδη

αν μπει οθόνη να διαβάζει από παντού και να διαβάζει καθώς κάνεις double tap

αλλιώς αν ανοίγεις πρώτα την οθόνη και μετά σου λέει πάτα κι εδώ είναι πιο αργό και από τη φάτσα της apple
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:ε τι σημασία έχει τότε αν είναι σε συγκεκριμένο σημείο, αυτό το έχουμε ήδη

αλλιώς αν ανοίγεις πρώτα την οθόνη και μετά σου λέει πάτα κι εδώ είναι πιο αργό και από τη φάτσα της apple

:dizzy:
Εισαι 100 χρονια μπροστα, οκ... για την ωρα παλευουμε να το βαλουμε κατω απο την οθονη, πραγμα που δεν υπαρχει αυτη την στιγμή και που θα ναι μεγάλη ιστορια αμα γινει σωστα.
H ταχυτητα ειναι one thing... το σωστο placement is another thing... και πισω δεν ειναι που να χτυπατε τoν κωλο σας κάτω.

Τώρα, μπες πισω στο stasis chamber και βάλε timer to awaken 99 years :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#464697 Btw το face ID της Apple στο iPhoneΧ είναι σε άλλο επίπεδο από οποιοδήποτε άλλο κλείδωμα υπάρχει στην αγορά.
Για άλλη μια φορά, τους έστειλε για βρούβες η Μηλοεταιρία. :iconcool:

Η προηγούμενη ήταν με το δακτυλικό στο iPhone 5S.

Πίσω το δακτυλικό δεν παλεύεται. Είχα το S8 των 5.8 ιντσών που είναι μια μπουκίτσα στο χέρι, έχω το S8 Plus που είναι γίγαντας, έχω ταυτόχρονα και το Huawei Honor 6x. Τα μεν δύο πρώτα το έχουν πίσω και άκρη, δηλαδή στο σημείο που έχει φάει κράξιμο η Sam, αν και εγώ το βρίσκω οκ, το δε Honor το έχει κεντρικά της πλάτης. Κανένα από τα δύο δεν με έχει βολέψει όπως στο OnePlus 3T που είχα. Κανένα.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμη στο Mate 10 Pro. Δεν έχει να μου προσφέρει καμία καινούρια εμπειρία χρήσης ξεκλειδώματος.
Και θα χάσω και το iris scanner των S8 τουλάχιστον.

Ξαναλέω, επειδή το Χ το πήρε ο αδερφός μου και κάναμε δοκιμές, το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο ξεκλειδώματος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#464703 στα s8 είναι σε τελείως λάθος σημείο ο αισθητήρας, έκαναν τεράστια βλακεία

το face id δεν μου φάνηκε πιο γρήγορη λύση από το αποτύπωμα πάντως.. ας το έδιναν ως επιπλέον επιλογή στο X όχι την μοναδική
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
corsair έγραψε:
QsisVTS έγραψε:ε τι σημασία έχει τότε αν είναι σε συγκεκριμένο σημείο, αυτό το έχουμε ήδη

:dizzy:
Εισαι 100 χρονια μπροστα, οκ... για την ωρα παλευουμε να το βαλουμε κατω απο την οθονη, πραγμα που δεν υπαρχει αυτη την στιγμή και που θα ναι μεγάλη ιστορια αμα γινει σωστα.
H ταχυτητα ειναι one thing... το σωστο placement is another thing... και πισω δεν ειναι που να χτυπατε τoν κωλο σας κάτω.

Τώρα, μπες πισω στο stasis chamber και βάλε timer to awaken 99 years :s_laughat

οκ το σκέφτηκα πιο μπροστά γιατί και να έχει σε όλη την οθόνη αισθητήρα αποτυπώματος ίσως είναι υπερβολικό αλλά και να διαβάσει τόσο γρήγορα τα δυο tap

αλλά δεν νομίζω ότι θέλει και 100 χρόνια, είναι θέμα μερικών ετών αφού μπει στην οθόνη να το εκτελέσει κάποιος ΣΩΣΤΑ, γιατί αυτό που λέω είναι το πιο σωστό και αποτελεσματικό και γρήγορο ξεκλείδωμα για όλες τις περιπτώσεις (γιατί σε κάποιες ξεχωριστές υποπεριπτώσεις οι σημερινές λύσεις είναι πιο γρήγορες)
Άβαταρ μέλους
By vasilis

δώσε ρε συ λινκ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
QsisVTS έγραψε:στα s8 είναι σε τελείως λάθος σημείο ο αισθητήρας, έκαναν τεράστια βλακεία

το face id δεν μου φάνηκε πιο γρήγορη λύση από το αποτύπωμα πάντως.. ας το έδιναν ως επιπλέον επιλογή στο X όχι την μοναδική

Γιώργο η λύση του finger scanner στην πλάτη είναι λάθος εξ αρχής.
Μόνο και μόνο που πρέπει να ανασηκώσεις τη συσκευή ενώ είναι ακουμπησμένη κάπου όπως τραπέζι, κρεβάτι κλπ, είναι φάουλ.
Η Apple το ήξερε αυτό. Το ήξερε και η Samsung η οποία είναι αιώνες μπροστά από τις υπόλοιπες εταιριούλες με android.

Ποια είναι η διαφορά. Ότι για άλλη μια φορά η Apple κάνει κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί.
Δείχνει το δρόμο διά της αφαιρετικής μεθόδου και όλοι οι άλλοι ακολουθούν.
Βασικά είναι λες και περιμένουν την αφορμή να το κάνει η Apple και έπειτα να ακολουθήσαν σιωπηρά. Κάτι σαν κοινό μυστικό.

Ποιο είναι το μέλλον; Να φύγουν από την πλάτη τα δαχτυλικά, τα οποία ενίοτε λερώνουν και τις κάμερες.
Ποιο είναι το παρόν και μέλλον; Τα bezeless κινητά. Πάει η επιλογή να είναι μπροστά.
Ή λοιπόν βγάζεις κάτι σαν iris scanner ---->δουλεύει αργά και θέλει σωστή γωνία
Ή βγάζεις το Face ID αλα Apple ----> γαμεί :iconcool:

Μπράβο στην Apple πάντως.

Το δαχτυλικό της Synaptics είναι τέλεια ιδέα. Να δούμε πως θα δουλεύει στην πράξη και τι θα γίνεται στην περίπτωση που η οθόνη αποκτήσει αμυχές σε εκείνο το σημείο.
Πιστεύω δε ότι η Samsung θα είναι η 1η εταιρία που θα το έχει και μάλιστα στο S9. :iconcool:

vasilis έγραψε:

δώσε ρε συ λινκ :inlove:

Με του Nikos το κινητό φωτογραφίζαμε φαγητά σε τραπέζι, με φλας και άνευ, υπό ίδιες γωνίες σε auto ρυθμίσεις και ήταν παντού καλύτερες οι φωτογραφίες και με καλύτερα χρώματα. :dizzy:
Πραγματική έκπληξη. Και είμαι φαν των Samsung κινητών αλλά η αλήθεια να λέγεται.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Giuseppe Busso έγραψε:Με του Nikos το κινητό φωτογραφίζαμε φαγητά σε τραπέζι, με φλας και άνευ, υπό ίδιες γωνίες σε auto ρυθμίσεις και ήταν παντού καλύτερες οι φωτογραφίες και με καλύτερα χρώματα. :dizzy:
Πραγματική έκπληξη. Και είμαι φαν των Samsung κινητών αλλά η αλήθεια να λέγεται.

σαν τις γκόμενες ρε πστ μου :thumbsdown: :s_no

λοιπόν, η κάμερα των sony στο αυτόματο (superior auto) σπέρνει :rtfm:
μόλις πιάσει το βραδάκι όμως γειασας :s_bye
Άβαταρ μέλους
By drdino
#464716 Fyi, το tapatalk τις σκίζει τις φωτογραφίες στην συμπίεση οπότε αν θέλετε να δείξετε πχιότητα καλύτερα ένα photo site...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#464721 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Σε όσα κινητά έχουν fingerprint scanner η αφύπνιση της συσκευής γίνεται μόνο με αυτό ή μπορεί να γίνει και με το κλασικό κουμπάκι όπως σε όλα τα άλλα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#464725 Μπουσσε σε μια σελιδα, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΩ CORSAIR :adminpower: :adminpower: :adminpower: , μαγαρισες το τοπικο με λεξεις Sony και Iφον X. :x :x :x :x

Εικόνα

Ο Κιουσης ας λεει οτι θελει, ξερει ταε κβο ντο. :inlove: