- 16 Δεκ 2017, 04:01
Μιας και σώζεται το βίντεο, να γράψω 2-3 πραγματάκια.
Ε, σαν παιδιά και εμείς είπαμε να κάνουμε μια μίνι συνάντηση/βόλτα με Busso, . (Κ) και τον αδερφό μου με το Cupra.
Φτάνουμε vive mare πρώτοι εγώ με . ε και λέμε αφού αργούν οι υπόλοιποι, πάμε μια βόλτα μέχρι Ribbas και πίσω.
Λάστιχα ζεστάναμε περίπου προς το τέλος της πρώτης βόλτας, πριν μπεις Βάρκιζα...ε και στην επιστροφή, φανερά ξεψαρωμένος εγώ, με περισσότερη εμπιστοσύνη σε λάστιχο και αυτοκίνητο πίεσα περισσότερο και πραγματικά το χάρηκα. Τι κλειστά, τι ανοιχτά...ευθεία τα κάνει όλα.
Μοναδικό σχόλιο, το SST στο κατέβασμα θέλει να το βρεις...δηλαδή να το περιμένεις να πάρει τη σχέση (για κλάσματα μιλάμε) και μετά να πατήσεις γιατί η ταχύτητα που ανεβάζει δεν είναι η ίδια με αυτή που κατεβάζει. Θέλει λίγο να το βρεις, δεν είναι δύσκολο.
Επίσης στο S-Sport είναι άλλο αυτοκίνητο από το Sport. Μου φαίνεται ότι κάτι κάνει και στο μοτέρ, σα να έχει καλύτερη απόκριση, δε ξέρω.
Στην επιστροφή νομίζω πήγαμε καλύτερα από πριν και χάρηκα που είχα ήδη αρχίσει να το βρίσκω ακόμα περισσότερο.
Πάμε πίσω vive mare και περιμένουμε τους υπόλοιπους, οι οποίοι αφού οι καημένοι φάγανε από μια ώρα στο δρόμο, βρεθήκαμε τελικά. Είπανε εκεί οι Leonisti τα δικά τους και μετά πήγαμε τη βόλτα μας.
Πρώτη βόλτα με Γιάννη στο evo και . στο Cupra, Ribbas και πίσω και μετά αλλάξαμε.
Ε σε αυτό το σκέλος, ειδικά με το . τη δεύτερη φορά, νομίζω το βρήκα καλύτερα από όλες τις άλλες φορές. Ένιωσα καλύτερα το πλαίσιο και τα πατήματά του και κυριότερο ένιωσα καλύτερα τα διαφορικά (βοήθησε το διάβασμα που έχω ρίξει και τα βίντεο που έχω δει) κι έτσι του πήρα τον αέρα, νομίζω.
Πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στα φρένα (σόρι,
φρενάρες) και λάστιχα*, γκάζι εκεί που πρέπει, λίγο πριν τη κορυφή ώστε να έχει κλειδώσει το κεντρικό διαφορικό και μετά με το πόδι κάτω, απλά θα σε εκτοξεύσει μέχρι την έξοδο. Τα διαφορικά κάνουν όλα τα άλλα.
Εντάξει, μαγικός ο τρόπος που στρίβει και το *λάστιχο είναι ΛΑ ΣΤΙ ΧΑ ΡΑ. Τέλος! Μπράβο ρε ποπ! Γ@μhσ3ς!
Τώρα οι άλλοι, θα πούνε πως τους φάνηκε...νομίζω ο Γιάννης επειδή είχε καιρό να το κάνει φοβήθηκε λίγο.
Είχαμε και ένα σκηνικό εκεί με ένα IS200 να σκάνε οι σχάστρες, να φυσάει και να ξεφυσάει σαν δράκος να ανοίγει στην ευθεία...ε και το Cupra να τον περνάει από την εξωτερική στο πάνω πέταλο.
Κάναμε και ένα ανοιγματάκι με το Cupra, μαζί πηγαίναμε αλλά στο τέλος άρχιζε να μαζεύει.
Ε στο τέλος φάγαμε και τα μπιφτέκια μας στη Γλυφάδα.
Ωραία ήταν πάλι...