Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#464187 nass μπράβο!
Τρομερή επιλογή το αυτοκίνητο.
Εγώ 2 συμβουλές θα σου δώσω:
- Ηλιοροφή με τα 1000 (και για τα παιδιά...)
- Μην παρεις κατάμαυρο εσωτερικό σε αυτή την Porsche.

Υ.Γ να έρθει και η KTM , να γίνει της τιναγμένης μπάνκας!! :metalo: :metalo: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#464190 Καλές ταξιδαρες με τα πιτσιρίκια, θα ευχαριστηθούν ταξίδια με το υπερυψωμένο

Είναι σήμα κατατεθέν στα ντουκατια η δυσκολία να βρεις νεκρά όταν είναι κρύα, αλλιώς τι σκατα ψυχή θα είχαν ; :x

Το multi1200 είναι άλλου, όπως άλλου είναι και το κατεμ σε με βάση το σφιχτό σου μπατζετ :shifty: και ξέρουμε πως το τηρείς :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#464207 Καλοτάξιδο Nass!!
Ηλιοροφή +1, και ας είναι ψιλορίσκο... η εγγύηση βοηθά την κατάσταση.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#464210 Μεγεια nass!Το λες και τέλειο!
Καφέ δέρμα έχω εγώ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή .Δε λερώνουν όπως τα μπεζ ,αλλά δε σκοτεινιάζουν το εσωτερικό και δίνουν πολυτέλεια.Η porsche έχει ένα καφέ χρώμα για όλα τα πλαστικά ,και για το ταμπλώ,που επίσης ειναι φανταστικό.
Ηλιοροφή προτείνω και εγώ.Καλη ιδέα είναι να παραγγείλεις και την προετοιμασία κοτσαδορου!

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#464213 Ένα είναι το δίκυκλο ΒΜW 1000xr, τι ΚΤΜ και ντουλάπια να βασανίζεσαι, BMW βάζεις μερικά μπεκ-πολλαπλασιαστές στην τσέπη πατάς μίζα και απογειώνεσαι. :rtfm:

είναι και μόνο 1000cc

σκέψου τώρα dream garage το μπλε Macan και δίπλα αυτό :inlove: :inlove: :inlove:

Εικόνα

περιμένω test drive :oops:
Άβαταρ μέλους
By nass
#464216 Βλέπω ενθουσιώδη υποδοχή :yahoo: :metalo: :lol: σας ευχαριστώ όλους :s_cool

Για το καφέ δέρμα, καλή ιδέα μεν, και μένα μου αρέσει αλλά είναι από αυτά που έλεγε ο pik. "ό,τι πάρεις 3 άστο κάτω αυτό κάνει 6" :adminpower: διότι πάει αποκλειστικά με το "φουλ δερμάτινο σαλόνι" που κάνει ... 6 :s_omg Να κάνω υπέρβαση budget για το S ή κάποια οδηγικά ενδιαφέροντα κόλπα, ναι, να δώσω άλλες 3 χιλιάδες για φουλ δερμάτινο σαλόνι :s_no

Ιδού πάντως τα 2 options σε δίχρωμο συνδυασμό με μαύρο ταμπλό το πάνω και με agate gray το κάτω)

Εικόνα

(€5982)

Εικόνα

(€2941)

Σε καμία περίπτωση πάντως μαύρο εξωτερικό, δεν αγοράζω μαύρο ή άσπρο αυτοκίνητο, και σίγουρα όχι μαύρο εσωτερικό.
Υπόψην ότι το agate gray που είχα βάλει ως πρώτη επιλογή, δεν είναι ακριβώς "ποντικί" ή "φρεγατί" :lol: έχει μια καφέ χροιά όταν φωτίζεται και γενικά είναι σούπερ κλασσικό χρώμα σε Porsche από 911 ως Macan.

Υπάρχουν διάφορα ανοικτά ζητήματα πχ. διαβάζω παντού οτι τα σπορ καθίσματα παραείναι στενά :hmmm: (και επιπλέον είχα καταλάβει λάθος, δεν είναι από μόνα τους δερμάτινα χωρίς "πακέτο δέρματος" ή "φουλ δερμάτινο σαλόνι") και έχω και μια συνάντηση για οριστικοποίηση της έκπτωσης, όπως και να 'χει ελπίζω την άλλη εβδομάδα να βάλω παραγγελία (και μετά από αυτό όμως μπορεί να αλλάξει το configuration μέχρι κάποια ημερομηνία κανά μήνα πριν την παραγωγή του αυτοκινήτου).

@rx8_drifter
Καλό :s_thumbsup Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται πετυχημένο engineering project διότι είμαστε overbudget. Ωστόσο αν το δεις καλύτερα, στο design review κάναμε challenge τα αρχικά user requirements με αποτέλεσμα καλύτερη τελικά ικανοποίηση του πελάτη :s_yes (και έγινε και ένα συγκεκριμένο upsell ώστε να είναι χαρούμενος και ο account manager :s_roses )

@dimik, @Νίκος Παππάς κτλ.
Παιδιά για μηχανή με χρήση 90% πόλη μιλάμε, και το ΚΤΜ τρελλή υπερβολή είναι, απλά είναι τόσο καλό :inlove: βασικά το V-Strom είναι άριστο για αυτό το φάκελλο χρήσης :rtfm: τι Multi 1200 και 4κύλινδρα 1000άρια με 160+ άλογα μου λέτε :protest:
(Και δε θεωρώ ότι έχω και τα χέρια να τα πάω :oops: )

@Νικο Παππά
Νόμιζα ότι είναι Κάθε Τρίτη :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#464223 Μάυρο ΤΖΙΠ και μάλιστα Πόρσε στην Ελλάδα του 2017, μόνο αν είσαι ο Σέρβος που τον πιάσανε με 500kg κοκόρια. To μέσα καφέ πάντως είναι πολύ ωραίο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
διότι πάει αποκλειστικά με το "φουλ δερμάτινο σαλόνι" που κάνει ... 6

Πούστηδοι. :thumbsdown:

Γαμάει νονδελες.

Για το εξωτερικό χρώμα θα σου έλεγα όχι σε κάτι ανοιχτόχρωμο.
Το μαύρο μου φαίνεται πολύ κλασσικό, γι αυτό είπα ανθρακί.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#464239 Τελικά έκανες την υπέρβαση!!! Εντάξει +2 κύλινδροι είναι αλλιώς :inlove: + λιγότεροι συμβιβασμοί για την απώλεια του EVO. Είχα προτείνει το σενάριο Volvo από συναισθηματικής άποψης για το Mitsu. Εφόσον ξέφυγες από τα αρχικά όρια, τότε αυτό είναι μονόδρομος.
Τα υπόλοιπα έξτρα θα τα βρεις, αλλά μια ματιά που έριξα στο link που έβαλες, είδα ότι είναι χασάπικο εκεί :omg: , τα σφάζουν όλα... :dizzy:
Μπλέ σκούρο θα το διάλεγα (μπλέ ανοικτό σαν 2η επιλογή), νομίζω του πάει, δεν είναι μαύρο σαν ρώσου μαφιόζου και δεν είναι και μουντό ποντικοφρεγατί :svivhaha: . Το τσίπικο εσωτερικό μάλλον είναι πιο κοντά στα γούστα και στο πορτοφόλι.
Τι χρόνο παράδοσης έχει?

Απόλαυσε το όπως ξέρεις κι εσύ και η οικογένεια!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#464254 Και ερωτώ...στα 100Κ παίρνεις κάτι από τα παρακάτω:

1) android auto/carplay?
2) αισθητήρες παρκαρίσματος ολούθε? (για κάμερα ξέρω ότι δεν παίζει)
3) paddles?
4) ηχοσύστημα με ενισχυτή και κάνα sub? (όχι το καλό το burmester προφανώς)
5) lane assist, lane departure, emergency brake κτλ?
6) ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες ολούθε?
7) ambient φωτισμό εντός?
8) ηλεκτρικό άνοιγμα πορτ μπαγκάζ?
9) 3ζωνικό κλιμα?

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
cmarin έγραψε:Το τσίπικο εσωτερικό μάλλον είναι πιο κοντά στα γούστα και στο πορτοφόλι.

Μόνο που μάλλον δεν σας τα 'πα καλά :oops:
Το τσίπικο εσωτερικό σαν συνδυασμός χρωμάτων με αρέζει. Κάνει €375 αλλά τα καθίσματα είναι δερματίνη-αλκαντάρα. Τώρα αυτοκίνητο 100Κ με δερματίνη :svivhaha: (για το αλκαντάρα βέβαια είμαι φουλ υπερ)

Υπολόγιζα λοιπόν να βάλω τα σπορ καθίσματα που (νόμιζα) είναι δερμάτινα με αλκαντάρα κέντρα. Μάλλον όμως έκανα λάθος και για να έχεις δερμάτινα καθίσματα πρέπει να βάλεις το "πακέτο δέρματος" ή το "φουλ δερμάτινο σαλόνι". Ταυτόχρονα, από παντού διαβάζω ότι τα σπορ καθίσματα είναι υπερβολικά μπάκετ και στενά οπότε, μια και δεν είμαι 70 κιλά :whistlink: ίσως να μη μου ταιριάζουν. Αρα ίσως πάω με "πακέτο δέρματος" με τα κανονικά καθίσματα, που σημαίνει χωρίς αλκαντάρα :rant: και με μέτρια καθίσματα (ΟΚ δεν είναι για πέταμα και είναι εξαιρετικά άνετα για ταξίδι αλλά σε γρήγορη οδήγηση δεν έχουν τη στήριξη που θα '΄πρεπε). Εχω τη Δευτέρα μια συνάντηση για αυτά και να βρούμε και σπορ καθίσματα για δοκιμή (κανένας στην Ελλάδα δεν παίρνει Macan με σπορ καθίσματα :hmmm: )

Ή απλά μένω με τη δερματίνη + αλκαντάρα.

cmarin έγραψε:Τι χρόνο παράδοσης έχει?

4-5 μήνες. Καλό Μάιο.

cmarin έγραψε:Απόλαυσε το όπως ξέρεις κι εσύ και η οικογένεια!

Ευχαριστώ.

Deleted User 1 έγραψε:1) android auto/carplay?
2) αισθητήρες παρκαρίσματος ολούθε? (για κάμερα ξέρω ότι δεν παίζει)
3) paddles?
4) ηχοσύστημα με ενισχυτή και κάνα sub? (όχι το καλό το burmester προφανώς)
5) lane assist, lane departure, emergency brake κτλ?
6) ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες ολούθε?
7) ambient φωτισμό εντός?
8) ηλεκτρικό άνοιγμα πορτ μπαγκάζ?
9) 3ζωνικό κλιμα?

Προφανώς τα παίρνεις όλα αυτά απλά θα πρέπει να βγάλεις άλλα πχ. αερανάρτηση οπότε η απάντηση είναι "εξαρτάται".
Η βασική S κάνει 93Κ και περιλαμβάνει στην τιμή τα (3), (4 - Μόνο lane departure warning το lane assist είναι έξτρα και για το emergency brake έχει την κλασσική λειτουργικότητα να βοηθάει το πολύ δυνατό φρενάρισμα αλλά για να φρενάρει αν πλησιάσεις πολύ τον μπροστινό θέλει το "ενισχυμένο" cruise control που έχει ραντάρ μπροστά και δεν θυμάμαι πως λέγεται) και επίσης τα (8) και (9).
Ολα τα άλλα είναι έξτρα (μου φαίνεται ότι και κάμερα παίζει). Το (1) πάει πακέτο με το PCM + Navi (στο βασικό PCM μόνο) και δεν υποστηρίζει Android Auto, μόνο Apple Car Play.
Το (4) έχει στο βασικό config ηχοσύστημα με 11 νομίζω ηχεία αλλά χωρίς sub (τελικά αποδεικνύομαι πολύ σκράπας σε κάτι τέτοια :lol: θέλεις να σου πω πόσα χιλιοστά πάνω-κάτω παίζει η αερανάρτηση ? :s_wink ) αλλά υπάρχουν άλλα 2 options, ενα ακριβό Bose και το πολύ ακριβό Burmester.
Τελευταία επεξεργασία από nass και 15 Δεκ 2017, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#464309 Καθρέφτες δηλαδή δε θα βάλεις? :lipsealed:

Για navi θα παίξει βεντούζα ταριφάδικη στο παρπρίζ και κινητό? :svivhaha: :shifty: