Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#46419 Καλά εννοείται, μιλάμε πάντα για συμβόλαια με έκπτωση (κάτι που δεν παίζει στα καρτοκινητά), στις τιμές καταλόγου, θα πρέπει να είσαι θύμα για να πληρώσεις, ή να το έχεις κάνει σκουλαρίκι, όπου πάλι θα μπορείς να ζητήσεις ιδιαίτερη μεταχείριση.
Οι τιμές καταλόγου είναι ή για τους μη γνωρίζοντες ή για να υπάρχει μια τιμή βάσης πριν αρχίσει το παζάρι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#46451 ...κατά τα άλλα ο πατέρας μου πήγε και τσίμπησε στο δόλωμα (αυξημένη επιδότηση) που πετούσε η Wind πριν κανένα μήνα και έκανε ανανέωση με επιδότηση συσκευής πάλι... έλεος...
Ευτυχώς είχα φροντίσει και δεν συμπεριέλαβε το νούμερο μου, οπότε τον Ιανουάριο που τελειώνει αυτή, θα αρχίσουν τα παζάρια :innocent:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Εννοείται, αν δεν μιλάς με τις ώρες, πας σε καρτοκινητό, εγώ βάζω 10€ το μήνα και μου περισσεύουν πάντα, ουσιαστικά μπορείς να βάζεις 10€ το δίμηνο και να σου φτάνουν χάρη στα πακέτα που έχουν ειδικά η Wind/Q και η Vodafone.

Λόγω διαφόρων προσφορών που έτρεχαν τώρα που έβαλα 10Ε κάρτα μου έδωσε:
300 λεπτά προς όλους
1GB
17+Ε κάρτα, για ένα μήνα βέβαια μένουν αυτά but still!

Σε F2G.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#46667 Κορυφή σε πακέτα, χρεώσεις αλλά από σήμα άστα να πάνε.

Γράφτηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#46669 Kαι εγώ :inlove: !!!!Το log&win δίνει πάλι 300ΜΒ ,λέει μέχρι τις 8-12-14 (Το πακέτο Log n Win 100 MB προσφέρει πλέον 300ΜΒ και αποτελεί προωθητική ενέργεια με ισχύ μέχρι τις 08/12 14:00.)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
tazio έγραψε:Κορυφή σε πακέτα, χρεώσεις αλλά από σήμα άστα να πάνε.

Γράφτηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου.

Ανάλογα την περιοχή.
Εγώ δεν έχω παράπονο.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#46765 Μέχρι πριν 1 χρόνο που είχα πάρει ένα φοιτητικό F2G, στο σπίτι μου (Αγ. Δημήτριος σύνορα με Άλιμο και Π.Φάληρο) δεν έπιανε 3G. Μηδέν εντελώς. Τώρα μάλλον έχει φτιάξει γιατί μια κάρτα Q που πήρα πιάνει 6-7 mbps.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#46788 Mark πρέπει να μένουμε πολύ πολύ κοντά :lol: .
Από σήμα η wind στην γειτονιά μου :ninja: ...
Τους πήρα τώρα ένα τηλ να ρωτήσω τι πληρώνω τώρα αν σπάσω το συμβόλαιο (λήγει 30 Μαρτίου) , είναι 150 ευρώ +φ.π.α για τις 2 γραμμές που έχω. Κάνω υπομονή λοιπόν 2 μήνες ακόμα καθώς μέσα Φλεβάρη κάνω το αίτημα στην cosmote , ελπίζοντας μέχρι τότε να χτυπήσει τηλέφωνο από την cosmote για προσφορά (μιας και όπως έχω ξαναπει , όταν σε παίρνουν αυτοί και όχι εσύ , σου κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές για φορητότητα..)

Υ.Γ
Τόσοι νοματαίοι εδώ μέσα κανείς δεν έχει κονέ με cosmote???? :rant:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#46929 Τελικά,τα ίδια σκατά είναι όλες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
giannik1977 έγραψε:Mark πρέπει να μένουμε πολύ πολύ κοντά :lol: .
Από σήμα η wind στην γειτονιά μου :ninja: ...
Τους πήρα τώρα ένα τηλ να ρωτήσω τι πληρώνω τώρα αν σπάσω το συμβόλαιο (λήγει 30 Μαρτίου) , είναι 150 ευρώ +φ.π.α για τις 2 γραμμές που έχω. Κάνω υπομονή λοιπόν 2 μήνες ακόμα καθώς μέσα Φλεβάρη κάνω το αίτημα στην cosmote , ελπίζοντας μέχρι τότε να χτυπήσει τηλέφωνο από την cosmote για προσφορά (μιας και όπως έχω ξαναπει , όταν σε παίρνουν αυτοί και όχι εσύ , σου κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές για φορητότητα..)

Υ.Γ
Τόσοι νοματαίοι εδώ μέσα κανείς δεν έχει κονέ με cosmote???? :rant:

Έλα γείτονα. Εγώ είμαι κοντά στο παλιό υπουργείο συγκοινωνιών.

Αναρωτιέμαι, αν με πάρει κανένας εμένα για προσφορά που δεν ενδιαφέρομαι έχει νόημα να του πω μιας και δεν θέλω πάρε τον τάδε που ξέρω ότι ψάχνεται;

Από ότι διαβάζω στο myphone κάτι έχουν κάνει με την φορητότητα και πραγματοποιείται εντός 6 ωρών, σε βαθμό που να μην προλαβαίνεις να πάρεις αντιπροσφορά από εκεί που ήσουν. Ίσως θέλει λίγο ψάξιμο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#50260 Πηρα τωρα τηλ στο 13897 που ειναι η υπηρεσια φορητοτητας της cosmote να ρωτησω αν παιζειβκαμμια προσφορα κ.λ.π
Για 2 γραμμες στο plus 65---->56€εκαστη
Για 2 γραμμες στο plus 45---->41€ εκαστη , τελικες τιμες με ολα μεσα...
Το φελεκι μου μεσα , στο myphone γραφουν ορισμενοι οτι πετυχαν τιμη απο 28 εως 30€ για το plus 65 δεχομενοι τηλεφωνο απο την cosmote...:x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50263 Giannik θα σου πω εγώ το κόλπο:
ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ.

Απορω δλδ τί κυνηγας τις εταιρείες για να σου κανουν προσφορά. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By The Ace
giannik1977 έγραψε:Πηρα τωρα τηλ στο 13897 που ειναι η υπηρεσια φορητοτητας της cosmote να ρωτησω αν παιζειβκαμμια προσφορα κ.λ.π
Για 2 γραμμες στο plus 65---->56€εκαστη
Για 2 γραμμες στο plus 45---->41€ εκαστη , τελικες τιμες με ολα μεσα...
Το φελεκι μου μεσα , στο myphone γραφουν ορισμενοι οτι πετυχαν τιμη απο 28 εως 30€ για το plus 65 δεχομενοι τηλεφωνο απο την cosmote...:x

Μόνο με φορητότητα ΚΑΙ τηλεφωνήματα ένθεν κακείθεν θα πάρεις τέτοιες τιμές :s_wink